všeč mi je fant, ki ga sploh ne poznam tako dobro• cherryBlossom
• Od: 9.7.2009
všeč mi je fant, ki ga sploh ne poznam tako dobro
10.1.2010 21:20
No ja... am všeč mi je fant , ki ga sploh ne poznam tako dobro.
Dal mi je svoj msn... Samoo se še nisva nič čula... :// Zanimaa me če mi kera ali ker lahko pomaga kako naj ga osvojim.. Saj bi res rada imela kaj več z njim. Upam, da mi boste pomagali • dari
• Od: 8.3.2009
Re: všeč mi je fant, ki ga sploh ne poznam tako dobro
10.1.2010 21:54
starost? tm okoli 12 nede ...sm zdnu...?
zresni se dej n more ti bit kar ušeč če ga še poznaš ne... n pomeni de če ti da msn de bosta kar skupej... najprej ga spoznaj pa se pogovarji znjim.. [dohh] • skorpion
• Od: 9.3.2009
10.1.2010 22:06
dari pravi:starost? tm okoli 12 nede ...sm zdnu...?
zresni se dej n more ti bit kar ušeč če ga še poznaš ne... n pomeni de če ti da msn de bosta kar skupej... najprej ga spoznaj pa se pogovarji znjim.. [dohh] hehe • cherryBlossom
• Od: 9.7.2009
10.1.2010 22:11
zresni se dej n more ti bit kar ušeč če ga še poznaš ne... n pomeni de če ti da msn de bosta kar skupej... najprej ga spoznaj pa se pogovarji znjim.. [dohh] 14, narobe sm se izrazlaa... ne, da se ne poznavaa al pa kej... sam tko nisva se še nikol tak dobila al pa kej.. parkrat sva se že pogovarjala... ušeč--> simpatičen mi je Drgač pa useen hvala. • skorpion
• Od: 9.3.2009
10.1.2010 22:26
povabi ga kam na pijačo pa to.. • zoryca
• Od: 8.4.2010
10.4.2010 0:07
ja morš se zavedat da glede na to to da se nikol še nista tko bol zgovarjala....pač si ti ustvarjaš ene slikce in si u nih zalublena...ne u nega ker kot pravš ga ne poznaš--tko da prvo ga spoznj pa se zalub vanga ...ne u nek idel k ga imaš u glavi...
mogoč boš na konc ugotovila ker si se zalubila še predn si ga spoznala da te je razočaral ker ni tak kot si si ti predstavljala..to je mogoče slabo..ker potem ne vidiš drugih lastnosti k so fine ... ker si skoncentrirana amo na tiste kar ti misliš da je tako... in potem rečemo nism od nega to pa to pričakovala....samo če pričakuješ si lahko razočaran drugače ne... z njim se lahko bolje spoznaš da ga povabiš kam ... pa ne v kino ker tam se ne morš ravno dosti zgovarjati...tako da kar pogumno nimaš kaj izgubiti...kvečjem pridobiti....ne čakaj da ne boš enkrat rekla da ti je žal... • sky
• Od: 13.6.2009
10.4.2010 13:57
ja se strinjam nevem probita se pogovarjat najprej naj ti pove kaj o sebi,da boš ga bolje spoznala in kaj več vedla o njem polej nevem pojta na pijačo alpa se nek dobta čez nekaj časa ko ga vidiš pa da boš res vidla al ti je res tak ušeč da bi bla iz njim.nevem probaj najprej res kaj več zvedet o njem.če ga nis vidla nekak nevem no jas nea bi mogla bit zaljubljena tk f slikco.moraš ga videt polaj pa boš vidla al ja al ne.srečno • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
10.4.2010 15:29
zresni se dej n more ti bit kar ušeč če ga še poznaš ne... n pomeni de če ti da msn de bosta kar skupej... najprej ga spoznaj pa se pogovarji znjim.. [dohh] ej, to ni kul kaj si reko. lahko bi bla 10 pa nikjer nepiše da nebota skup. am če ji da msn je nasploh več šans za kaj več kot če ji ga nebi hoto dat! am, meni je tudi johnny depp všeč pa ga ne poznam • pokerface
• Od: 29.3.2009
10.4.2010 16:47
haha me smo na istim...
js sm tut v tipa s kterim se sploh ne vidma...ammm...lubezn na prvi pogled?-->na verjameš dokler ne doživiš vam rečem... p še srb je...na naši sql so bli na delauncah pač...in js trotl sm se zatreskala u enga -,-" |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.