homemade pirz

Maxi2 • Od: 8.12.2009 • Prispevkov: 24
homemade pirz 25.1.2010 21:38
heiii....a je kle kšn/a k si sama nrdila pirze??
ker moja frendica si ga je pod jezikom in je fuul faiinii
in sm tuud jst probala sam negree ''/

em ja kje ga mate pa kko ste ga čistl pa to =P
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: homemade pirz 25.1.2010 21:55
jas sem si naredila home made pirs ;D povem ti da je blo si mučno prepiknt kožico, da nebi zadela jezika. ker je bil zelo nemiren Laughing ampak nato se mi je posrečilo in nato sem si še 2 uri poskušala zategnit drug del pirsa da nebi ven pado. in na koncu je blo kar ql Very Happy mela sem ga kar neki časa dokler se mi ni odšraufu. Morem pa ti opozorit.. da tudi če si prepikneš kožico na mrtvem delu.. vseeno malo skeli. ampak mine Very Happy in še to. piersing pod jeziku ti bo malo čuden sprva Very Happy jas sem ga najraje ko mi je bil dolgčas "metala" sem pa tja po ustih Very Happy ful dobr filing Very Happy ampak prve dni sem mela hitro suha usta.. semizdi da je to blo krivo zaradi piercinga Very Happy potem pa se je vse ustalilo Wink uživaj
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: homemade pirz 25.1.2010 23:05
Ej sam to se vm lohka ful zagnoji... Ne tega delat, pejte rajš k unim ko to delajo pa plačite tist keš. A veste kok infekcij si lohka s tem povzročite. Pomojm ni fajn. Shocked
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: homemade pirz 25.1.2010 23:49
jas sn si sama naredla v uhi še enega pa pod jezikom ..
samo ga niam več ..
če mi ni šo pirs zapret pa sn si vun vzela pa mi je v 5 min zaraslo .. xD
eh to se ti neje zagnoji ..
meni je škoda dnara da si reš pod jezikom ta delat če si lahko sam.. Smile
ze si ga om še enX naredla ker mi je finta Very Happy
have fun ;P
Re: homemade pirz 26.1.2010 7:38
awh tnx

punoč sm si iz iglo čez šla...NČ BULEEJ jeej... polpa k sm iglo vn dala nism najdlaalukno d bi dala pirz not o.O
Deiiia • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 20
Re: homemade pirz 26.1.2010 14:39
Jz sm si lih učir nardila pirs pod jezikom .
Nč ne boli pa če iglo prej razkužiš se ti nebo zagnojilo .
Meen ie zlo ušeč . Sam zdei me mal moti k pač nisem navajena drgač pa nč .

Za lukno dobit pa si probi zapomnit kie prbližno si si nardila pol pa itak spirsom poiščeš .
Čene si pa naredi piko s pisalom .

Aia pa z igo morš it do konca skozi da ie mal večia lukna k čene te boli k si pirs daieš not .Pa tudi lukno lažie dobiš .
Re: homemade pirz 26.1.2010 19:27
ewo....men se je zlo slbo končal.... začela je kri lit
težko guvurim
nemorm jest
buli k svinaa ( čprouu ni nč narobee)

in ja ''/ NIKOL VEČ
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: homemade pirz 26.1.2010 20:57
pod jezikom se definitivno nebo zagnojilo ker je mrtev predel. Res pa je da je še približno en teden na piercingu neka tekočinica podobna gnoju ( rana se čisti )
Deiiia • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 20
Re: homemade pirz 27.1.2010 14:49
Maxi2 pravi:
ewo....men se je zlo slbo končal.... začela je kri lit
težko guvurim
nemorm jest
buli k svinaa ( čprouu ni nč narobee)

in ja ''/ NIKOL VEČ

Pomoieem si si ti preveš globoko zbodlaaa .
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: homemade pirz 27.1.2010 19:31
Maxi2 pravi:
awh tnx

punoč sm si iz iglo čez šla...NČ BULEEJ jeej... polpa k sm iglo vn dala nism najdlaalukno d bi dala pirz not o.O

točno tk se je men zgodil sam sm pol najdla lukno Very Happy hahah
Carrie • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 1
Pirs pod ustnico 25.4.2010 23:53
Helloou, mene pa zanima če si je kdo nardiu pirs pod ustnco namreč mene je ful zamikal.... ful se mi nda hodit pirsat pod ustnco k vem da si je dost folka že sam nardil sam nwm glih točn kok bi nej to potekal pa tut glede bolečine nwm kok bi kej prenesla heh... tk da ja če je kak tak ko je že dau to čes pa si je sam nardiu bi prosla če bi nwm mal povedu občutke pa potek usega Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.