kaj mislite sem mu ušeč??

ancha • Od: 26.10.2008 • Prispevkov: 3
kaj mislite sem mu ušeč?? 29.11.2008 11:24
no pač men je všeč en fant. js sm mu vse to povedla pa to pa je reku da nč nemorma met. sam sm opazla(hodma na isto sql) da me ful tko gleda pa tko. pa odkar sm mu povedla me je neki začel ogovarjat. ka vi mislte sm mu le ušeč?? pa zarad okoliščin nič ne upa??
BlackHeart • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 13
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 30.11.2008 19:31
Hei.
Pr meni je bla ista situacija. . Tko sm se pač zaljubla, pa s šole je biu. Povedala sm mu in bi uje sam tiho. Pol pa je zgledalo kot,da se je skregau z mano sam vseeno me je skoz gledou med odmori pato. No pol sva se odločla,da bova sam kolega..Zaradi šole in tko..
Pomoje pa si mu le kei ušeč Wink.
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
nikoli ne boš 100%vedla! 30.11.2008 20:51
možnih odgovorov je več.morda maš odgovor v glavi pa je celo pravi,a ti nikol neboš vedla če je pravi.
če pogledam z moškega zornega kota pa tako:
si mu pa nisi.nisi zanj nesprejemljiva pa nisi njegov ideal.če bi bla nesprejemljiva te bi ignoriral!vrjetno bi se na hodniku naredo da te ne vidi.
čepa bi bla njegov ideal,pa tak sama veš.prasno bi takoj.zakopal bi rauno ko bi ga vprašala za šanso.te priložnosti nebi zamudo.
lahko pa da se je te zaradi sramežljivosti vstrašo in te zavrno.
gvorim iz moških izkusn.nasvet:
ne sili preveč vanj.če je drži tista varjanta da je sramežliv.samo prijazno ga pozdravlaj se nasmej če ga srečaš.čes čas se te bo privadil.in sel on v napad ter te ogovoril.najlaže pa je napoti iz ali v šolo če ga dobiš nasamem.pogovarjaj se ob hoji.to je to!!lp
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 17.12.2008 21:15
Pomojm si mu tut ušeč in strinjam se z reider. (:
Srečno.
pelyka • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 11
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 14.3.2009 14:52
js mam podobn problem...sam da pr men je tko da k se vidva oz. greva mim se delava kokr da se ne poznava...čeprou pol če sva par metrou oddaljena drug od druzga..pač ga js večkrat pogledam in sm že velikrat opazla da me gleda...drgač pa tip ve da mi je ušeč..čeprou mu je frendica rekla da to ni res..sam mislm da je očitno k k ga vidm čis preveč dobre vole ratam pa smejim se...ah ja nevem...ful bi rada vedla če sm mu ušeč..sam k nevem kko bi to zvedla??

