freenda>...>paar*• MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
freenda>...>paar*
29.12.2009 16:28
.Noo js mam pa pč enga sošolca k s rees ful štekamaa! no in zanč je eno mojo frendico tko sprašvou, če mam kerga, al pa če mi je ker tkuu... noo.!
Noo in men se jee tuud zazdelu d mii je tko kjutiie* Noo ubistvu sm pogruntalaa d sm u njegaa :$ .Saam tega nuben nee ve! tuud BF* nee! .Noo in kku mu neii to poweem? K mam feeling d tuud njemu ni čiiz gldakuu do mene (odpenjanje modrca med ANG xDD, toučenje po rit, mesiići paa te fore...). Saam on je fuul tko sramežljiv.! Kaai the fuck neii nardiim?Kko mu nj poweem? Help mee pliiiiis* .Teenx! <33 • Trif
• Od: 17.7.2009
Re: freenda>...>paar*
30.12.2009 13:29
če je ful sramežliv in da mu direkt poveš se včasih ustrašjo tko ga probej vprašat po "ovinkih", npr. če mu je katera všeč in če bi meu rad ponco pa tko vlik sreče • limonaa
• Od: 22.10.2009
30.12.2009 16:13
ja js ti pa predlagam da se začnita še bl družt • Maxi2
• Od: 8.12.2009
30.12.2009 23:03
okj men se lih neda odperat nove teme in sm bidla tolee jeej no jst mam enga frenda k sva si bla neki časa nazai ušeč in sva hotla začet hodt pol nisva ker je on 17km stran....tkt je bla to ovira zdj pa sem ju jst sam sekicaa nč več jst pa mislm d sm mau se zalubila... in nevem kaj nj nrdim ...help pliis :'( aja pa reku je d bi biu zmano sam bi pukvaru prjatlstvo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.