SE RADI MAŠČUJETE???
• babylove
• Od: 9.5.2009
SE RADI MAŠČUJETE???
17.1.2010 9:51
se radi mačujete ???
od mojga fotra punca je hčerko pripeljala k nam domov in jo ne prinesem!!! zjutraj pride do mene im mi reče : tamala mi daš to kliko k mi je zeloooo zelooo ušeč kwa ona misli da ji bom use dala al kwa pol swa se do zdej steple .... je ne prenesem več čeprav je sm en dan tle in sm se odločila za maščevanje kr je rekla da njen tip pride danes k nam sm se odločila da bom po nsreč šla ven iz sobe sm u modrcih da '' nism vedla da njen tip pride '' in ji nameravam tipa osvojit pol bomo vidli kuk bo zdržla v naši hiši en teden .... no povejte še vi kdaj ste se maščivali in kako .. AJA ŠE TO KWA BI VI NAMES MENE NAREDIL ???? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: SE RADI MAŠČUJETE???
17.1.2010 12:12
jas se pune rada maščujem sicer jas bi jo na tvojem mestu ignorirala, kikle ji itak nebi dala al pa posodla če praviš da se nea zastopita.. nevem zakaj bi bla zaj ti prijazna če se nea zastopita.. lepo ji reči da ne da si jo naj sama kupi pa da ne misliš svojih stvari okoli devat.. glede tega da bi ji fanta zapeljala se mi zdi malo tak no, mislim zakaj bi se ti na njen nivo spuščala? pusti jo, pa bodi na višjem nivoju od nje.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Mp3
• Od: 2.10.2009
17.1.2010 12:31
odvisno komu pa zakaj drgač pa nisem glih tak da bi šou nekumu neka naret zarad neke malenkosti.... se v lajfu se mu pol vse vrne.......PREVERJENO • Insane
• Od: 12.7.2009
17.1.2010 21:16
hmmm. jas se vedno maščujem no..(:
ampak ne v taki meri da bi komu speljala tipa?:O ne tega delat no.. ker to je grozno..xD rajši jo malo na ignor rukni pa bo verjetno vse ok.(: • ...<3
• Od: 4.1.2010
19.1.2010 8:42
jz se tut rada maščujem ;D
sej je res d bog use slabo vrne tistemu k je nesramen sam mu lahka tut ti mal pomagaš in se kdai komu maščuješ ;D hf • Aljaa
• Od: 24.6.2009
21.1.2010 20:22
Jz se fuul rada maščujem.
drgač pa ja se strinjam s Porcelan ne se na njen nivo spuščat raj jo kr na ignor dj ker jo bo to še bol razpič*alo. drgač pa itak use se vrača use se plača. • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 0:19
Maščevalci na delu Jst nisem maščevalen tip... Jst si bolj takšne stvari zapomnem, potem pa ko tisti, ki me je nekoč **** potrebuje taisto stvar, se pa lepo naredim bedaka. Sj eni poštekajo, drugi ne, ampak prej al slej jim cepne v ksiht zakaj se gre... P.S.: Aja, itak da ji **** tipa • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
20.2.2010 11:59
Jest se tut fuuuuuul rada maščujem. Ubitvu, če priznam, sm lahko prava spletkarka. Ampak drgač sm ful ok. useba, res. Sam pr men je tko: tako kot ti meni, tako jaz tebi. Moj oči je puručen (k mam ločene starše) z eno X.. In se mi zdi, da me hoče učasih prou znerverat. Prou res. Pol se ji pa 'po malem' maščujm. Ampak jest ne grem tisto na očitno. Jest grem tko, lepooo, pučaaaas, neopaaaznoooooo. Kot sm umenila. Dobr spletkarm, ampk sam k mi en najeda pa ga tut upuzurilo ne skulera.
Ja, ja, uživam v maščevanju. Ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da to ni dobr in bi rada da bi mau ergač razmišlala. FsM FamilyGirl • leia
• Od: 23.1.2010
20.2.2010 13:57
js sm full maščevalna ampak res full vsaj tko pravjo. Ne prenesem krivice in če kdo slučajno kej preveč gobca al pa kej druga mu vse vrnem pa čeprov vem da to ni dobr. oko za oko. js bi na tvojem mestu enak nardila še hujš mogoče meiite se |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.