Nazadnje urejal/a pelyka 22.3.2009 23:04; skupaj popravljeno 1 krat
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 14.3.2009 17:16
baah probi držat svoj pogled na njemu fuul dougo pa ga ne umaknat.. pa se mu mal nasmej pa če se bo nazai boš vedla Wink drgač pa newm.. msn pa mogbi pa te variante? Very Happy
hej koxi.. pa čez neki dni kire so ti kej ušeč itd... drgač pa probi ta prvoo stvar Cool
pelyka • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 11
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 14.3.2009 19:12
aha oki hvala...bom probala ..bomo vidl če bo kj.. Smile
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 15.3.2009 10:45
ja uso srečo Cool pa povj ka bo Very Happy
erii • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 1
kratka zgodbica o tipu =P 15.3.2009 19:06
zdj pa še mene neki zanima Razz
moja situacija je bla naslednja:
amm...pač men je biu nek tip ušeč [ful] in swa neki mutila...pol swa po enem dnewu nehala ubistwu me je skenslu:cry:...ampak jst sm se ta cajt zalubla wanjga Embarassed ...pol sm pa z enim drugim tipom začela hodit...češ da bom tega pozabila...potem smo pa mel enkrat eno žurko pa swa z tem tipom k sm hodila šla mal pogledat in sm tm widla tega tipa k sm bla vanjga zalublena in njegowga bratranca...pač z njegowim bratrancem sm se ful zaštekala Very Happy ...in čez neki cajta sm nehala z tem tipom k sm hodila...in je to zwedu bratranc [od unga tipa k sm bla wanjga zalublena]...po je so mel poa še eno žurko...in me je ta bratranc klicu nj pridm na žurko [tkrt sm bla že samska]...in jst walda grem...in tm sm se ful zaštekala z frendi od unga bratranca pa use je blo ql...pol swa si pa čez neki cajta začela pisat jst pa bratranc od unga tipa k sm bla pač zalublena wanjga...in swa enkrat na neki žurki zamutila...in pol swa začela hodit [swa bla par]...in je ta bratranc pogruntal da je men ful ušeč un pač k sm bla wanjga zalublena [ubistwu njegow bratranc]...ampak...mi2 z tem k sm hodila swa se ful dobr razumela pa use...pa folk je goworu da glih skupi pašewa pa use je blo ql...in po enem mescu men reče tip...da bi bi rad še mal sam...pa da swa lahko frenda naprej Crying or Very sad ...in od takrt naprej se mal čudn gledawa[prej swa bla ful dobra frenda]...pa frendi naju na usak način hočjo spet skupi spraut češ da swa bla ql par pa use...nazadnje ko so ble maškare...sm jst enga druzga kolega klicala...pač da jim grem delat družpo...pa mi naj powe kje so...in mi je dal na telefon kr tega tipa [k swa nehala...k mi je reku d bi biu rad še mau sam]...in mi je on pol powedu kje so...pa u soboto...me je klicu [ta tip k mi je reku d bi biu rd še mau sam] in mi reku nj grem bratu odprt...češ da ne wejo kje je [k so bli skupi na žurki]...pa pol me je še uprašu če sm doma [kwa to njega briga, kje sm jst]?...pa zakaj me skoz on kliče pa me gowori po telefonu k zrawn še polhn drugih frendow k bi mi lahko to powedal Confused

zdj k sm pa celo story powedala...me pa zanima...če mislte d bo ta tap hotu met kj z mano še sploh?

p.s.:un tip k sm se pa wanjga na začetk zalubla...sm ga pa čist puzabla...tk da je zdej u igri njegow bratranc?
Leix • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 8
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 22.3.2009 19:58
ancha pravi:
no pač men je všeč en fant. js sm mu vse to povedla pa to pa je reku da nč nemorma met. sam sm opazla(hodma na isto sql) da me ful tko gleda pa tko. pa odkar sm mu povedla me je neki začel ogovarjat. ka vi mislte sm mu le ušeč?? pa zarad okoliščin nič ne upa??

Hmm...jzz tud mislm da si mu uešč (:
pr men je tud čizz podobnu...sm da mene on gleda...pa me u družbi ignorera... S:
amm drgač pa zihr ga je sram pa si ti ne upa puvedat.
mam pa predlog da ustrajaš. Wink
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 23.3.2009 14:54
JOJ.. tti tipi, neki najlepšga pa tud neki najslabšga na svetu ...
men je pa en všeč.. nisem mu povedala, ker sem šla na vrjaanto zaenkrat frenda k si velik poveva ...(ker tko ..da si s fantoom sam prjatu, je mal ..težka) no ja.. in tko družmo se bol k ne občasno.. glih predučirišnem smo bli skupi zunaj ..se **** p use ..pa ni ga "sram" da bi me pa mojo prjatllco vidl z njim ...potem me klikkne na msn-ju se lepo menma ..ampak nin mi jasn, nikol drugače me ne klikne.. sam takrat ko smo bli pol vsi že doma ..mgče zto k ga jst vedno ..ampak sm pustila,da me on pa me še ni ..Sad
..pa ko se menma ..se tud ****, pa enkrat reče (včeri ) ..da se šparam za njega. hha..men je blo sweet to slišat.. =$ no ja skratka .. u šoli pa ..hm..sploh me ne vid ..nič nič ..enkrat sma se sračla ..en pred drugim .tko na stopnicah.. pa je pozdravu p jst nazzaj .pa je blo vredu, sam tkokd drugač me pa sploh ne opazi Sad ..in tko msn p to je use lepo ..u sql pa nič .. pa tip sploh ni tist ono ..msn tipe of guy ..ko je sam prek msn-ja glasen ..ma že izkušne in ni sramežljiv ..

