Zagnojeno? :S• disketa
• Od: 26.7.2009
Zagnojeno? :S
16.2.2010 19:39
Ja ok, js sem si dala pred kašnim mesecem pa pou preluknjat uho.. in nisem mela nekih problemou.. do zdej. sem vzela tisti medicinski uhan ven da bi dala not svojega, ker je pač preteklo že dovolj časa. in sem opazla eno čisto majhno bulico tam, kjer je luknjica.. to je najbrž zagnojeno, ne? :S bi se dalo to kako očistit? ker se mi je podobno že zgodilo z uhanom ki sem ga mela v hrustancu.. potem sem ga pa vzela ven in se je zacello brez da bi bulica splahnela..
A zna kdo pomagat? • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: Zagnojeno? :S
16.2.2010 19:54
misliš čutiš bulico ko primeš na tistem mestu?
če čutiš pol to more tak bit jas mam v vsaki uhi 4 uhane pa mam vsepovsod bulico mislim ne bulico, tak bunkica se čuti • disketa
16.2.2010 19:57
Ja, kot neka 'bunkica' je čutit pod prsti..
Ampak v tadrugem uhu kjer mam uhan že od 5. leta nimam tega o.O • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
16.2.2010 19:59
disketa pravi:Ja, kot neka 'bunkica' je čutit pod prsti..
Ampak v tadrugem uhu kjer mam uhan že od 5. leta nimam tega o.O pa nosiš tam ko ne čutiš uhane? ker če ne se ti je zarastlo vglaunem jas mam od 3 lerta al 2 prve lukne pa mam still bunkico • disketa
16.2.2010 20:27
miaTHEshoe pravi:
disketa pravi:
Ja, kot neka 'bunkica' je čutit pod prsti..
Ampak v tadrugem uhu kjer mam uhan že od 5. leta nimam tega o.O pa nosiš tam ko ne čutiš uhane? ker če ne se ti je zarastlo vglaunem jas mam od 3 lerta al 2 prve lukne pa mam still bunkico nosim, ja.. ga nisem nikoli dala vn več ko za par minutk x3 buu.. upam da bo use ok ker sem imela s tistim uhanom v hrustancu res slabe izkušnje x) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.