Frendi...

missdanza • Od: 1.11.2009 • Prispevkov: 1
Frendi... 6.2.2010 23:37
Heii. No jaz mam en problem. Frendica s kero se dobro razumem mi je pred kratkim rekla da me bivši sošolci iz oš pa bivše sošolke iz sredne šole (prepisala sem se) šinfajo da se kao obnašam ko froc. In jaz pač nisem razumela v kakem smislu to mislijo in mi jefrendica povedla da sem kao v šoli in med poukom preveč pridna pa mirna. Ja no pač v oš sem bla res ful pridna vedno pa to, pa piflarka sem tut bla pa to ampak pol sem se med poletjem čist spremenila. Mislim po karakterju pa tut po zunanjosti. In potem eni neke govorijo ko me sploh prej niso poznali. mislim... Rolling Eyes in pol meni frendica reče da mi je to povedla ker mi hoče pomagat.. ja misliim koda sem psihič al kaaj.. in pol še reče da naj se sprostim pa naj uživam mladost in naj se cele dneve ne piflarim.. ja haloo sploh se ne piflarim ker sem zaj čist anti za to in zaj pač če ne delaš galame med poukom pa v sql to pomeni da se obnašaš ko froc.. mislim eni res ne vejo kaj bi radi. ona misli da meni kaj fali.. pa mi nič ne fali jaz se mam fajn v šoli se dobro razumem z vsemi sošolci itd.. mislim to me res prizadene..fuul in ne vem kaj naj nardim Crying or Very sad prosiim pomagajtee
kokola • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: Frendi... 7.2.2010 14:01
ne se sekirat kr nima smisla, pozabi na prejšnje čase in na stare sošolce in sošolke, uživaj življenje in misli na (naj)boljšo prihodnost Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.