kaj mislite sem mu ušeč??• ancha
• Od: 26.10.2008
kaj mislite sem mu ušeč??
29.11.2008 11:24
no pač men je všeč en fant. js sm mu vse to povedla pa to pa je reku da nč nemorma met. sam sm opazla(hodma na isto sql) da me ful tko gleda pa tko. pa odkar sm mu povedla me je neki začel ogovarjat. ka vi mislte sm mu le ušeč?? pa zarad okoliščin nič ne upa??
• BlackHeart
• Od: 28.10.2008
Re: kaj mislite sem mu ušeč??
30.11.2008 19:31
Hei.
Pr meni je bla ista situacija. . Tko sm se pač zaljubla, pa s šole je biu. Povedala sm mu in bi uje sam tiho. Pol pa je zgledalo kot,da se je skregau z mano sam vseeno me je skoz gledou med odmori pato. No pol sva se odločla,da bova sam kolega..Zaradi šole in tko.. Pomoje pa si mu le kei ušeč • reider
• Od: 30.11.2008
• Kraj: lenart v slo goricah
nikoli ne boš 100%vedla!
30.11.2008 20:51
možnih odgovorov je več.morda maš odgovor v glavi pa je celo pravi,a ti nikol neboš vedla če je pravi.
če pogledam z moškega zornega kota pa tako: si mu pa nisi.nisi zanj nesprejemljiva pa nisi njegov ideal.če bi bla nesprejemljiva te bi ignoriral!vrjetno bi se na hodniku naredo da te ne vidi. čepa bi bla njegov ideal,pa tak sama veš.prasno bi takoj.zakopal bi rauno ko bi ga vprašala za šanso.te priložnosti nebi zamudo. lahko pa da se je te zaradi sramežljivosti vstrašo in te zavrno. gvorim iz moških izkusn.nasvet: ne sili preveč vanj.če je drži tista varjanta da je sramežliv.samo prijazno ga pozdravlaj se nasmej če ga srečaš.čes čas se te bo privadil.in sel on v napad ter te ogovoril.najlaže pa je napoti iz ali v šolo če ga dobiš nasamem.pogovarjaj se ob hoji.to je to!!lp _________________ ne sodite ljudi na prvi pogled! • Trish
• Od: 2.12.2008
17.12.2008 21:15
Pomojm si mu tut ušeč in strinjam se z reider. (:
Srečno. • pelyka
• Od: 14.3.2009
14.3.2009 14:52
js mam podobn problem...sam da pr men je tko da k se vidva oz. greva mim se delava kokr da se ne poznava...čeprou pol če sva par metrou oddaljena drug od druzga..pač ga js večkrat pogledam in sm že velikrat opazla da me gleda...drgač pa tip ve da mi je ušeč..čeprou mu je frendica rekla da to ni res..sam mislm da je očitno k k ga vidm čis preveč dobre vole ratam pa smejim se...ah ja nevem...ful bi rada vedla če sm mu ušeč..sam k nevem kko bi to zvedla??
Nazadnje urejal/a pelyka 22.3.2009 23:04; skupaj popravljeno 1 krat • Screaam
14.3.2009 17:16
baah probi držat svoj pogled na njemu fuul dougo pa ga ne umaknat.. pa se mu mal nasmej pa če se bo nazai boš vedla hej koxi.. pa čez neki dni kire so ti kej ušeč itd... drgač pa probi ta prvoo stvar • pelyka
14.3.2009 19:12
aha oki hvala...bom probala ..bomo vidl če bo kj.. • Screaam
15.3.2009 10:45
ja uso srečo • erii
kratka zgodbica o tipu =P
15.3.2009 19:06
zdj pa še mene neki zanima moja situacija je bla naslednja: amm...pač men je biu nek tip ušeč [ful] in swa neki mutila...pol swa po enem dnewu nehala ubistwu me je skenslu:cry:...ampak jst sm se ta cajt zalubla wanjga zdj k sm pa celo story powedala...me pa zanima...če mislte d bo ta tap hotu met kj z mano še sploh? p.s.:un tip k sm se pa wanjga na začetk zalubla...sm ga pa čist puzabla...tk da je zdej u igri njegow bratranc? • Leix
• Od: 22.3.2009
22.3.2009 19:58
ancha pravi:no pač men je všeč en fant. js sm mu vse to povedla pa to pa je reku da nč nemorma met. sam sm opazla(hodma na isto sql) da me ful tko gleda pa tko. pa odkar sm mu povedla me je neki začel ogovarjat. ka vi mislte sm mu le ušeč?? pa zarad okoliščin nič ne upa??
