a so to prjatlce? :O• bibabuh
• Od: 12.11.2009
a so to prjatlce? :O
3.2.2010 17:07
Heeii..euo s5 od vs rabm eno pomočč..res rabm rabm rabm....
Hja jest mam pač u klasu(sm 9 klas) ene 2 take "jst sm neki več " in fuł neki misnlta nee..kao one lohka d€łata use k pa en kj prot nima nardi pa tkoj use narobe..in me smo se tko pred lajki 1 mescom še čiz gud rzumele an..in tko pol enkat smo se neki pogovrjal u šoli in ena dej žoka k je bla preh emo an in je kr sprmenila stil v ćefurja in nvm kaj use(vrjemtee ni łepaa spljohh bajsaa ..nuben ji nebi nč govoru k se jo bujijo k č ji kj rečš tkoj popi*di in te mahne al pa nvm kaj čiz zpač čudna in nuben noče bi speštan iz njene strani)..in smo sneki guvrl z enmi pač tm in z jo an in ona tjo zčela une 2 žoke neki upraulat itd..in poł č je blo kj pač k smo se strinjal zno an smo pač putldil kaj pa nj bi..in an sledn dan je biu pač že ogn u strehi..ker une 2 žoke nej bi ble kao neki zmano ful frende ann in tko sm slišla d une kako ukol guvurita kok men baje z ust smrdi..k mi sploh nee ubistvu an in d neki se nemorm udločat kašn stil bom mela ann itd..(pa kaj to nju2 bołi ku*ac kuko se ublačmm itd..ublečm se tko kukr men na trnutk paše)..in smo se skrgal k sm jima šla to u glavo rečt in una žoka un wnb čefurka an je neki šla poł guvort njima kaj sm jest rekla (sm potrdila sm)o njiju kaoo..in sm se še bl skregal..in poł smo se s5 neki spoprijatljil..in to in dje donz k neki nism hotla bit u njihovi družbi in to sm bla pač z eno lano k mi je fuł kul frnedica in usee..in tko je blo neki pr fizki in s5 se une 2 žoke neki tm vn meteła med uro(itaq se skos vn mečeta) in eki se ržeła ubistvu izpake sta k 2 debila k nimta 5 pik u glavi ..in to mislm dobesedno..in kr tko neki se derta na prfokso..vłda mi hotl uno novo snou znt ..sm to negre in prfokza k **** neha govort in sm reče ta pa ta starn naredte kurk znat in veste..ann..i tko pru enea mojaa neki kao ful frnedica x d ji greta neki na žiuce in tko prau tud lana d ji gresta na žiuce pa jest ja sj men tud an mislm kuko se pač ubnašata..in tko una x s5 prau mja men grest rhlo res že nažiuce..itdd in vm kaj e use..in pok neki pr kusilu se nism zrun usedla in una frendica x se usede zrvn nju2 in me tko use 3 gledajo in me uprulajo in una use pove..in pok tko jest grem dam iz sqł un me una kr prime z roko (ena ud unih 2) in ekei kao kaj jest za njunim hrbtom guvurim ain itd..in ejst sam tko povm kr je res sam povedla d se ubnašat pr uri kurk d nimata 5 pik u glau in d nej mau pomislta d se drugi hočjo tud kj naučit an..in kr tko emne una wnb čefurka bla glih zrvn me kr ****(sploh ni vedl au čem se gre in me kr neki ****) in poł k jest tko grem me una kao ful dobra prjatlca una x pogleda in se mi smeji u glavo..jest samm oki uredu..sj lj pač ti kr bot z družbo k te skos uprula ann mislm have fun z njim ana..in tko grem in se kr neki derjo zmano jest sm ignor mem..in poł tko pridem dam in tko vidm na fb-ju tałe spročiu od tipa od ene iz med unih 2h "aloo kurvo slusaj ti mene naslednjic k slism da si megi rekla kj ti bom odpru glavo a ti je jasn ne mislt da si huda k si kr ena junka pa grda si k ps ****..res pazi se ce se enkrat slism kj razbiu ti bom to glavo glupo kurvaa enaa " evo in to tko un men zabije..uno zgori me še ni prizdel ampak d more rečt svoimu tipu d me neki **** k tip še ve ne usega in vm kja pa d se nezna sam zmano poment..poł pa dost slabo zanjo..sma jest dej nevem kuko nej se bran prot njima..to se sploh neorš te2 žoke mata tok upliva na use..mislm oki an razred ne nn ne tok..k ju itaq skor nubne nemara..sam dej tko dej me mislm družba k jo mam skupno z njima me že tko prej zrd pruga kreganja ni neki preveč marała ampak zdej pa slohhh..pi*da numni so..a se vm to zdiijo kšne prjtlce? povjte svoje mnenje itd..pač kr is mislte kaj bi ve naredłe in use pač..*huałaa vm že u naprej* • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
Re: a so to prjatlce? :O
3.2.2010 18:48
khm. sej mogoč bi se pa clo dal prebrat če bi kej razumela.
