Rada bi čestitala simpatiji za rojstni dan pa ne vem kako!• monja
• Od: 10.11.2008
Rada bi čestitala simpatiji za rojstni dan pa ne vem kako!
11.11.2008 16:50
ok. mam problem. z enim fantom sma do ušes zatrapana pa je meu b. day pa mu nisn čestitala po drugi strani pa sma besta! nisn si upala! me je frendica k mu je čestitala vprašala:''mu neoš čestitala? b. day ma veš?'' jas sn pa rekla:''kaj ti zglejam tak?!!!'' polomla sn ga! kaj naj zaj!!! i need help. POMAGAJTE!!! ampak njegov b. day je biu že 4.11. • ZaZaZu
• Kraj: Amsterdam
Re: Rada bi čestitala simpatiji za rojstni dan pa ne vem kako!
11.11.2008 18:20
"besta" sta pa mu nisi voscila za b-day?? to pa ni lepo.... kar se mene tice ne sprejemam cestitk po mojem rojstnem dnevu. mogoce se en dan po rojstnem dnevu, vec pa ne.
ves, zelo grdo je da si vedla da ma b-day pa mu nisi cestitala.... na njegovem mestu bi ti posteno zamerila • monja
11.11.2008 19:10
ZaZaZu pravi:"besta" sta pa mu nisi voscila za b-day?? to pa ni lepo.... kar se mene tice ne sprejemam cestitk po mojem rojstnem dnevu. mogoce se en dan po rojstnem dnevu, vec pa ne.
ves, zelo grdo je da si vedla da ma b-day pa mu nisi cestitala.... na njegovem mestu bi ti posteno zamerila ja saj vem ... zelo sva zaljubljena samo ... sej vem da sem nardila napako! kaj naj zdaj??! 'maš popolnoma prav!!!!!!!!!!1 • Taanc
• Od: 27.10.2008
Re: Rada bi čestitala simpatiji za rojstni dan pa ne vem kak
11.11.2008 20:21
monja pravi:ok. mam problem. z enim fantom sma do ušes zatrapana pa je meu b. day pa mu nisn čestitala po drugi strani pa sma besta! nisn si upala! me je frendica k mu je čestitala vprašala:''mu neoš čestitala? b. day ma veš?'' jas sn pa rekla:''kaj ti zglejam tak?!!!'' polomla sn ga! kaj naj zaj!!! i need help. POMAGAJTE!!! ampak njegov b. day je biu že 4.11.
iao iao a smo mau sramežliui.. čim prej mu čestitej pa kup en darilčk, po pa reč d mu nis hotla brez darila čestitat. če sta besta bo to neki naibl navadnga. s mu ni treba vlik kupt, sam neki za u urečko najmanše številke • ZaZaZu
• Kraj: Amsterdam
11.11.2008 21:00
hmmm.... jah glede na to da je ze en teden odkar je mel rojstni dan, tudi ce reces da si pozabila, ti najbrz ne bo verjel...
edina stvar ki se jo spomnim je, da se "potuhnes" do naslednjega leta... karkoli mu bos rekla bo izpadlo kot neumno ali kot laz. razen seveda ce imas tok "jajc" da mu poves po pravici... glede na to da sta najboljsa prijatelja, si zasluzi tvojo odkritost in postenost... • thegirl
• Od: 28.12.2008
Re: Rada bi čestitala simpatiji za rojstni dan pa ne vem kak
30.12.2008 1:38
monja pravi:ok. mam problem. z enim fantom sma do ušes zatrapana pa je meu b. day pa mu nisn čestitala po drugi strani pa sma besta! nisn si upala! me je frendica k mu je čestitala vprašala:''mu neoš čestitala? b. day ma veš?'' jas sn pa rekla:''kaj ti zglejam tak?!!!'' polomla sn ga! kaj naj zaj!!! i need help. POMAGAJTE!!! ampak njegov b. day je biu že 4.11.
ni druge kot da mu po resnici poveš.. poveš da te je blo srma pa to..ker si zaljubljena v njega..in to.. vem da bo težko..samo tako boš edino nekako to "popravla".. ker da mu zdaj voščiš..bo izpadlo mal trapasto..oz..kar zelo trapasto.. vsaj meni bi bilo..in pomisli..kaj bi si ti najbolj želela od nekoga ki ti je pozabu čestitat za tvoj bdej in se po 1 tednu spoune.. kaj bi hotela od te osebe? jaz vem samo da bi bila zelo razočarana..in da če bi mi po resnici povedala oseba kako stojijo stvari bi bila še najbolj vesela |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.