Kakšni ljudje so vam všeč?• rhino
• Od: 29.10.2008
Kakšni ljudje so vam všeč?
24.11.2008 22:03
Povejte na kake fante/punce padate (fizične in psihične lastnosti).
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Kakšni ljudje so vam všeč?
24.11.2008 22:12
hmm...
če bi hotla res opisat bi bla tle predougo ampk se mi ne da... trenutno kar mi pade na pamet: čustven, pametn, ve, kaj mora rečt u kšnem trenutku, razmišljujoč, zabavn... npr.. kar se tiče zunanjosti so mi res najpomembnejše očke^^ drgač pa za pogledat je lepo mal mišic... =P sam ne da bi po tem sodla tipa...pač za pogledat ie fain to xD _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Moica
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Kran
25.11.2008 21:51
to mislš tko kašnga tipa/žensko bi hotl met, al tko človk na splošno .. ker po naslovu sm sklepala da mislš tko pač človk na splošno, poi vprašanje je pa drgač zastavljen ..
• rhino
• Od: 29.10.2008
26.11.2008 16:40
Mislila sem, kakšnega tipa bi hotla met. Pa to, kaj tvoji senzorji najprej zaznajo pri tipu.
Sam sem res nerodn napisala • FrEaKx3
• Od: 20.10.2008
26.11.2008 19:35
am..iaa...bom naiprei nutranjost...važn mi je d ma rd mene..in mene in samo mene in ne to d bi meu kurist za to ker ma mene aL p iz kerih drugih razLogou ampk k sm mu ušeč, nočm d je gLih nek "carčk" ampk d se da z nim tut puguvarjat, d mi zaupa, d mi je zvest, d mi ne laže, d je prjazn in pač take osnoune lastnosti dobrga čLuveka ...am..vidz...važn je d me neki na njemu prvLač...sicr rada vidm d ma tip stil ne d se ublač k en piflar, d je tko u feiis simpatičn, p d mu čupca paše kakršno koL že ma, ia dobr je d je tut pustavn mišice ne motjo niso p nuine..sam nočm p lih ene špeh bombe no..iaa pa js tut na okice paLim..• sunshineGirl
• Od: 11.1.2009
17.1.2009 20:23
Ugl.
Men karakterno.. more bit simpatičn... Pa me mor vedt nasmejat...prijazn, da rad pomaga pa tko... In ni mi ušeč.. da se dela nekega ****ča pa tko... K takšni so ponavad svinje -.-' Drgačč pa videz: Mene full prtegnejo oči Še posebn če delujejo nedoužne pa tko.. Pa da ma frizz k mu paše... Telo..pa normlano..sej mišice je tut lepo vidt.. Drgač pa NUJN more bit višji kokr js! • XcrazyyX
18.1.2009 16:05
sunshineGirl pravi:Ugl.
Men karakterno.. more bit simpatičn... Pa me mor vedt nasmejat...prijazn, da rad pomaga pa tko... In ni mi ušeč.. da se dela nekega ****ča pa tko... K takšni so ponavad svinje -.-' Drgačč pa videz: Mene full prtegnejo oči Še posebn če delujejo nedoužne pa tko.. Pa da ma frizz k mu paše... Telo..pa normlano..sej mišice je tut lepo vidt.. Drgač pa NUJN more bit višji kokr js! zgleda da puncam so približno podobni tipi ušeč hja.. še neki bi dodala ja.. če vidim tipa da ma ful neki čupo uštimano, da je ful neki šmeksi oblečen in da tko na prvi pogled je HoT.. in da ful je neki okol punc.. in da se s puncami obnaša fuuul use lpo in.. tko.. ga ponavadi kr odpišem... k taki tipi so ponavadi ****čiii!!! _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Juliet013
• Od: 3.2.2009
8.3.2009 19:35