• ...<3
• Od: 4.1.2010
3.2.2010 19:04
Fake0riginaL pravi:khm. sej mogoč bi se pa clo dal prebrat če bi kej razumela.
se strinjam. nč ne razumem -.-" • anchika96
• Od: 10.4.2009
3.2.2010 19:49
js pa mogoč kej razumm. ampk niti slučajn nwem kaj nej bi pomenl ''žoka''?
pa še ene par takih besed je k jih ne zastopm. pa dobr. ta wnb čefurka je kao nek stalin pr vas or wat? to dejansk NISO prjatlce. če tega ne opazš... pač leii. a je sam ta čefurka pr vas u klasu pa te njene ''prjatlce''? se pač z drugimi druž ane. bot si u dobrem z njo, ampk se z drugimi druž. pa ne se z njimi pogovarjat o njej. tko o še najbolš. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
...
3.2.2010 20:37
heh xD
žoka je punca.. wnb čefurka je pač tko da se dela neki čefurko, pa da hoče bit čefurka ampak sploh ni.. btw se strinjam s tabo anchika96.. najbolš da si u mirnih vodah z njo in se družiš z drugimi..ker itak na konc dobi usak svoje.. ampak zapomn si! če je voda mirna, še ne pomeni da v njej ni krokodilov.. am glede unga tipa.. povei iz kerga konca si.. pa kok je un tip star.. pa če ma dost vpliva..pa približno kok kg ima ;$ tip je tuki še najmanjša težava veš.. vsi govorijo kok da bojo branl use ampak a veš da un k brani druge da ubistvu rabi nekoga da bo branil njega.. pa še to..pes ki laja,ne grize.. če bo pa lihk ugriznu pa povei.. bomo že kei zanga najdl.. okeii? =] • anchika96
• Od: 10.4.2009
Re: ...
4.2.2010 21:14
Jok3r pravi:heh xD
žoka je punca.. wnb čefurka je pač tko da se dela neki čefurko, pa da hoče bit čefurka ampak sploh ni.. btw se strinjam s tabo anchika96.. najbolš da si u mirnih vodah z njo in se družiš z drugimi..ker itak na konc dobi usak svoje.. ampak zapomn si! če je voda mirna, še ne pomeni da v njej ni krokodilov.. am glede unga tipa.. povei iz kerga konca si.. pa kok je un tip star.. pa če ma dost vpliva..pa približno kok kg ima ;$ tip je tuki še najmanjša težava veš.. vsi govorijo kok da bojo branl use ampak a veš da un k brani druge da ubistvu rabi nekoga da bo branil njega.. pa še to..pes ki laja,ne grize.. če bo pa lihk ugriznu pa povei.. bomo že kei zanga najdl.. okeii? =] sj vem kdo je čefur. xD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.2.2010 10:20
meni se nea da brat sploh pa nea kaj preveč razumem, samo če že podvomiš v prijateljstvo (a so to prave prjatlce) pol verjetno to ni kaj preveč veliko prijatlstvo, tak da pomoje je odg ne (sama si podvomla)._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
5.2.2010 22:56
žoka je punca.. wnb čefurka je pač tko da se dela neki čefurko, pa da hoče bit čefurka ampak sploh ni.. btw se strinjam s tabo anchika96.. najbolš da si u mirnih vodah z njo in se družiš z drugimi..ker itak na konc dobi usak svoje.. ampak zapomn si! če je voda mirna, še ne pomeni da v njej ni krokodilov.. am glede unga tipa.. povei iz kerga konca si.. pa kok je un tip star.. pa če ma dost vpliva..pa približno kok kg ima ;$ tip je tuki še najmanjša težava veš.. vsi govorijo kok da bojo branl use ampak a veš da un k brani druge da ubistvu rabi nekoga da bo branil njega.. pa še to..pes ki laja,ne grize.. če bo pa lihk ugriznu pa povei.. bomo že kei zanga najdl.. okeii? =] uhuhu ja brani jo • Jok3r
6.2.2010 2:28
miaTHEshoe pravi:
Jok3r pravi:
heh xD
žoka je punca.. wnb čefurka je pač tko da se dela neki čefurko, pa da hoče bit čefurka ampak sploh ni.. btw se strinjam s tabo anchika96.. najbolš da si u mirnih vodah z njo in se družiš z drugimi..ker itak na konc dobi usak svoje.. ampak zapomn si! če je voda mirna, še ne pomeni da v njej ni krokodilov.. am glede unga tipa.. povei iz kerga konca si.. pa kok je un tip star.. pa če ma dost vpliva..pa približno kok kg ima ;$ tip je tuki še najmanjša težava veš.. vsi govorijo kok da bojo branl use ampak a veš da un k brani druge da ubistvu rabi nekoga da bo branil njega.. pa še to..pes ki laja,ne grize.. če bo pa lihk ugriznu pa povei.. bomo že kei zanga najdl.. okeii? =] uhuhu ja brani jo možnos..sam usen mislm da je po fb-ju velik lažji pisat kot pa to v realnosti naredit.. =) • babylove
• Od: 9.5.2009
6.2.2010 8:35
se mi ne da brat pa še komaj te kdo razume soori
• Jok3r
6.2.2010 10:20
babylove pravi:se mi ne da brat pa še komaj te kdo razume soori
komentarje se ti pa da pisat a ? • babylove
• Od: 9.5.2009
6.2.2010 11:15
Jok3r pravi:
babylove pravi:
se mi ne da brat pa še komaj te kdo razume soori
komentarje se ti pa da pisat a ? ja • bibabuh
6.2.2010 19:57
hwałaa wm usmm..hja vem gorzn pišm res.. -.- sam kaj morm oki se bom potrudla bołš..
