Dolga zgodba

missCOOKIE • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 49
Dolga zgodba 12.2.2010 15:41
živjo.
men se je ful dalo da napišem mojo zgodbo, ki je Resnična.
torej če maš cajt, beri, drugače pa ne rabiš -.-, neom zamerla.
napiši tut komentar (:
p.s: [zgodba je unikat to missCOOKIE. noott z neta]

Torej:

Začelo se je v 7 razredu. nova šola, novi frendi. kot razred smo šli na drugo šolo,z več razredi, več prostora, ker pač to vsako leto naredijo ko pridejo bodoči sedmošolci.
Vse je bilo super, ne samo super ampak legenda. Kljub nekaterim resnično zateženim učiteljem je šlo kot po maslu. Enkrat to nemščini ko je odzvonilo knec pouka sem se z prijateljico odpravila proti garderobi. Ko sva se oblačili sva se samo smejali [imeli va razloge.] In tako odidema iz šole, vedoč: Jutri je petek! Cool ! prisšle sva ravno do telovadnice in mimo naju je šel en tip. nekdo pač. pa mi reče prijateljica: a si ti vidla, ta ded je tako hudo lušenn! jas ga sicer nisem videla zato sem ga prezirala: daj, daj tebi so sami bedaki všeč. meni NIKOLI ne bi bili takšni lušni. Matr. maš slab okus!
In tako se je nadaljevalo. normalno. a z njo ni bilo vse vredu. seveda, bila je tako zelo zatrapana vanj , še huje: postala je obsedena. tako zelo da je on to izvedel. sicer nevem kako. in se hudoooo spravil nanjo. a ona je imela drugačne načrte. mene je vsega obkrivila! da sem se vlačila za njim in ga "zasledovala". mislim wtf??!. on je pa verjel. in kdo je nasankal: jaz seveda. in ne samo tako ampak postajal mi je čedalje bolj všeč. dokler nisem ugotovila da sem se krepko zmotila ko sem jo tako okarala takrat ko smo se prvič srečali.Zaljubila sem se vanj! a ne tako kot ona. nisem bila tako neumna. to seveda nisem nikomur povedala, saj nisem hotla imeti še večjih težav. kljub vsemu, ta občutek je bil tako lep, tako popoln. ko sem ga videla mi je zastal dih. med vikendi sem mislila le nanj...dokler ni enkrat naredlo bum! [ne dobesedno]. seveda raje ne bi razlagala kaj se je dogajalo ampak vseeno: vsaki dan sem ga srečala, on pa mislih še vedno enakih: jaz sem kriva za tisto kar se je zgodilo!. najraje bi se ugreznila v zemljo. sčasoma pa je vse poniknilo. nisem ga več srečavala, nisem bila več vanj, čeprav je bil na isti šoli, in še eno leto bo!. mislila sem da je konec, da ga bom po osnovni pozabila, saj on bi odšel leto prej. bile so poletne počitnice-vse je bilo kul. celo septembra. potem pa si je šel izmislit neki vzdevek za mene zaradi moje majce. priznam bil je prisrčen vzdevek. XD. sošolke so mi non-stop gnjavile: ja on je v tebe ipd. jas jim nikdar nisem verjela oz. jim ne bom. ampak zakaj za vraga če me tako hudo sovraži se še ukvarja z mano [še vedno] meni gre ta tip zdaj tako hudo na živce]. tako je bilo do lepega zimskega januarja dokler ni nastala še večja katastrofa. zjutraj navsezgodaj je začel hoditi na naš bus. pa majkemi da je živel drugače zeloooooooooooo daleč vstran. vsako jutro. moja sošolka (ne ista ko na začetku] je samo lapala. sem že povedala kaj.-.- / takrat so se pa stvari zapletle. a je komu jasno zaka pa zaj to. resno, ni me motilo ampak ker sem bila še vedno istega mnenja: ko konča oš. bom jas njega pozabla & on mene.-medtem pa se je še veliiiiko zgodilo ampak resno nimam časa delat knjige tukaj.-so pa bile mnogo hujše stvari in ravno zato so trdile da je on vame. 6 milijard ljudi je na svetu in on se gre ukvarjat ravno z mano.zakaj.. ampak ravno zadnjič sem izvedela nekaj kar me je skoraj pobralo od šoka. izvedela sem zakaj je začel hoditi na naš avtobus. in to je bil resnično največji šok mojega življenja: preselili so se!!!!!!!!! zdaj se ga pa resno nebom pozabila. nikdar. oz se ga rešila! ampak to ni vsa zgodba..bom pa se potrudila da bom še kdaj kaj dopisala...zaenkrat: to sem izvedela predvčeraj. =S
Če pa je tak lušeeeen (:
xD
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Dolga zgodba 12.2.2010 16:56
kej še čakaš ... pogovori se enkrt z njim....
Re: Dolga zgodba 12.2.2010 21:01
dari pravi:
kej še čakaš ... pogovori se enkrt z njim....