jz sm pa mau čudnaa. in hočm popounga tipa na dougo: zunanjost: mal dalši laski, skuštrani, najbolš črne, tmno rjave, rdečkaste, kej tazga živo zelene oči bled, skor beu mišice (sam ne uno nabildan, tko glih prou), ampk usen tak suuh urejen, ne kšn zanemarjen dišeč višji od mene more met smisu za oblačenje (cune + čeuli), najbolš tko romantično rokovski stil, tak special <3 da dobr govori angleško in to s takim sexy britanskim naglasom lepo more pisat pač preprosto lep! notranjost: more bit mau posebn, ne preveč da se vn meče ampk tak čizt svoj rd more met bl nenavadne stvari (za tipe) kokr modoo alpa klasično glasbo (sej ne daj men to ful dobr, sam tko lepo mi je) romantičn! zrel (odrasu), NE otročji nežen ustvarjalen (da se ne naveličam NE dolgočasn bl skromn iskren samozavestn ampk ne tko da se vn meče strastn uglaunem, tak k ga nebom nikol najdla. ampk no, bo že. wish me luck! • XcrazyyX
8.3.2009 22:54
Juliet013 pravi:jz sm pa mau čudnaa. in hočm popounga tipa
na dougo: zunanjost: mal dalši laski, skuštrani, najbolš črne, tmno rjave, rdečkaste, kej tazga živo zelene oči bled, skor beu mišice (sam ne uno nabildan, tko glih prou), ampk usen tak suuh urejen, ne kšn zanemarjen dišeč višji od mene more met smisu za oblačenje (cune + čeuli), najbolš tko romantično rokovski stil, tak special <3 da dobr govori angleško in to s takim sexy britanskim naglasom lepo more pisat pač preprosto lep! notranjost: more bit mau posebn, ne preveč da se vn meče ampk tak čizt svoj rd more met bl nenavadne stvari (za tipe) kokr modoo alpa klasično glasbo (sej ne daj men to ful dobr, sam tko lepo mi je) romantičn! zrel (odrasu), NE otročji nežen ustvarjalen (da se ne naveličam NE dolgočasn bl skromn iskren samozavestn ampk ne tko da se vn meče strastn uglaunem, tak k ga nebom nikol najdla. ampk no, bo že. wish me luck! heh... js sm tui iskala perfect tipa... in na koncu sm z enim.. k je prou drugačn od usega kar sm hotla in ga mam nairaiš... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • nissa
• Od: 9.3.2009
9.3.2009 23:09
mhhh .. nihče ni popoln annn .. drugače pa res .. človek more bit iskren ... mene ful moti da je nekdo zahrbten to pa sovražiiiim -.- .. pa da se kdo norčuje ali pa kaii podobnega.. po zunanjosti pa js niti ne gLedam taak .. hehe • monja
• Od: 10.11.2008
10.3.2009 14:47
no ja meni so najlepši blondtni in rjavi ... drugače pa enako visoki ali malo večji kot jas ...
rada mam odgovorne, face (!), nasmejane, take ki si upajo IN DA NISO MUČITELJI ŽIVALI!!! • lelzz
• Od: 24.2.2009
10.3.2009 17:37
Ja no na začetku sm bla js ful zbirčna kakega tipa bom mela in sm si celo napisala seznam:
My perfect man. No in na konc sm ugotovila to je pač zej enkrat, da dejansko mi ni tok važn al je črn al je blont al ma modre oči al rjave al pa zelene,al pa douge lase al pa kratke, al da ma ful mišic al pa ne (no pač zej ne more bit ful neki debel)....=) Ja no point je to, da pač če js vidm enga, me more na nek način privlačit in takrat bom vedla da mi je dejansko ušeč. In u bistvu sploh ne bom vedla kaj me na njem privlači, in use bo tko skrivnosto in to mi je dejansko ful ušeč... Ja no glede tega obnašanja so pa že use skorda pred mano povedle, pa prijazn do mene, me ma rad, me ne bo varu, mi bo zaupu itd. itd.... That' it! • vatrena19
• Od: 14.10.2008
11.3.2009 14:53
lep, urejen, negovan • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 21:17
Hm...tip mora met zame humor,pa da se zna ****,pa da ne naklada,pa da je iskren.Po widzu pa isto so mi učki pomembni...pa mora met nek stil...uredu mora bit oblečen.pa fajn postavo mora met,mišice tut sam ne palim tok nanjih,pa rit mora met:-)
• dari
• Od: 8.3.2009
28.5.2009 17:01
o vidm de same šjore tle pišste..in opisavaste tipe... bom pa jst eno šjoro opisou kašna more bit...
