naelektreni oz. električni lasje• tinniex3
• Od: 16.1.2010
naelektreni oz. električni lasje
17.1.2010 19:08
Heiii..*
mam en probleem. vedno k si umijm lase si jih razčešm in pusušim s fenom [poleti si jih ne sušim s frenom] in pol naslednje jutro k si jih spet za v šolo počešm mi ratajo električni. skos mi lezejo na obraz in me to ful živcera. frfru mi ne stuji lepo ampak se mi kr na čelo lep. Kaj nej nrdim da ne bom več mela naelektrene lase? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: naelektreni oz. električni lasje
17.1.2010 19:18
ozemljitev si potegn_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.1.2010 20:09
hahahaa kero telee ×D
vlko je odvisno od fena, tak da lahko fen zamenjaš pa bo mogoče boljše.. drugače pa mislim da obstajajo spreji proti naelektrenosti pa malo v drogeriji vprašaj.. pa če maš malo bolj suhe si jih s kakim glissom pošprejaj..al pa si neko olje kupi pa si tisto gor daj (to moja mama uporabla pa je boljše) pa preden se počešeš si krtačo / glavnik zmoči pol pa obriši z bombažno brisačo, pa baje je boljši leseni glavnik.. za kaj drugega pa nea vem.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • kokola
• Od: 27.10.2009
17.1.2010 22:20
to je vse skupaj odvisno od fena, glavnika in vlage v zraku.. fen daj na srednjo temperaturo in glavnik si kupi kakšen lesen, ker plastični naelektrijo lase. al pa kot je rekla porcelan si kupi kako olje pa si s tem natri lase da ti ne bodo "štrleli", ampak s tem oljem ne preveč pretiravat, dej eno kapljico ker drugače boš ful mastne lase mela. • Mp3
• Od: 2.10.2009
17.1.2010 23:31
am ja to glih nwm kak rešit
ko je glih o lasah.....bi se dalo kak ˇuničitˇ vrtince ko se ti naredijo.....k mam od sprdi pa pol po celi levi strani malo go lase pa mi tak idiotsko zgleda -,- • spacesheep
• Od: 27.3.2009
18.1.2010 15:15
ja najbl d si kupš fen z ionizatorjem..kr pač če si js ion. izklučm mam čis električne, če ga mam pa vklučnga je pa ql..tko d ja =D_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • LoOoLy
• Od: 24.10.2009
20.1.2010 16:05
jes mam isti problem pa me to tui ful živcira.drugače pa si jih takrat ko se mi tak naredijo si kao nardim čop sam da jih pustiml odvzadi (za hrbtom) pol pa jih mam itak čis vrei tak ko vedno .pa ja baje da to zarad glavnika če je plastičen se ti "naelektrijo" pa jes si jih z plastičnim češem pa mam vnda od tega take lase.
upam da me je sploh kdo razumeu • justme15
• Od: 21.6.2009
21.1.2010 19:09
am...če se ti elektrijo to pomeni, da lasem primakuje vlage, pa še zaradi zime (oz. zraka pozimi)....probaj uporablat kake šampone, ki lasem dajejo vlago....
• mancii
• Od: 19.7.2009
21.1.2010 21:31
poznam to ja.. isto mam tko naelektrene lase..pa še goste :S ... no in moja frizerka mi je priporočala nej si u drogeriji kupm tak "silkon" za lase. u taki flaški in pol si ti pomal nanesš na lase.. men kr dost pomaga.. (:
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.