wau, prisežem ful mi je všeč tvoj nasvet ampak ka pa naj rečem :O
mislim on ko je tak strašno razumna oseba & ma tako srce [brezsrčen je]
mislim da to nebo mogoče..če pa imaš kakšen predlog pa..povej Very Happy
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Dolga zgodba 12.2.2010 22:02
heiii jaz pa ti svetujem da nam zgodbo poveš do konca mogoče ti bomo lažje pomagal Very Happy
sicer pa se res pogovori enkrat z njim in ga vprašaj zakaj je verjel tvoji sošolki in si bla pol ti tista ki je bla vsega kriva vpraši ga pa tudi če je to res kaj se okoli govori da je v tebe
upam da sem ti pomagala in vem da ti ni lahko
Re: Dolga zgodba 13.2.2010 14:30
limonica1995 pravi:
heiii jaz pa ti svetujem da nam zgodbo poveš do konca mogoče ti bomo lažje pomagal Very Happy
sicer pa se res pogovori enkrat z njim in ga vprašaj zakaj je verjel tvoji sošolki in si bla pol ti tista ki je bla vsega kriva vpraši ga pa tudi če je to res kaj se okoli govori da je v tebe

hej.
jah če se bo kdaj konćala :S
samo če gledaš, sej on ve kdo je bil v resnici kriv, samo če pa mu "baje" grem tak hudo na živce vseeno, zaka se še ukvarja z mano pa si neke vzdevke izmišlja. resno, ne bi se ćudla da bi bili žalljivi ampak so ravno obratno.
samo to mi pa resno ni jasno.
lp (:
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Dolga zgodba 13.2.2010 14:45
preveč za prebrat
Re: Dolga zgodba 14.2.2010 10:50
missCOOKIE pravi:
limonica1995 pravi:

hej.
samo če gledaš, sej on ve kdo je bil v resnici kriv, samo če pa mu "baje" grem tak hudo na živce vseeno, zaka se še ukvarja z mano pa si neke vzdevke izmišlja. resno, ne bi se ćudla da bi bili žalljivi ampak so ravno obratno.
lp (:

jas mislim da je v tebe...Smile al zakaj bi se pol tolk ukvarjal s tabo?Very Happy
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Dolga zgodba 21.2.2010 19:56
Liiiiiiiia pravi:
missCOOKIE pravi:
limonica1995 pravi:

hej.
lp (:

jas mislim da je v tebe...Smile al zakaj bi se pol tolk ukvarjal s tabo?Very Happy

ja mislit je lahko
sam če bi bla jaz na tvojem mestu bi si poiskala kako vezo do njega al pa ga zvlečeš nekam al pa si zravn njega na busu vsedeš pa ga pol preprosto vprašaj zakaj je taki do tebe lahk pa je tudi to da se ti hoče maščevati ker veš dedi so k......
no sam povem ti tudi to da si se zaljubila iz sovraštva najprej si ga sovražila pol pa se zaljubila in zaj se tega občutka nea moreš znebit žal in se ga tudi neboš dokler vidva ne razčistita med sabo pa ne misli da se delam pametnega
športnica • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 9 • Kraj: nogometno igrišče =)
Re: Dolga zgodba 23.2.2010 0:04
da ti js povem!Very Happy
1. kar zadeva tvojo frendico k te je izdala: ni vredna tvojga zaupanja...ker te ne poznam upam da nimaš več stikov z njo...fck take frende...
2. najbolš da se pogovoriš z njim & mu use pojasniš...tko se boš rešla enga vlkega bremena
3. če ti je še vedno ušeč ( nism natančno prebrala) ti svetujem da mu to tt zaupaš ane,predn nebo prepozn (sm zasledila da si tt ti njemu kao ušeč...potem je že nekaj na tem:) )
good luck! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.