Ne prenesem nadlegovanja s strani tipov!• manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Ne prenesem nadlegovanja s strani tipov!
14.2.2010 23:02
no jst mam pa en problemčeek...
pač tipom se zdi da mam hudo postavo..pač dobro rit pa joške no sej veste tipi pač.. sam nevem kaj nej jim nazaj recm ce me prašajo kej pač a sm poredna. a bi šla z njemu u postlo.samozadovoljevanje in tako daljee... drgač sm res tko samozavestna pa to sam take uprašanja me pa res živcirajo in kr popi*dim..pa pač če me gdo zašlatuje al pa kej..znorim..nevem zakaj..pač ne prenesem da se me gdo dotika? mogoč nočm tm izapdt ko ena ku*rba pač d bi me kr usi šlatal sam otročja izpadm...a mi looh pomagate..če je gdo sploh razumeu?xD • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: Ne prenesem nadlegovanja s strani tipov!
14.2.2010 23:21
onega ko te zašlata nabij u jajca al pa mu eno masno žlepo prmaž...
mene ko ker zašlata je ne odnese kr tko .. drgač to ko te sprašujejo, če nečeš nč odgovor ne rabš nč rečt, obrn se pa pejt stran al pa reč de to jih čist nič ne briga _________________ \m/ • Insane
• Od: 12.7.2009
15.2.2010 21:57
takot je rekla ona pred mano.nabij ga tam ko najbol boli. sicer pa jim povej da ne pobiraš vseh smeti.(: pa da se tui bolši za tabo mečejo.xD • Jok3r
• Od: 22.7.2009
16.2.2010 9:19
Insane pravi:takot je rekla ona pred mano.
nabij ga tam ko najbol boli. sicer pa jim povej da ne pobiraš vseh smeti.(: pa da se tui bolši za tabo mečejo.xD če bi to pri nam rekla bi pa res za samovšečno **** veljala ne vem lepo se pogovori z njimi al pa jih sam ignoreri..pomoje čim manj kontakta tem bolje..=) • Mp3
• Od: 2.10.2009
16.2.2010 10:26
ja ker se jeziš jim še večjo vesele delaš .....
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.2.2010 11:41
Ja kaj, če bi jih ignorirala bi jo pa skozi šlatali budale. enkrat se vrei ****, pa jim povej svoje, pa ja, v jjace jih nabij pa bodo dali mir.. če pa nebodo jih pa pač še 1× pol pa tak nebojo več.. pač za sebe se morš postavit ne pa ignorirat, ker pol itak mislijo da lahko delajo s tabo kar hočejo.
če praviš da si samozavestna, pa če te kdo vpraša če si poredna ga malo **** pa malo se šali, pa nazaj ga zabij _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • rakun
• Kraj: Ptuj
16.2.2010 18:54
Spremeni si spol!
Pol je 100% da te nebodo več dedi **** u glavo. • manDariina
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
16.2.2010 19:26
ja sej to je problem..am ce jih ignoriram me bojo posill pomoje xD
ce se jezim jim je se bl noro..ce jih prtegnm še kr ne nehajo..idiooti deej k si bom sla res sploh spremenit phahaha!;D huala usm! • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
18.2.2010 11:27
Hojla!
Jest še zdaleč nimam takih problemo kot ti. Sploh jih nimam. Vem, da ti to nič ne pomaga, zato ti bom zaupala skrivnost, kako mi to uspe, da me vsi pustijo pri miru. Začela bom kar pri strahu. Veš, mene se bojijo. Dala sem jim vedeti, da sem 'ogenj' in da se z njim ni varno igrati. Kako mi je pa to uspelo? 1. Če mi kdo reeče kaj kar mi ni ušeč, mu TAKOJ nekaj pametnega zabrusim nazaj - to mu zapre usta. 2. V najhujšem primeru ga POČIM. Ko sem bila osmi razred sem se stepla z enim iz devetega razreda. Moj največjirekord, na katerega sem res ponosna pa je, da sem se enkrat (tud 8. klas) stepla s petimi! Eden je bil dve leti starejši od mene, drugi mlajši. 3. NE oziram se na starost. ko mi en stopi na živc, ga 'poteptam' ne glede na to, ali je šele v 1. ali že v 9. razredu. Tako da ... zaradi tega se me bojijo in če priznam, mi je včasih kar malo dolgač, ko vidim kako tiste razredne '*******' otipavajo in jim težijo. Saj ne, da bi si tega želela. KJE PA!!!! Ampak malo mi je dolgčas. Vendar se splača. Če te otipavajo -velja pravilo: tolikokrat kolkokrat se te dotaknejo brez tvojega dovoljnja, tolikokrat ga ti lahko počiš. Sedaj pa veselo na delo! Upam, da se bo vse vredilo! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.