prosm help!!• KooKicA
• Od: 16.2.2010
prosm help!!
17.2.2010 18:17
O.K. bom začeLa....mam veLik bLemov.........
duma se ne razumemo **** se res na full ..učas jih mau fašm drgač me pa fotr skos zmerja pa žal.. sicr puznam velik ludi sam se ne mormo vidt pa tut nismo newem kaksni frendi...mela sm frendico k sva se kr dobr razumele.. no ubistvu se nisva sam jezt sm jo rabla zato sm se druzla z no..in jo sezmer rabm sam to ne pumaga ker me je **** donz z ustalimi se pa ne razumm glih newem kai.. zalublena sm u napacnga fanta...pa nocm bit... probam prebulet pa ne gre..rada bi skom hudila pa ga ni..mela sm fanta pou leta nazaj pa sm ga **** ker mi je su na kurac..pa z enmu sm srala puelt pa dvem sm bla usec..rada bi da bi se pruo zalubila.. ucene mam za spremembo e kr urebu.. pouprecje letos je 3,5.... no to ni uredu sam ****... mam pa sreco k sm nadarjen ucenc in pol je kar je.. sm debela ...mam 75 kil pr velikosti 158 ja puvedala sm.. NIKOL nism hotla skor nubenmu puvedat kok kil mam zei sm ....lah se smejete pa me przadanete pa ****...men usebno je pumembn da sm puvedala.. moja samozavest zarad tega ni glih velika..tastari so zabiti so me ze vuzil k psihiču pa ga ne rabm... prosm mau pumuči k sm donz res na podnu...čez pou leta grem u sredno šolo in takrt bi blo fajn da bi bla drugacna k pa zei..upam da boste pumagtal pa se naute smejal... tenx.. KooKicA • Mp3
• Od: 2.10.2009
Re: prosm help!!
17.2.2010 18:38
amm ......nekak tak je blo pri meni v osnovni 2 leti ( malo več ) sam da mene se iz mene ni foter norca delo ampak majka ( se se še ze sam jas ko pridem domu slušalke gor pa...) ko so se začele poletne sem pa pa tak....vse sem pusto za sabo pa začel na novo....pol pa sredna pa nov folk vse .......
ne ubupat..ko boš v sredno prišla bo bolši..verjemi...sam to pa da nimaš fanta pa se ne sekiraj, lej ko se bo zgodlo se bo.... če te pa teža muči pa začneš na sprehode hodit pa ke potelovadiš......sicer še pa itak rasteš pa se bo to samo popravlo čez čas..... • KooKicA
• Od: 16.2.2010
17.2.2010 21:03
ja sam ka pa delas med pučitncami...mislm vem sda me čaka sredna šola sam ni fajn če se en z tabo skrega in pol še koga za sabo putegne...mas se ksn predlog glede hujsanja...
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
17.2.2010 23:17
neko fajn dijeto si na netu poišči. pa na začetku bo šlo hitro, pol pa počaaaaaaasi. samo se je res drži če hočeš rezultate. pa telovadi pa telovadi pa telovadi.
pa probaj se dobro počutit sama v svojem telesu, ker drugač če se boš zaprla v sebe, te ziher da nebo kul. pa probaj se s fotrom pomenit, mogoče te bo razumeu. ker pomoje mu davaš razlog da teži. ne samo njega obsojat, poglobi se v sebe. probaj čim majn **** delat, doma bodi angelček • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.2.2010 18:25
Hojla.
glede ateja: ne se mu pustit da te zmerja, če ti gre na živce se najprej lepo pogovorita, če nebo šlo lahko poveš mami, če si že pa ni nič naredla, povej psihologinji al pa učitlci, mogoče se bodo oni kaj zmenli.. nevem pač ne mu dat vedet da ti lahko bilokaj reče, da lahko vse kar hoče dela s tabo, pač za sebe se malo postavi. v istem trenutku pač odmisli da je ti je ata, saj če se on do hčerke grdo obnaša, se lahk ti tut do njega. glede kolegic oz.navezovanju stikov: probaj bit čimbolj odprta, ne bit zaprta v sebe, pa zdaj maš dobro možnost za nova prijateljstva ker boš zamenjala šolo.. bistveno je da si to kar si, v družbi bodi sproščena, vesela, nasploh srečna.. ko boš bla v kaki situaciji z nekom, nea čakaj da bo on kaj reko, začni ti s pogovorom.. ne se sekirat, ne se pretvarjat ker je to odbijajoče.. about love: kar se mene tiče se mi itak zdi da je pri teh letih brezveze met fanta, ker sta itak 3 mesce skup (okej max.leto) pol ko greta narazen si žalostna, predvsem se pa dedom zdaj samo gre da se dol data pa ajde.. pomoje boš bolj srečna s kolegicami kot pa tiste 3 mesce z dedom glede na to da maš 75 kil bi bla res kaka dieta dobra tak kot je miica rekla(<3 aam lahko greš npr. k zdravnici pa ji poveš če bi lahko skupaj neko tako "dieto" sestavle, pač da ti pove kolko česa rabiš, da nebi pol premalo jedla pa omedlela.. (: drugače pa zaj ko bo pomlad bodi čimveč zunaj.. ko boš shujšala boš pomoje tut bolj samozavestna.. drugače pa pač probaj na tem delat da ti je vseeno kaj drugi mislijo ki jih ne poznaš (drugo je kaj kolegi mislijo) pač ne oziraj se na druge fsm, pa gl (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.