moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta1 | 2 | >>• TaiiaTHEsuperman
• Od: 15.12.2009
moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta
25.12.2009 14:52
hej...
objavila sem to temo ker ne vem kaj naj naredim in prosim če mi kaj predlagate... no ja... Imam fanta ki sma že kar dolgo skupaj... in ko sem to povedala moji dobri prijatelic me je samo začudeno pogledala in se mi zasmejala... jaz sem si seveda mislila svoje... no in moj fant in moja prijatelica sta iz iste okolice kot jaz... in hodita v isti kraj v šolo zato se skupaj vozita z autobusom do šole... in že nekaj časa se zelo družita... par dni pozneje smo šli VSI TRIJE skupaj v kino... in seveda sem ju jaz opazovala ko se nekaj pogovarjata,in smejita... zadnič pa je bila ta prijatelica pri meni ko smo se nekaj pogovarjale o njem... in mi je rekla da sta šla skupaj v šolo in blablablabla... potem nekaj dnevou kasneje pa da sii pišeta sms je(ubistvu jih ona njemu) in da ga kliče... samo nočm zdaj s tem povedat da nočm da bi imeu prijatelice... samo use skupaj mi je malo čudno... zadnič sta šla skupaj na nogometno tekmo in sta mi potem pripobvedovala o tem kako sta se imela ZAKON! ( HALO,KO DA ME ZANIMA jaz sem to pač da mi ni ušeč kar počne ona njej povedala... ona pa mi je samo rekla da sta samo prijatelja... =/ HOTELA SEM TUDI NJEPU POVEDATI SAMO ME JE STRAH KAKO BO ODREAGIRAL IN DA BO MISLIU DA NOČM DA IMA ON PRIJATELJE/PRIJATELICE... PROSIM PREDLAGAJTE MI KAJ NAJ NAREDIM!!!!![/b] • TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
Re: moj fant in moja dobra prijatelica se zelo dobro razumeta
25.12.2009 15:09
Najbolje je da vprašaš njega. Le on ti bo lahko najbolje povedal kaj se dogaja. Naj te nebo strah... Fantom je celo všeč če je punca malo ljubosumna. Lepo se pogovorita. Kar se pa tiče prijateljice pa to ni preveč lepo od nje. Moja prijateljica je imela podoben primer, in se ni končal ravno dobro. Ker fantje kmalu ugotovijo da veliko lažje shajajo s punco s katero se lahko odkrito pogovarjata o vsem (ne pravim da to s tabo ni mogoče, ampak odkrije privlačne stvari na prijateljici), zato se je najlažje zagledati v prijateljico. Previdno.
• TaiiaTHEsuperman
25.12.2009 15:23
TheSecondOne pravi:Najbolje je da vprašaš njega. Le on ti bo lahko najbolje povedal kaj se dogaja. Naj te nebo strah... Fantom je celo všeč če je punca malo ljubosumna. Lepo se pogovorita. Kar se pa tiče prijateljice pa to ni preveč lepo od nje. Moja prijateljica je imela podoben primer, in se ni končal ravno dobro. Ker fantje kmalu ugotovijo da veliko lažje shajajo s punco s katero se lahko odkrito pogovarjata o vsem (ne pravim da to s tabo ni mogoče, ampak odkrije privlačne stvari na prijateljici), zato se je najlažje zagledati v prijateljico. Previdno.
