Všeč sva si, ampak preveč previdna, da bi šla v akcijo

black_buble • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 9
Všeč sva si, ampak preveč previdna, da bi šla v akcijo 1.12.2008 19:02
no mene pa nekaj zanima, in je malce zakompliciranozato upam da boste razumeli Very Happy. no moj prijatelj je povedal mojemu drugemu prijatlu da sem mu všeč. in jaz sem zaljubljena v tega frenda ki sem mu všeč, zato me zanima če imava kaj možnosti da bi bila skupaj. je pa še to da je eno leto mlajši.
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: eno vprašanje 1.12.2008 21:18
black_buble pravi:
no mene pa nekaj zanima, in je malce zakompliciranozato upam da boste razumeli Very Happy. no moj prijatelj je povedal mojemu drugemu prijatlu da sem mu všeč. in jaz sem zaljubljena v tega frenda ki sem mu všeč, zato me zanima če imava kaj možnosti da bi bila skupaj. je pa še to da je eno leto mlajši.

hehe Very Happy mislm da kle sploh ni nobenga problema Smile če sta si ušeč pol ni nobene ovire, usaj ne iz mojega vidika Smile pa čist nič ni narobe če je mlajši od tebe, starost sploh ni pomembna če se mata rada oz. sta si ušeč Smile sprobej srečo, zgubit mislm da nimaš kej Very Happy
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Všeč sva si, ampak preveč previdna, da bi šla v akcijo 14.3.2009 10:26
jap čist res Very Happy
če sta si ušeč pa use zakaj pa ne?
sicer mam neke izkušne z leto mlajšimi in verjem d ao nektiri zrelejši od fantov tvojih let. Wink tko da kr poskusita sploh če sta si ušeč.. ni da ni d ne bi poskuslaa. Very Happy uso srečo Cool
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Všeč sva si, ampak preveč previdna, da bi šla v akcijo 4.4.2009 22:24
se strinajm s screeam...eni 1leto mlajši tipi so rees bl zreli k uni tvojih let...lej probi ane =) zgubit nkk nč ne morš =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.