POSTAVA1 | 2 | 3 | >>• D*
• Od: 22.12.2009
POSTAVA
2.3.2010 21:58
Hei (:
Bom začela ^^ Ste zadovolni z svojo postavo ? Kaj bi spremenili če niste zadovolni ? Vas kaj moti ? RAZPIŠTE SE (: Jz mam ful šutasto postavo >.< Gor je use Ok sam pol dol boke in mam fuL debele pa noge >.< Ubistvi nisem zadovolna (: Da nebom smetila (: pač jz mam 55kg in velika sm 162/163 . Meni se zdi da mam preveč kg. sej Lohde nimam sam u takem okolju kokr jz živim se mi zdi da mam par kg preveč. In zdj sm začela tekat pa se '' pravilno prehranjevat '' ;P Sam nvem če bom kaj shujšala. Najrajš bi prst u usta pa gremo XD Sam tko, bi mogla met saj enih 4kg manj ? kr meni se zdi da ja (: Bye ;* • m1zzundazt00d
• Od: 3.3.2010
Re: POSTAVA
3.3.2010 18:39
Moja postava? ;D
169cm & 54kg . Folk prau da mam mega postavo, sam men se moji boki zdijo OGROMNI ej. Pa joške bi tud kamot mau večje mela -.- Pa ne da hočm met take ko Latoya x) Sam nekak NORMALNE bi mela -.- Drugač pa ja, moji boki.. Sj zdj delam trebušnjake, pa po 5uri popoudan ne jem več, sam bi skor da jz tud prsteka u usta pa gremo na wc ;D Drugač pa glede tvoje postave.. Men se ne zdi neki grozna;) Telovadba al to, ti bo pa verjetno pomagala, sam morš uztrajat pa doug to delat into. not for me x) obupam po enem tednu tkoda ja... -.- • pokerface
• Od: 29.3.2009
3.3.2010 19:45
hellou naiprei
js mislm d je tvoja postava čist ok. moja postava: ja...hm... 162cm p 57kg... mau preveč, sam mam p tut dost mišic p zdraunica je rekla d mam teške kosti... mene p edino ka me moti na moji postavi je to d mam PREDEBELO RIT! ok...p noge mam tut mal preueč ampk se da živet z njimi... sam ni mi jasno kok sm lahk tak suha v trebuh, pol pa boki p rit se mi zdijo tut toook ogromni... ma kdo kak nasvet za manšo rit?? XP • m1zzundazt00d
• Od: 3.3.2010
3.3.2010 19:54
Baje, da če delaš počepe, da se rit emm.. jao k ne znam opisat xDD nekak ni več črvsta ampak je taka mlahava xD Čeprau nwem, kolk je od tega res. Tkoda pomojem so fajn počepi, pa tko da se uležeš oz. spraviš na noge & roke in potem nogo dviguješ oz. brcaš z njo u zrak, usako dvajsetkrat • D*
• Od: 22.12.2009
3.3.2010 20:44
m1zzundazt00d pravi:Moja postava? ;D
169cm & 54kg . Folk prau da mam mega postavo, sam men se moji boki zdijo OGROMNI ej. Pa joške bi tud kamot mau večje mela -.- Pa ne da hočm met take ko Latoya x) Sam nekak NORMALNE bi mela -.- Drugač pa ja, moji boki.. Sj zdj delam trebušnjake, pa po 5uri popoudan ne jem več, sam bi skor da jz tud prsteka u usta pa gremo na wc ;D Drugač pa glede tvoje postave.. Men se ne zdi neki grozna;) Telovadba al to, ti bo pa verjetno pomagala, sam morš uztrajat pa doug to delat into. not for me x) obupam po enem tednu tkoda ja... -.- Ena moja frendica je skor tok kut ti sam da je par cm večja in jz mislim da je presuha (: oz. mislimo use (: Drgaš pa bi jz mela tud večje joške kr niam niič >.< • ppoopp
• Od: 2.3.2010
4.3.2010 15:30
pokerface pravi:hellou naiprei
js mislm d je tvoja postava čist ok. moja postava: ja...hm... 162cm p 57kg... mau preveč, sam mam p tut dost mišic p zdraunica je rekla d mam teške kosti... mene p edino ka me moti na moji postavi je to d mam PREDEBELO RIT! ok...p noge mam tut mal preueč ampk se da živet z njimi... sam ni mi jasno kok sm lahk tak suha v trebuh, pol pa boki p rit se mi zdijo tut toook ogromni... ma kdo kak nasvet za manšo rit?? XP sej je fajn če mamo kej za prjet • mjaw
• Od: 17.1.2010
4.3.2010 20:40
ja 5dni živi sam od vode pa izgubla boš ene 4-5kg <3 • nejchula
• Od: 30.6.2009
4.3.2010 23:19
jst mam 170cm pa sm teška 50 kg
ja..presuha sm vem ampak se sploh nemorm zredit jem uso hrano..5 obrokou na dan ampa se nč ne pozna ma kdo kšn nasvet..? • myself
• Od: 3.4.2010
29.4.2010 18:28
hm ..moja postava a'.?
