Hip piercing :)

blondieeX • Od: 27.2.2010 • Prispevkov: 3
Hip piercing :) 3.3.2010 20:59
Amm men je pa ful ušeč hip piercing pa me zanima če ga kdo ma? Very Happy Pa kje ga je dau delat in kok približno stane^^ Aja, pa če ful boli hehe ;D ? *
DemonInYourHead • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 14
Re: Hip piercing :) 4.3.2010 8:54
hej.
js ga mam. nardil so mi ga u studiu za pirse. zdej če ti povem kje je brezveze ker itaq nevem s kod si in verjetno nauš šla nekam delč na pirs.
vse skupaj me je stalo pribl. 30€. full pocan ja. Smile
ej mam že snakebites pa use mogoče in me je hip pirs manj bolel.
tok da ja...pozanimi se okol kje ga u bližin tvojga kraja delajo in pejt.
nebo ti žau. Very Happy
blondieeX • Od: 27.2.2010 • Prispevkov: 3
Re: Hip piercing :) 4.3.2010 17:22
Ahaa Very Happy Ma jz bi šla to delat u Lj u Culta tko da .. Smile A to je biu sam en 30€ al dva?
smukii • Od: 20.1.2011 • Prispevkov: 1
Re: Hip piercing :) 20.1.2011 21:26
juhuuuu! js ga mam..sm ga delala u Cultu in sm dala 100€ za dva:/ am k ti luknco nrdi ne buli neki ful sam poi k ti uhančka da notr je mau smotan..sploh če ne stuji lepo k ti ga da vn pa nazaj notr pa če spet ni dobr spet vn pa tko naprej..Smile
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Hip piercing :) 20.1.2011 23:03
a Too je u boku? xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.