Łasje...frizuraa..??

iNcHii • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 38
Łasje...frizuraa..?? 22.1.2010 22:07
Jst mam pač ravne Łase in me zanima če kdo ve kaj nej nardim da pridem do razmršenio-valovitih las...upam da me razumete...mogoče se da to narest z likalnikom..??
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Łasje...frizuraa..?? 23.1.2010 15:09
Hmm..ja zaj dosti je načinou sam njihova "uspešnost" pa je odvisna od tega, kok maš lase dougee nee. (;
Sam na youtubu so pač ene šjore, kamr delajo te video kao lepotne vodičee.
In jst ti svetujem da pogledaš to šjoro:
[link]

Meni so njeni videi ful dori.
Jst osebno sm že fulkrat si nardila pač take rahle kraužlčke szi figaroom.
In jaaa, da se pa tudi sz likalnikom, sam meni je s figarom lažjee. ;D
Je pa še način, kamor ni nujno da ti zmeri rata najlepši, dam pa ne uporabljaš nobene vročine in je že to plus.
Polej si ga tuki : [link]

Okk.
Upam da sm ti kej pomagalaa. ;D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Łasje...frizuraa..?? 23.1.2010 17:20
Če hočeš met take lepe kodrčke si jih z likalnikom naredi ja.. jas sem se jih naučla preko youtuba.. (: toti posnetek: [link]
(mislim da je to toti, al pa malo poglej po njenih videih ker jas nisem zdaj gledala, pač razlagat more prvič kak to narediš (: )
pa ful ni težko samo jas ful dolgo nisem znala (: jas ti predlagam da če se boš iz totega posnetka učla da si najprej nea vklučiš likalnika pa samo z mrzlim tak delaj ker v prvič ziher neboš mogla.. apa na začetku more roka tak bolj ven bit pa daj na pavzo pa naredi tak ker drugač ne gre.. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.