prvič pri 14ih....

FreakeeGirl • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 11
prvič pri 14ih.... 3.3.2010 17:37
HeŁŁou!
mene sam zanima kaii si vi misllte o tem da spiš s tipom že pr 14ih, ker pr men se bo neki tazga vrjetn zgodlu....mam pač tipa k je str 16 in sva skupej že prbližnu 2 leti, prespiva pa pač en pr drugmu vsaj 2×na tedn..., pa vem da bo pa enkat do tega pršlu, ker se skuz več o tem pogovarjava, ampak je mene zlo strah, on pa zmeri reče da me ne bo u bč silu, ampak vem da si on tega želi...HELP ME....WHAT SHOULD I DO??? Rolling Eyes Embarassed
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: prvič pri 14ih.... 3.3.2010 18:04
pač js ti nemorm govorit al ti že lohk spiš z fantom al ne.
to je čist tvoja odločiteu.
zdej da ti res misliš da si to želiš in si pripravljena in da fanta res ljubiš potem kr.
in tudi očitno te ima fant res rad če sta skup že 2leti in ti je tut povedu da te nebo silu u nič.

pa vse najlepše če se bo zgodiu tisti 'prvič' Very Happy
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: prvič pri 14ih.... 3.3.2010 18:05
a si ti tut želiš seksat?
če teb ni kul,pol te nmore u to prsilt,tut teb bo neprijetn..če pa bi rada,se bo pa itaq zgodl samo od sebe enkrat..se sam prepust..
Re: prvič pri 14ih.... 3.3.2010 18:37
XxcuukrckxX3 pravi:
če teb ni kul,pol te nmore u to prsilt,tut teb bo neprijetn..če pa bi rada,se bo pa itaq zgodl samo od sebe enkrat..se sam prepust..

po en stran si želim, po en stran me je pa fuul strah...ampak pomoje da itak morš usak strah enkat premagat, tko da ni hudiča da tud tega ne bi
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: prvič pri 14ih.... 4.3.2010 14:16
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:

po en stran si želim, po en stran me je pa fuul strah...ampak pomoje da itak morš usak strah enkat premagat, tko da ni hudiča da tud tega ne bi

toj logičn d te je strah..js sm se tresla ful predn sva.. ampak pol k premagaš to,ej če se mata rada pa če sta tok časa že skp poi ti tut vrjetn nav žov Smile
Re: prvič pri 14ih.... 12.3.2010 16:40
XxcuukrckxX3 pravi:
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:

toj logičn d te je strah..js sm se tresla ful predn sva.. ampak pol k premagaš to,ej če se mata rada pa če sta tok časa že skp poi ti tut vrjetn nav žov Smile

zgooodl se ie..... Embarassed...blo ie res naiilepš, ker je blo čis tko nepričakovano, pa naiiilepš!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: prvič pri 14ih.... 12.3.2010 18:14
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:

zgooodl se ie..... Embarassed...blo ie res naiilepš, ker je blo čis tko nepričakovano, pa naiiilepš!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ohudoo <3
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: prvič pri 14ih.... 19.3.2010 23:33
FreakeeGirl pravi:
HeŁŁou!
mene sam zanima kaii si vi misllte o tem da spiš s tipom že pr 14ih, ker pr men se bo neki tazga vrjetn zgodlu....mam pač tipa k je str 16 in sva skupej že prbližnu 2 leti, prespiva pa pač en pr drugmu vsaj 2×na tedn..., pa vem da bo pa enkat do tega pršlu, ker se skuz več o tem pogovarjava, ampak je mene zlo strah, on pa zmeri reče da me ne bo u bč silu, ampak vem da si on tega želi...HELP ME....WHAT SHOULD I DO??? Rolling Eyes Embarassed

hmmm..a vama kar starši to dovolijo??? Shocked zanimivo^^ Confused
koliko sem razbrala iz tega, še nisi pripravlena..tak da ti ne priporočam da bi..sploh pa še ne zdaj..rajši še malo počakaj..sploh pa ne zato, da bi njemu ustregla..če te ma rad te bo počakal..

drugače pa je to tvoja odločitev.. Smile
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: prvič pri 14ih.... 19.3.2010 23:52
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:
FreakeeGirl pravi:
XxcuukrckxX3 pravi:

upsala, nisem videla prej, da si.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.