notranjost: pač de me ma rada, prjazna , zvesta , romantična zunanjost: more bit mal manjša od mene..ne preveč ... lasje in oči mi niso pomembne (pač morjo bit take de ji pašejo ) ... de ma stil za oblačenje.. ( n marm ohlapnih oblačil pr šjorh no tko neki reči...ma bi se še najdlo...se mi ni dalo več mislt zto je sam tolk napisano • anchycka
• Od: 25.5.2009
28.5.2009 20:08
O to je pa kt bi mene opisvou:-Dsam kj prewč oprijetih cunj nimam,no ene tut,sam ne tko mam bl športn stil.no,nimam zdj glih bratovih cunj,ampk tko ne uno fansy.heh
• dari
• Od: 8.3.2009
28.5.2009 20:13
anchycka pravi:O to je pa kt bi mene opisvou:-Dsam kj prewč oprijetih cunj nimam,no ene tut,sam ne tko mam bl športn stil.no,nimam zdj glih bratovih cunj,ampk tko ne uno fansy.heh
hm pole pa zgleda de je več podobnih šjor tle okoli • miss12
• Od: 27.5.2009
28.5.2009 20:53
ha!tipi a? od zunanjosti pa....padam prdvsem na dolgolasce!mislm všeč so mi tak mal dalši laski!pa tut učke in ti lepi pogledi...to je res božansko!!!hehe ja ljudje smo zahtevni ni kej! • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
14.6.2009 7:52
no, za zunanjost mi je pomembnu sm tu, de ni debeu, pa de je večji od mene. ztu k js sm zelu zelu zelu zelu boječa in sramežljiva, pa nism tko zbirčna, men je smu važnu, de se razumem z njimi za notranjost pa je najbolš, če je fant tut bol boječ, ztu, ku če je korajžen, se js nekak ustrašm in skor nč ne rečem. če je pa boječ, pa jst nekak vzpostavm pogovor, pa se pol dobr zastopva • pokerface
• Od: 29.3.2009
14.6.2009 8:02
NOTRANJOST:
-smisel za humor -prijazn -mal starejši (vsaj pol leta) -pa važn da se razumem z njim ZUNANJOST: -mora mi bit sam nekak všeč... -mora bit večji od mene (vsaj 8 cm) -pa ne sme bit debeu -pa brez očal prosm... Pa tut nism nwm kak zbirčna... • Urshiii
• Od: 20.4.2009
14.6.2009 19:13
ufff... jz padam bol na tipe k majo črne oke & temne lase... mjam važn je d ni prov posebne sorte, k eni tipčki so taki bl čudni pa majo ene svoje fore... mam rada take preproste pa rada mam d so prjazni pa da niso kej nasilni... če me bo kšn grdo prjeu je zame že zgodovina • Popcorn
• Od: 28.9.2008
14.6.2009 21:11
Juliet013 pravi:jz sm pa mau čudnaa. in hočm popounga tipa
na dougo: zunanjost: mal dalši laski, skuštrani, najbolš črne, tmno rjave, rdečkaste, kej tazga živo zelene oči bled, skor beu mišice (sam ne uno nabildan, tko glih prou), ampk usen tak suuh urejen, ne kšn zanemarjen dišeč višji od mene more met smisu za oblačenje (cune + čeuli), najbolš tko romantično rokovski stil, tak special <3 da dobr govori angleško in to s takim sexy britanskim naglasom lepo more pisat pač preprosto lep! notranjost: more bit mau posebn, ne preveč da se vn meče ampk tak čizt svoj rd more met bl nenavadne stvari (za tipe) kokr modoo alpa klasično glasbo (sej ne daj men to ful dobr, sam tko lepo mi je) romantičn! zrel (odrasu), NE otročji nežen ustvarjalen (da se ne naveličam NE dolgočasn bl skromn iskren samozavestn ampk ne tko da se vn meče strastn uglaunem, tak k ga nebom nikol najdla. ampk no, bo že. wish me luck! Huhu. čist beuga vapirja. (: twilight pa too. good luck.. (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.