Hmm...jzz tud mislm da si mu uešč (: pr men je tud čizz podobnu...sm da mene on gleda...pa me u družbi ignorera... S: amm drgač pa zihr ga je sram pa si ti ne upa puvedat. mam pa predlog da ustrajaš. • nixx
• Od: 16.3.2009
23.3.2009 14:54
JOJ.. tti tipi, neki najlepšga pa tud neki najslabšga na svetu ...
men je pa en všeč.. nisem mu povedala, ker sem šla na vrjaanto zaenkrat frenda k si velik poveva ...(ker tko ..da si s fantoom sam prjatu, je mal ..težka) no ja.. in tko družmo se bol k ne občasno.. glih predučirišnem smo bli skupi zunaj ..se **** p use ..pa ni ga "sram" da bi me pa mojo prjatllco vidl z njim ...potem me klikkne na msn-ju se lepo menma ..ampak nin mi jasn, nikol drugače me ne klikne.. sam takrat ko smo bli pol vsi že doma ..mgče zto k ga jst vedno ..ampak sm pustila,da me on pa me še ni .. ..pa ko se menma ..se tud ****, pa enkrat reče (včeri ) ..da se šparam za njega. hha..men je blo sweet to slišat.. =$ no ja skratka .. u šoli pa ..hm..sploh me ne vid ..nič nič ..enkrat sma se sračla ..en pred drugim .tko na stopnicah.. pa je pozdravu p jst nazzaj .pa je blo vredu, sam tkokd drugač me pa sploh ne opazi aah jst nevem ka nej si mislim .. -.- kak predlog ..kaka utemeljitev.. bi znal kak tip povedat ..kvaaaa je zej vse to ? .. prosim ..<3 • OnlyMe
• Od: 3.12.2008
23.3.2009 21:10
heh mam podobn primir. en fant k mi je fajni, z iste sole...
pac ker je biu moj sososolc sm prva sla do njega pa se predstavla pa ga uprasla kak mu je ime. pol sm ga na netlogu nasla pa ga uprasla za msn in pol sma se na msn ful menla, vedno sm ga js kliknala on mene ni ko ga ni bli velik gor. v šoli mama bliz omarce in tak se pozdravma pa to...se tud kej menma, ampak je tist ....kak si kej, vredu, ja, ok se slišma in uglavnem hotla sm pobvedat da tt je tud na msn tak da use upa, pol v šoli pa ni dlih glasn fanti pač, kdo bi razumeu xD • nixx
• Od: 16.3.2009
23.3.2009 21:19
pa vi2 se usaaj menta p too no ja.. skratka ..ko smo pa zunaaj ..se pa moji prjatlci posveča pa use. ! sorry če niste razumel.. skratka.. en tip - mi je ušeč drug tip - z njim plešem, mene pokliče da gremo ven, zuni je s prjatlco :ĐĐ in un prvi tip dela drugmu tipu usslugo ? .upam d ne -.- • redorange
• Od: 17.3.2009
24.3.2009 19:41
no uglaunm vidm d mamo usi podobne probleme s tipi..men je tudi en ušeč in sva se menla po msn-ju že dooskrt pa je tudi on mene kliku..hodva n isto sql in ko se vidva se pozdrauva pa se mi nsmeje al pa dostikrat vidm d me gleda...sam zdej pa nevem kaj nrdt k povedt si mu ne upm..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.