Dijaški domovi

Mistalee • Od: 13.3.2009 • Prispevkov: 8
Dijaški domovi 28.2.2010 17:57
(: No mene pa zanima kdo gre use letos v dijaškega, kam gre, kolk je oddaljen od doma, vas je kej strah kako bo?
Pa vsi tisti, ki ste že v DD lahk mal več povete, kak vam je blo na začetku, je blo hudo (domotožje), ste se hitr navadla reda, zaštekal s folkom? Wink
Prosim, da mal poveste, ker js grem po vsej verjetnosti v dom in me je že zdaj malo strah, ker tam ne poznam nikogar. Hvala! L.p Laury the MISStalee
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: Dijaški domovi 1.3.2010 15:10
Hoi (:
Jest grem zei, mislem drug šolsk let, v DIC-a! (: Upam, da bom sprejeta. =P
Smo se pa tko z dvema frendicama zmenile da bomo skupi u sob. Zato me zanima, če kdo ve kdai to mormo dol povedat, da bi ble skupi? K zei sm že poslala prjavnco dol an.. in tm gor glede tega nič ne piše.. Kdaj pa poveš.?
Dugač pa ja, jest že čist kumi čakam in upam da bo Ok. Wink
Re: Dijaški domovi 1.3.2010 21:38
Jaz pa še moj sošolec greva v Dijaški dom Drava Maribor.
Od doma je dijaški oddaljeni 30km . Točno na pamet zdaj nevem. V dijaškega grem zato, ker mi avtobus za Maribor pelje ob 5:10, kar je zame še prerano (zraven tega še moram parkrat prestopiti).
Drugače pa komaj čakam, da pridem tja. Doma sem se že počasi naveličal, zraven tega bom imel v dijaškem več svobode.

Aja, meni so rekli naj na tisti list napišem osebo s katero bi rad bil z njo v sobi.
Pa nič še ne skrbi, ker je to še samo >>Prijava za vpis<< tako da se moreš še itak iti vpisati.
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
dic 9.4.2010 23:10
ja jst sm u dicu...am...to poveš k boš pršla ke ti bodo en pism poslala da ta pa ta dan prideš..in pač takrt te bodo mal prašal da kj poveš o seb pa če maš kšno željo in takrt poveš Wink

glede uprašanj na začetk..tista k je odprla temo..
domotožje jst ga nikol nism mela...tko da tle ni blo problema pač če se mislš zj jokat pa tko ti jst povem da bolš da ne greš k se te bodo cimre hitr naveličale sploh pru tedn k men je to skrajn bedn tm enga prenašat kako se sam seb smil..
navadla sm se že po enmu tednu ne obremenjuj se...itk u sob če si usaj mal zgovorna začenš debato in tko poj bo pa že..ne sekiri se na use se boš navadla že pru mesc če si pa premau samostojna pa bolš da ne greš....pač zj sm bla tko čist direkt...
tle ti noben ne teži da nj se uč tko da morš bit tud usaj mal samodiscipliran..
pa tisti k boste pršl u dica mi pište kj na zasebca...če vs kj zanima
Mistalee • Od: 13.3.2009 • Prispevkov: 8
Re: Dijaški domovi 10.4.2010 19:13
Heeh Very Happy Sej js bom tut mela tam 4ure se za vozit ;D Me je zato tut mau strah kr je čist drugač k pa bi bla recimo eno urco od doma Very Happy Pa novo okolje pa use :O ma sej bo. Pomoje je itak ful dobro da greš v dijaški dom tut če nis biu do zdej kej dojst samostojn pa to.. Se mau navadiš za lajf za naprej ne pa da ti tastari strežejo od udspret pa udzat. Sej tastarih pumoje ne bom kej dost pogrešala k jih mam res poun kufer. Edina stvar k me je strah je družba, kr sm pred tujim folkom še kar zadržana. Upam da ne bom mela za cimri kakšni dve k se že od prej poznata in se bom počutla k tretje kolo Sad heh.
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Dijaški domovi 2.5.2011 14:46
Mene p zanima, kako je kei u DIC-u.?? Smile
pač razpište se (čej fajn, če dos pustijo, kako je glede alkohola...) ;D
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: Dijaški domovi 6.5.2011 21:21
Jz grem isto v DICa.. je pa že tut sestrična tam in je rekla, da je to pač najbl tak ''u izi'' dom, pa da so skor vsi četrtki kar precej neprisebni, glede izhodov je pa čiz odvisn od tega kakšnga vzgojitla maš pa kk se obnašaš. Smile
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Dijaški domovi 17.7.2011 11:49
alo folk. Very Happy
kolk približno znese dijaški dom na mesec?
al pa recimo dijaški dom lizike jančar mb. xD
drgač me pa zanima nasplošno kok pridejo dijaki Very Happy
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Dijaški domovi 17.7.2011 11:59
onlygirl pravi:
alo folk. Very Happy
kolk približno znese dijaški dom na mesec?
al pa recimo dijaški dom lizike jančar mb. xD
drgač me pa zanima nasplošno kok pridejo dijaki Very Happy

208? je pousod semizdi (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.