TAMPON SEM ODSTRANILA Z...

ALI STE IMELE KAJ TEŽAV PRI UPORABI 1. TAMPONA??
ne, vse je bilo v redu
64%
 64%  [ 11 ]
ko sem ga vstavljala sem imela težave
17%
 17%  [ 3 ]
ko sem ga ven vlekla sem imela težave
5%
 5%  [ 1 ]
imela sem težavi pri vstavljanjum in odstrnjevanju
11%
 11%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 17

rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
TAMPON SEM ODSTRANILA Z... 15.2.2010 16:16
živjo!!!
2 menstri nazaj sem se odločla d bom probala tampon. in tut res sm prosila sošolko v šoli če mi da kakšen mini tampon. dala mi je res tistega mini. večina ima težave pri prvem vstavljanju. jaz pa sem imela težavi pri odstranjevanju jas sem ga sicer brez težav in takoj spravila noter. ko pa sem ga po 4 urah hotela odstraniti, so se pa pojavile težave. najprej ko sm ga vlekla je šlo use ok. ko pa sem ga vlekla preko deviške kožice me je pa strašansko peklo in bolelo Embarassed in ko sem ga le na koncu potegnila ven je bil 1x večji in popolnoma prepojen. ali je to razloh ker se je tako napil? potem nisem več upala ga dat notri. ampak z vložki pa nisem sproščena. kar naprej čitim kako mi ven teže in sem mokra tam spodaj in umazana. res si želim uporabljati tampone in kaj naj zdaj naredim???
ALI ME NASLEDNJIČ NE BO TAKO BOLELO? BO BOLJE?? ALI NAJ GA ŠE POSKUSIM??
KAKO PA JE S TEM KO GREŠ V VODO, ALI SE ŠE BOLJ NAPIJE IN GA JE ŠE TEŽJE ODSTRANIT???

PROSIM POMAGITE!!!!

Nazadnje urejal/a rebelde 15.2.2010 16:26; skupaj popravljeno 1 krat
rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
Re: TAMPON SEM ODSTRANILA Z... 15.2.2010 16:26
lepo prosim res kaj napišite
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: TAMPON SEM ODSTRANILA Z... 15.2.2010 16:39
Hej.
to je normalno da te je prvič bolelo (vsaj mene je tut) mogoče te bo še drugič, tretjič, ampak vedno manj. na koncu sploh čutla več neboš. drugače pa se vedno napoji pa postane večji pač. če boš še naprej mini uporablala ti svetujem da ga nea tak dolgo noter pustiš (vsaj prvi, drugi dan, takrat ko je men. najmočnejša) ker lahko da ti bo čez prišlo.. v prvih dnevih mej mini tampon kaki 2 uri noter, 4. dan pa lahko maš dlje..

pomoje najboljše da si zaj daš še enga noter ko si doma, pa pač sprosti se ko ga boš ven devala pa ne tak ksup držat (×D)
boš vidla, do naslednje men. boš že bolj navajena (:
Re: TAMPON SEM ODSTRANILA Z... 15.2.2010 19:15
ja tampon se krvi napije in se pol razširi...tko da je to prou normalno=D
js sm ga mela 1x za u bazen in se je fulllll napiu pol sm ga tuj mela probleme vn dt!! Laughing
no sam pol je blo že bolš!!
sm ga mela 1x tud u morju.... tega pa ne delt...kr je morje slano in te pol fulll fulll peče.. nwm meni ni blo fajn u morju no Wink
za u bazene in tko za usak dan pa kr... sei se bož že navadla:P
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: TAMPON SEM ODSTRANILA Z... 15.2.2010 19:19
PorceLan pravi:
Hej.
to je normalno da te je prvič bolelo (vsaj mene je tut) mogoče te bo še drugič, tretjič, ampak vedno manj. na koncu sploh čutla več neboš. drugače pa se vedno napoji pa postane večji pač. če boš še naprej mini uporablala ti svetujem da ga nea tak dolgo noter pustiš (vsaj prvi, drugi dan, takrat ko je men. najmočnejša) ker lahko da ti bo čez prišlo.. v prvih dnevih mej mini tampon kaki 2 uri noter, 4. dan pa lahko maš dlje..

pomoje najboljše da si zaj daš še enga noter ko si doma, pa pač sprosti se ko ga boš ven devala pa ne tak ksup držat (×D)
boš vidla, do naslednje men. boš že bolj navajena (:

se strinjam ja. tej mali se hitreje napojio. jih je pa laže vn in not dt
kt tiste ta velike. in ja ko si jih vn dajaš bl kot si napeta teže ti gre vn.
sei isto blo pr menii:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.