Turistična..EMOTI.?• Nikea
• Od: 2.7.2009
Turistična..EMOTI.?
28.12.2009 13:34
Heeeej USI.!
Neki me zanima. Men je prjatlca oz. 2 powedle,d so na turistični sami EMOTI p to..Zanima me če je res..če je tle kir s turistične..al če ve gdo kej o tem..al če o ou.. Pliss powejte. BTW; nč nijam prot EMOTOM, res ne. SM UPRAŠAAAM.! ___________________________________________________________________________________ I<3Everything on this world. =D • Nikea
Re: Turistična..EMOTI.?
28.12.2009 13:37
Nikea pravi:Heeeej USI.!
Neki me zanima. Men je prjatlca oz. 2 powedle,d so na turistični sami EMOTI p to..Zanima me če je res..če je tle kir s turistične..al če ve gdo kej o tem..al če o ou.. Pliss powejte. _________________________________________________________________________ =D Se upravičujem če se ne vid USE. • Mp3
• Od: 2.10.2009
28.12.2009 15:49
am ja men se na vsakem forumi ne vidi vse....
hja..no ..kera turistična to....v MB je enih par drgač pa kaj strašnega ni....da bi bli sami emoti ...lol • Nikea
28.12.2009 19:10
Aha...
U CELU DRGAČ. • kikiii
• Od: 16.9.2009
11.1.2010 18:18
neee niso.
maš kr neki čefurk,ponosnih slovencev ...so tud emoti ampk ne nevem kok... • kikiii
• Od: 16.9.2009
11.1.2010 18:20
kikiii pravi:neee niso.
maš kr neki čefurk,ponosnih slovencev ...so tud emoti ampk ne nevem kok... aja ne sori nism vedla da mislš u celu... js govorim za lublano xD • Insane
• Od: 12.7.2009
11.1.2010 18:24
am pa ja no.. ene par poznam od tam in ja.. vsi majo emo stil.nevem v čem jim je fora.. ampak iz celja je dost emotov.(: • Soundbox
• Od: 23.11.2009
12.1.2010 16:45
emoti na turistični u LJ?
to ful težko vrjamem, glede na to da je ta šola na Fužinah in tut tisti k jih poznam k so tja gor hodil, niso nč kej preveč emo. razn če se je tok spremenil do zdej. • ...<3
• Od: 4.1.2010
12.1.2010 22:15
jz poznam par fola iz cela k hodi na turistično. ja neki je emotov sam bol mal. od tipov so eni čefurji al pa taki k se špilajo frajerčke. use k poznam mi je sam 1 fajni. itaq pa je pomoje tak k na useh šolah usega je po malem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.