aah jst nevem ka nej si mislim .. -.-
kak predlog ..kaka utemeljitev.. bi znal kak tip povedat ..kvaaaa je zej vse to ? ..
prosim ..<3
OnlyMe • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 15
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 23.3.2009 21:10
heh mam podobn primir. en fant k mi je fajni, z iste sole...
pac ker je biu moj sososolc sm prva sla do njega pa se predstavla pa ga uprasla kak mu je ime. pol sm ga na netlogu nasla pa ga uprasla za msn in pol sma se na msn ful menla, vedno sm ga js kliknala on mene ni ko ga ni bli velik gor. v šoli mama bliz omarce in tak se pozdravma pa to...se tud kej menma, ampak je tist ....kak si kej, vredu, ja, ok se slišma Wink čaww.... no in kdaj mi da tud roko ''kao'' se pozdravma xD lol al pa tak če kirmu kako nazaj zabijem pa da sliš pa d aje smešn tak gimi5 Very Happy krneki ja .... uglavnem zj mu je komp crkno in se pač sm u šoli menma kulk se vidma (bol mal) tak da ja Very Happy problemi do kraja Very Happy
in uglavnem hotla sm pobvedat da tt je tud na msn tak da use upa, pol v šoli pa ni dlih glasn Very Happy
fanti pač, kdo bi razumeu xD
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 23.3.2009 21:19
pa vi2 se usaaj menta p too Very Happy ..ne pa pr men, ko mi reče, da bi me pršu pogledat ko bom ju3 dežurna pol pa reče, da ga nav u sql, ker ma slikanje ..ko me u sql tko nikol ne vid. !! Sad..pa tko no.. msn pa to.. sam jst klikam .. on tko nkol ..pa bed no .zkaj pa pol sploh privoli,da sm oskupi zun ? Sad ...joj. mogoč sam onmu frendu dela uslugo, sam on njegov frend p z mano na valeti pleše (siceer sm leto mlajša, ampak ker oni nimajo dost punc so mene vprašal če bi in jst ja) ..no ja uglavnm ...on tip.. ko z mano na valeti pleše me pa učs tko pokliče kje smo, če gremo kej ven pa to ..tko, da mi je on k mi je ušeč, že enkrat reku, če mama mi2 z unim k plešem kej .. zto k sma se pou ure po fonu menla ..hahah.xDDD
no ja.. skratka ..ko smo pa zunaaj ..se pa moji prjatlci posveča pa use. ! Very Happy ..kar nimam nič proti, ker mi tip niti najmajn ni ušeč.. mi je pa zato njegov prjatu tok bol.! ..in mogoč dlea sam uslugo onmu. k mi je ušeč ..?? .. Shocked

sorry če niste razumel.. skratka..
en tip - mi je ušeč
drug tip - z njim plešem, mene pokliče da gremo ven, zuni je s prjatlco :ĐĐ
in un prvi tip dela drugmu tipu usslugo ? .upam d ne -.-
redorange • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 2
Re: kaj mislite sem mu ušeč?? 24.3.2009 19:41
no uglaunm vidm d mamo usi podobne probleme s tipi..men je tudi en ušeč in sva se menla po msn-ju že dooskrt pa je tudi on mene kliku..hodva n isto sql in ko se vidva se pozdrauva pa se mi nsmeje al pa dostikrat vidm d me gleda...sam zdej pa nevem kaj nrdt k povedt si mu ne upm..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.