hmm ja vlika sm 180 in mam 57kg..muah nisem glih zadovoljna s postavo...pa j****. • anjja
• Od: 11.1.2009
29.4.2010 19:26
m1zzundazt00d pravi:Moja postava? ;D
169cm & 54kg . Folk prau da mam mega postavo, sam men se moji boki zdijo OGROMNI ej. Pa joške bi tud kamot mau večje mela -.- Pa ne da hočm met take ko Latoya x) Sam nekak NORMALNE bi mela -.- Drugač pa ja, moji boki.. Sj zdj delam trebušnjake, pa po 5uri popoudan ne jem več, sam bi skor da jz tud prsteka u usta pa gremo na wc ;D Drugač pa glede tvoje postave.. Men se ne zdi neki grozna;) Telovadba al to, ti bo pa verjetno pomagala, sam morš uztrajat pa doug to delat into. not for me x) obupam po enem tednu tkoda ja... -.- Enako :3 samo, da se meni zdi, da sem prevlka. čeprau mi tud folk pravi da mam ful dobro postavo. NORA SEM NA SALONARJE ampak me skrbi, da ko jih imam obute zgleda kot da imam še daljše noge. ker mam že nasloh precej dolge noge :/ • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
29.4.2010 20:24
eh, jas pa prehitro shujšam.
če sem bla bolana, pa sem prišla na 39 kil. vem, sliši se absurdno. pa nemore met ena 16 let stara punca 39 kil no! eh, jas bom res znorela, ker nee no, jas bi mela vsaj 45 kil, pa nemorem :/ aja, vlka sem pa 160 (ja, palček, vem) samo jas mam glede na svojo postavoprevlke joške -.- če mam B, pa zgleda koga bi mela D vsaj. tak da ja. niti pribljižno nisem zadovoljna. saj videt ni taaaak grozno, ker sem mala, pa te totih 39 kil ni tak obupno Nazadnje urejal/a miaTHEshoe 29.4.2010 23:48; skupaj popravljeno 1 krat • Insane
• Od: 12.7.2009
29.4.2010 23:31
hm jas sem pa nisem zadovolan s svojo postavo.xD
odvisno kaki dan mam. včasih mislim da mam super postavo ker mam lih vreji rit pa joške. včasih pa se mi zdi kot da mam ogromne bedre.xD trenutno mam 51 kil pa 167 cm.(: • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
30.4.2010 8:17
eh deiTe deiTe. usi se neki prtožujete, in tu čist brezveze. xD
in če maš 170 cm in 40 kg, je tu za vs debeLost.? misLm ej... :S ja zdeei moja pusTava... no, js PA SM predebeLa, visoka sm 165 cm, kuk vagam pa nbom puvedaLa, ku ni za u jaunost. xD • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
30.4.2010 11:49
oki ne govorte da ste debeleee!!!!!
jest sm velika 163 pa mam 61kg. zj pa da upišem postavo.: naddlahtnica je suha..joške sredno velike. trebuh čist ravn.(ponosna sm na svoj trebuh poj rit velka sam ne prevelka , stegna glih prou da se prilagajajo riti aia pa nimam tist da mi šeh visi dol mam nurmalno pustavo pa čeprou mam 61 kg • soonck
• Od: 16.2.2010
30.4.2010 12:45
hjaa. js tut čis odvisn od dneva xD drgač mam p ful oblinee.. učasih me kr mot čeprou je kaoo lepo -.-'' men gre na kuraac. nism nwm kašnaa suhica z nč riti p nč. mam joške, ravn trebuh, boke.. rit mam čis odvisn od dneva • hubabuba
• Od: 4.7.2010
9.7.2010 0:01
jz sm pa velka 164 pa težga 50.5 kg (:
nevem men je tku čiz kul sam bi se pa rada zredila še za kašno kilo. ni mi pa ušeč moj trebuh -.- hočm met ravnga pa negre,sm ku ena nosečnca..prou napihnjen trebuh mam.. sam zjutrej je ravn (: • spelc08
• Od: 23.1.2010
hai
9.7.2010 9:04
ja js sm visoka 169 al 170(no neki tazga) mam pa 65 kg...(sliš se velika za punco) no stara sm 17, ampak ni fora f tem d sm debela al pa kj sam močne kosti mam zato pa tut tolk kil...večina jih reč,d mam zaqoon pustavo, mene edino moti k so se mi letos začele strije delat pa celulita mam mal...drugo pa nč...ka ma kdo kako idejo za odsranitev celulita na easy način??• DeZelod
• Od: 10.4.2009
Re: hai
9.7.2010 10:03
Se ni treba sekirat no (:
Js nej bi biu pač presuh,pa me boli k***c ! 158 cm velik in 44 kg težak...Pa tisti dohtarji da sm kao usaj 7,8 kg prelahk.. a dj dj,đabe se obremenjevat! • Rexona
• Od: 18.4.2010
9.7.2010 11:03
Ste zadovolni z svojo postavo ? Ej TKO-TKO. na trenutke sm na trenutke ne.
