Dvojezična srednja šola Lendava

slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Dvojezična srednja šola Lendava 27.2.2010 12:13
Živjo! Smile

Jaz verjetno grem na to Dvojezično srednjo šolo v Lendavi in me zanima če mogoče še gre kdo od vas ?

FSM-ejte
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 28.2.2010 2:06
heiii....jaz hodim na sredno v Lendavo... če te kaj zanima samo vprašaj...drugače pa je full kul na šoli, profesorji so tudi dobri...v kako smer pa bi šla ? Very Happy
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 1.3.2010 21:18
Just Mee pravi:
heiii....jaz hodim na sredno v Lendavo... če te kaj zanima samo vprašaj...drugače pa je full kul na šoli, profesorji so tudi dobri...v kako smer pa bi šla ? Very Happy

AHA QL Smile Wink
Ja šla bi v gimnazijo, v katero smer si pa ti šeu?..pa keri letnik si? Very Happy
no nisem 100% da bom šla, ker me malo mađarščina moti ..:S
pa od kod si ti?*

tnx za odgovorSmile
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 2.3.2010 17:04
Jaz sem drugače punca Very Happy hodim v smer ekonomski tehnik, prvi letnik..drugače sem iz petišovec Very Happy eh...pa eni moji sošolci ko so z mano pri mađarščini pa so začetniki jih full dobro gre
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 2.3.2010 17:48
Just Mee pravi:
Jaz sem drugače punca Very Happy hodim v smer ekonomski tehnik, prvi letnik..drugače sem iz petišovec Very Happy eh...pa eni moji sošolci ko so z mano pri mađarščini pa so začetniki jih full dobro gre

Aha nisem znala da si punca , zaj vem Wink pa še enkrat fala za odgovor Very Happy
mimccheq • Od: 20.3.2010 • Prispevkov: 3
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 20.3.2010 15:58
ah lendava, hčela sem tja it, pa vseeno murska sobota Wink sem pa z hodoša, odim pa na DOŠ prosenjakovci!
Fritzl • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 2
Re: Dvojezična srednja šola Lendava 5.5.2010 22:49
Lendava->Kavboji. Za tiste, ki ne želite nič delati in se večinoma **** po liniji najmanjšega odpora ter nimate ocen, da bi se vpisali drugam->Lendava je prava za vas.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.