NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P

Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P 9.2.2010 18:34
okei mene sam zanima če kdo ve za kak dobr gel za lase al nwm vosek za lase al kei ..uglavnm gel k je res dobr k ti drži lase pokonc par ur..

kupoval bom v drogerijah..

torei

če kdo ve za kak dobr gel nei prosm mi odpiše in mogoče če ma clo link al sliko al karkol pač doda.. (ni nujn) mam pa dolge lase ene 5cm zadi ... zto rabm dobr gel k drži pa je nekje do 15 eu.. pa da se ne svet prou da ne bom zgledu k en bosanc z polizanimi lasmi.=P hec. pač da je dobr pa da drži lase pokonc.

Lepo se mejte =D
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P 10.2.2010 21:06
am, js mam od Tafta, enga tak, rdeč je no. pa mi je še kr držu ko sm mela krajše lase. Drugač pa, če boš kupu Taft, pol maš odzadi ene kvadratke pa višja ko je številka tam, bol drži. pa got2be bi pomoje mogl tud držat.

Drugač pa, a ve kdo s čim bi si premazala da bi mi 15 cm. lasi u luft stal? za pusta bi mela uno Hanson frizuro p to. Cool
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P 10.2.2010 23:14
ful je dobr od TIGI čiguma

dobi se ga sam u salonu..moja sestra je frizerka pa mi je povedala da je ta ful dobr Wink
cena je sicer mal višja ampak je vredno Wink

Have Fun
gubelin • Od: 27.1.2012 • Prispevkov: 25
Re: NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P 27.1.2012 19:18
pa kva to tle gor sprašuješ noo!?!? pa kup si neki kar boš loh na lase namazala ane.. pa gele ponavad prodajajo v trgovinah.
drgač pa ful pomaga čigumi. lasem da novo podobo! včasih tudi sijaj! pa še dišijo.. mmmm, ta slina na laseh m m mmmmmmmm
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: NUJNO pomagite... gel za lase rabm =P 27.1.2012 22:12
to da ti lasje pokonc stojijo.. nobenmu ni všeč da zgledaš kot jezen papagaj. razen mogoče komu drugemu takemu.

kaj že folk use dela z lasmi.. čez par let bojo že lučke imeli gor pa plastične spojlerje itd..

moje mnenje no.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.