problem z sošolko/frendico

Anja1996 • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 1 • Kraj: veliki vrh
problem z sošolko/frendico 8.2.2010 17:25
živjo!

imam en problem..

z mojo frendico se fain razumeva,ampak velikokrat čutim,da se mi laže in js tega ne prenesem...js pa ji sploh ne verjamem več...in js bi rada kako ji naj povem ,da ne bi bila več njena frendica???prosim pomagite!!!!! Sad Confused :S[/color]
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: problem z sošolko/frendico 8.2.2010 19:04
to se tak otročje sliši kak ji nej povem d nebi bla njena frendica več -.-" pomojem je najboljše da najprej ugotoviš če se ti sploh laže... kr če se ti ne nwm zakaj nebi ble več prijateljice. mogoče se ti je zlagala samo enkrat al pa je to naredila kdaj ponesreči. vsi delamo napake zato je pač prav d si to povemo. če boš ugotovila, da ti laže ji povej da veš in da to ni lepo... o tem bi se lahka tut pogovorile da bi našle vzrok zakaj ti je lagala.

p.s. prijatelji so nekaj kar ne moreš kar zamenjavati. lahka se vrašaš če je blo to sploh iskreno prijateljstvo če bi ji zdej kr na enkrat rekla da nebi bla več nejna prijatlca... a je nebi nič pogrešala? za sebe vem d bi če bi kirga svojga prjatla zgubla bi ga fuuuul pogrešala.

sam moje mneje ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.