s temi ženskami sm dej totałno prinla zveze..in poł se mi una k je use to povedała unima 2 pride opravičvt in da je kao povedała tud zase d je tud ona njiju2 uprulala..ja je ona kj povedala jaa kera budala bi pa šla govrt too enmu človeku d ga je upraulala itd..pomoje d nubena an..in pol kr una men zabijala d kao d sta neumna itd..in jest tko sam maja razjasni se skom boš držala in koga maš rajš mene k ji lohka zaupaš al une k ti bosta ub prvi priliki spustile težave z vrt..ona sam kok si enramna..in pol k ji neki realnga povme sm pa jest neramna? :O:O:O mislm halo in dele k sm bola tko se nism z nobene tud nč vidla in se nismo mogl kregat (hvala bogu k to mi prou preseda drgač) in pol dobi sms od enga frenda od unih2 " sta se ti javljas?neki pricas za megi pa kolegice da so djeca a ti se ponasas k najvecji otrok...dj picka odrast pa se zresn nemoj da si glasna" in to je sms od nega k ga poznam dl k une 2 in k mi je biu tud zloo neki dobr prjatu in use smo se dobival ob 3h zutri zuni k smo iz kšnih partijou pršli..in poł dobim od njega ta sms na pobudo s5 ene in iste žoke k že u prvo..ja hvala lepa.. in poł sm jest otrok..sm že mu misnla napist kj sam se negrem kačit z njimi k smo mi že dost problemou naredl..npr. so me ukradl, izsiljeval, pretep(mislm žoko so pretepl tipi tko laj 4 so se name spravl :O) nemorš..zto se pa tud jest tok sekiram głede tega kaj sta te 2 tipa napisala... in totalno me **** d iztega k sm pr fiziki rekla k smo se sam zelal k smo to rekla pa clo sploh nism nč začenala sm potrdila d mi gresta trenutno res nažiuce..nastou ceu prepir in usi skregani..mislm haloo sploh s enegrem več **** z nobenmu -.-' k čiz usakič jest **** nemislm pa s5 d me pretepejo al pa kj..sploh jim nebom nikol uprtila te medvode(iz tm nareč sm) so mi nardile že precej hudga zełe to in kr sm zgori našteła poł tipa so ubrle prot men gvorl mu d sm kur*a in vm kaj d me boli za nejga in use..k me ubistvu sploh ni pa sva bla poł s5 skupi..poł so šli pa clo tok dełč d so mu žoko naštimmal in ju neki skup poprčkal ..itd na zabvi k sm jest mankala in se mi je totalno zakuhal...in nemislm s5 znoret..in bit prizdeta s strani njih..souražmm jihh! norm tkoo večč ..dej pa še te 2 k sta itaq bogec in batina in bosta že zrihtałe d me z usmi skregata in v lj in u medvodah in u šoli in tko..rzn u krnju jim nerata..sam nemramm jihh :@:@ kaj bi vi naredl glede tga ? jest se medvod dobesedno s tkimi goržnjami že doug cajta bojim k kr oni rečejo oni tud nardijo :S:S • Jok3r
...
6.2.2010 20:26
iz Medvod pravš da si..
jz sm iz Kamnika.. =) amm pa kera generacija je to ? pa če bi se dal, a lahko prosim poimenuješ ta dva tipa? ker bom naprej bl težko pršou HF • bibabuh
6.2.2010 20:35
92,93,94,95 ukvčm tełe generacije sam so tud strejše..sam kłe k se nemu zamerš se usmm cełi skupi usi se nate sprujo..sj pomoje jih ziher poznaš enga od teh 2h tipou č si srdna šoła pa d hodš u lublno na teksaks al pa administrtiuno šolo..
• Jok3r
..
6.2.2010 21:09
heh xD
ne poslušaš =) povej imena pa priimke.. • bibabuh
Re: ..
6.2.2010 22:59
ne poslušaš =) povej imena pa priimke.. ajaaa a kr tko ..hohoho • Jok3r
24.2.2010 18:32
sm zdej za unga Ranta mal poizvedoval..
pa dej že enkrat zasebca preber k sm ti tm napisu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.