kaai vs najboL moT pr fanTu/punci.?• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
kaai vs najboL moT pr fanTu/punci.?
24.1.2010 15:21
kaj vs najboL moT pr osebi, s kero sTe u vezi.? xD
pa tko, kaai vs najboL moT pr nasproTnem spoLu.? xP • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: kaai vs najboL moT pr fanTu/punci.?
24.1.2010 15:40
fajna tema ;D
no pri fantih na splošno me njbolj moti d se špilajo frajerčke ;D k eni taki beadki med tem izpadejo ampak ne oni še kr ustrajajo pa se delajo d so nwm ka. moti me tut to k hočejo bit smešni ampak nimajo razvitga smisla za humor. nasplošno me moti pa če je človek žaljiv in se ima za nekaj več ;D • lolek000
• Od: 1.10.2009
24.1.2010 18:04
...<3 pravi:fajna tema ;D
no pri fantih na splošno me njbolj moti d se špilajo frajerčke ;D k eni taki beadki med tem izpadejo ampak ne oni še kr ustrajajo pa se delajo d so nwm ka. moti me tut to k hočejo bit smešni ampak nimajo razvitga smisla za humor. nasplošno me moti pa če je človek žaljiv in se ima za nekaj več ;D Se strinjam.... Čeprav sem fant... Zanimivo je tudi to, da je danes težko najti punco, ki bi bila za neko resno zvezo.... Tudi fantje so taki.... Čau • Mp3
• Od: 2.10.2009
24.1.2010 18:50
lolek000 pravi:
...<3 pravi:
fajna tema ;D
no pri fantih na splošno me njbolj moti d se špilajo frajerčke ;D k eni taki beadki med tem izpadejo ampak ne oni še kr ustrajajo pa se delajo d so nwm ka. moti me tut to k hočejo bit smešni ampak nimajo razvitga smisla za humor. nasplošno me moti pa če je človek žaljiv in se ima za nekaj več ;D Se strinjam.... Čeprav sem fant... Zanimivo je tudi to, da je danes težko najti punco, ki bi bila za neko resno zvezo.... Tudi fantje so taki.... Čau jp se z obema strinjam....mene pa pri puncah tud mot da se neka vun meče pa se neko frajerko piči....bodi to kar si....razen če ti kdo všeč morš nekak njegovo/no pozornost dobit • ...<3
24.1.2010 19:35
lolek000 pravi:
...<3 pravi:
fajna tema ;D
no pri fantih na splošno me njbolj moti d se špilajo frajerčke ;D k eni taki beadki med tem izpadejo ampak ne oni še kr ustrajajo pa se delajo d so nwm ka. moti me tut to k hočejo bit smešni ampak nimajo razvitga smisla za humor. nasplošno me moti pa če je človek žaljiv in se ima za nekaj več ;D Se strinjam.... Čeprav sem fant... Zanimivo je tudi to, da je danes težko najti punco, ki bi bila za neko resno zvezo.... Tudi fantje so taki.... Čau ja dandanes je mal ljudi za resno zvezo. čeprav se mi zdi da več punc išče resne zvezekot pa fantje ;D • ...<3
24.1.2010 19:37
Mp3 pravi:
lolek000 pravi:
...<3 pravi:
fajna tema ;D
no pri fantih na splošno me njbolj moti d se špilajo frajerčke ;D k eni taki beadki med tem izpadejo ampak ne oni še kr ustrajajo pa se delajo d so nwm ka. moti me tut to k hočejo bit smešni ampak nimajo razvitga smisla za humor. nasplošno me moti pa če je človek žaljiv in se ima za nekaj več ;D Se strinjam.... Čeprav sem fant... Zanimivo je tudi to, da je danes težko najti punco, ki bi bila za neko resno zvezo.... Tudi fantje so taki.... Čau jp se z obema strinjam....mene pa pri puncah tud mot da se neka vun meče pa se neko frajerko piči....bodi to kar si....razen če ti kdo všeč morš nekak njegovo/no pozornost dobit pač nekater punce ne morjo preživet ne da bi se vesle po useh fantih naenkrat, se skos drle, pa se vn metale. pr nam je pou klasa takih bab... za znoret -.-" • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
24.1.2010 22:36
puncah: Da sanjajo na princa na belem konju ...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.