zmedena• metuljcica2
• Od: 27.1.2009
zmedena
2.1.2010 0:17
Oj!
Jaz mam pa en problemček. Pač en tip je v mene, jaz pa nisem v njega, čeprav mi ni čist vseeno zanj, pa če bi npr. naenkrat izginil bi ga pogrešala, pa bi mi bilo malo hudo. No izpovedal se mi je že tudi v živo, rekel je, da me ma ful rad, pa da mu dosti pomenim. Ob teh njegovih besedah mi ni bilo vseeno, taki čuden občutek sem dobla, kot da bi mi rahko zastal dih, pa tud brez besed sem ostala. No v glavnem se pa ful štekama, pa ****, pa zna me nasmejat, pa če sem še tako slabe volje, ko se menim z njim, se potem boljše počutim • skorpion
• Od: 9.3.2009
Re: zmedena
2.1.2010 0:20
najbolši da se sama odločiš kaj čutiš do njega pa to • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
2.1.2010 0:23
čisto te razumem veš.
ne bit z njim či ti ni do tega. zasereta lahko, samo či boš z njim, pa ti bo en cajt vse kul, pol pa ti bo hudo, ko bi ga mogla pustit, ker ga maš rada. pa nevem, či pa ti je za bit z njim, pa veš da si neboš po 2 dneh premisla, pa bodi z njim. samo pomisli na njega. njemu bo hudo či mu boš naredla to da bi bla z njim pol pa ga boš pustla. pri teh stvareh je bolše 5x premislit ko 1x pa razumem tudi, da bi rada da je on srečn. samo či je za tebe samo prijatl, se ne spuščat dalje, ker bo pol obema hudo :/ či še te kaj zanima reči • nejchula
• Od: 30.6.2009
2.1.2010 0:31
ja ponavad ljubezen uniči prijatelstvo..tko da bod rajš z njim sam prjatla..če ne čutš tok do njega..k boš pa do njega mal več čutila pol pa bod z njim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.