Kaj bi spremenili če niste zadovolni ? u trebuh bi še mau shujšala da bi mela bl ploščatega.pa v noge NUJNO. Vas kaj moti ? noge + trebuh. Me pa neki zanima- kva bolj pomaga za noge tekanje al kolesarjenje? Pač jst bi ful rada v noge shujšala. tam pod kolenom mam debele pa tut uzgor-kita al kok se že reče. sam mislim da bi tek še kr pomago ker če kolesariš ti še bolj nabije noge sam ni pa nevem kok slabo ? aja pa če jst zdej hujšam a ne in še kr shujšam a je možn da v joške tut ker jst jih že zdj nimam pač tok da mam modrčk že pol jih pa itak sploh nam več mela O.o • iceQueen
• Od: 17.7.2010
17.7.2010 18:17
Če sem zadovojna? Seveda Punce, če še niste stare vsaj 20 let, ne se sekirat, ker se boste še vse do takrat spremenile, na boljše ali na slabše.......redke so take, ki se od svojega 15 ega leta naprej več ne spreminjajo, pa joški vam dobo tudi zrasli, ampak če se boste delale fino pa neke anoreksije furale ali pa zelo amlo jedle, potem seveda da ne bo nič. Sama pa mislim, da so tudi majhne prsi čist fajne, včasih bi tudi sama rada mela manjše, ampak ****, taka pač sem Pazite nase, joj se počutim kot ena stara tetka tu med vami • Pupika
• Od: 6.7.2009
17.7.2010 18:45
vlka okrog 170 cm
53 kil nism debela nism suha... mam raven trebuh... mal mišic... full ponosna sam pač bedre niso lihk.... lahk bi ble bol suhe :/ • Ella95
• Od: 13.5.2010
17.7.2010 22:45
1.70 m
46 kg Ful mam super postavo ja :) Presuha kao ful. Sam lej aveš ko men je čist useen ka si drugi mislijo? Sama sm z postavo čist zadovoljna edino kar je da bi mela večje prsi. To je pa tut use :) Kšno leto nazaj (alpa več) sm se ful sekirala joooj pa jst sm tak suhaa lalalalla ampak pol mi je enkrat presekal in zdej sm si čist ušeč. In sam tak za info... če si sam seb ušeč (pa ne mislim zdej samoušečnosti tule) pol si tud drugim kul. Itak je glauna stvar u karakterju šele pol pa pride na vrsto izgled. Tist k pa gleda sam na tvojo postavo te pa sploh ni vredn. Pa tak je zdej s tem hujšanjem. Če že hujšaš hujši zato da se boš ti bolš počutla nepa zato da boš drugim po njihovih merlilh zgrajena. Noben ni popoun lej. Pa tud pr hujšanju tole ko berem prst u usta? Resno bi to kira nardila? Da svojmu telesu škoduješ zato da bi bla nevem kak kao lepa in suha???! Dej lepo vas prosim no. Ne škodovat seb zato da bote po merilih drugih! Če najdeš svoj jaz oz. se sprijazneš s tem kaka si in si zadovoljna sama z sabo pol boš tut velik bol samozavestn hodit in pa tud velik več se boš smejala in boš s tem tud druge privlačla aveš (: pa tud sama se boš velik bolš počutla ker se bo telo samo fuldobr počutl :) ubistvu če mene uprašaš je use v mislih(glavi) tak da ja ^^ Our mind can do a lot of things, we just have to learn how to control it. • srčk14
• Od: 31.5.2010
22.8.2010 17:51
tko no
velka sm 165 pa kil mam 46... jzt pač ful s kolebnco skačm..pa kolesarimm...pa tečmm(skor nikol) 1 na 2 tedna drgač pa usak dan še nrdim 50 trebušnih..20 pučepouu. s kolebnco pa res skoss skačm no drgačl mam pa tkole.. trebuh dokaj ravn če vzrqavnano sedim čist ravn(JEII) drgač poa rit..čist kulll stegna..ja no...??baje mam ful suho..sam kaj me briga..jzt bom še naprej teluvadla!! pol pa JOŠKE!!!! stara sm 13 paaa mam kušarco a32..wtf... ja hočm večje...!! drgač mam pa noge ful dolge tk da stegna ne zgledajo tk debela..jeii! byby |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.