hvala <33 • spelatosemjes
• Od: 25.12.2009
25.12.2009 20:33
u bistvu se je men dogajal neki podobnga sm ni bla lih dobra prjatlca in pol sm zvedla da se je ona ful po njem metala in da je bla z mano pijatelca sm zarad mojga fanta. men se je sevda strgal in sm jo skor zadavla on pa kao ni vedu da se ona po njem meče pa da ji je ušeč tku da zdej ma neki cajta za razmislt pol bomo pa vidl kaj bo,
• TaiiaTHEsuperman
25.12.2009 20:50
spelatosemjes pravi:u bistvu se je men dogajal neki podobnga sm ni bla lih dobra prjatlca in pol sm zvedla da se je ona ful po njem metala in da je bla z mano pijatelca sm zarad mojga fanta. men se je sevda strgal in sm jo skor zadavla on pa kao ni vedu da se ona po njem meče pa da ji je ušeč tku da zdej ma neki cajta za razmislt pol bomo pa vidl kaj bo,
aja, no pr men isto ja... skos se meče po njem pa take.. • unknown
• Od: 17.3.2009
25.12.2009 22:18
jst pa predlagam d si še sama najdš kkšnga "prjatlja" p d se kdj z njem dobita p bos vidla kko bo tvoj fnt reagiru ... ce bo meu kj proti p mu povej d tut teb ni najbl usec d je on tolk casa s tvojo frendico ... al p ze zdj zberpogum in mu povej kj te mot ... HF =)
• TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
25.12.2009 22:54
Če je tvoj neki resn fant, se morš znat z njemu pogovarjat. Čene nimata kej skupi a delat sploh. To z maščevanjem je pa predvsem otročje in ponavad ne dosežš tapravga učunka, sam skregaš se. Tko da jaz ti to odsvetujem.
• TaiiaTHEsuperman
25.12.2009 22:56
unknown pravi:jst pa predlagam d si še sama najdš kkšnga "prjatlja" p d se kdj z njem dobita p bos vidla kko bo tvoj fnt reagiru ... ce bo meu kj proti p mu povej d tut teb ni najbl usec d je on tolk casa s tvojo frendico ... al p ze zdj zberpogum in mu povej kj te mot ... HF =)
Hvala. <333 • TaiiaTHEsuperman
25.12.2009 23:06
TheSecondOne pravi:Če je tvoj neki resn fant, se morš znat z njemu pogovarjat. Čene nimata kej skupi a delat sploh. To z maščevanjem je pa predvsem otročje in ponavad ne dosežš tapravga učunka, sam skregaš se. Tko da jaz ti to odsvetujem.
aha... HVALA ( L ) • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
25.12.2009 23:37
tak je blo pr meni ..
samo malo drugače .. pač moja najbolša prijatelca je mela fanta te pa pač se je on v mene zalubo .. in ko sta se ona2 dobivala je on stalno hteu da rem jas polek pa meni je vse zaupo .. pa jo je on pusto pa ji je neke govoro da sn jas 1oox bolša od nje pa neke .. pa mi je rekla pač da če čem bit z nim nai om .. pa sn rekla da neom .. ja in ze na konci mi je kuj za bwz zamerla in me sovraži .. nwm zake .. :/ tak da se dosti pogovarji z nim pa mu zaupaj .. zabavajta se .. pa praši ga ke si misli o tvoji prjatlci .. ker če neoš bo on nje pa bo ugotovo da mu je z njo bolše pa bo lahko z njo .. no pa če sta si z prjatlco puna dore pazi da se neota skregale ker fanti prijejo in grejo prijatelce pa ostanje vedno .. tak da pazi upam da sn ke pomagala • TaiiaTHEsuperman
26.12.2009 11:59
PuuuPiixXxaaa pravi:tak je blo pr meni ..
samo malo drugače .. pač moja najbolša prijatelca je mela fanta te pa pač se je on v mene zalubo .. in ko sta se ona2 dobivala je on stalno hteu da rem jas polek pa meni je vse zaupo .. pa jo je on pusto pa ji je neke govoro da sn jas 1oox bolša od nje pa neke .. pa mi je rekla pač da če čem bit z nim nai om .. pa sn rekla da neom .. ja in ze na konci mi je kuj za bwz zamerla in me sovraži .. nwm zake .. :/ tak da se dosti pogovarji z nim pa mu zaupaj .. zabavajta se .. pa praši ga ke si misli o tvoji prjatlci .. ker če neoš bo on nje pa bo ugotovo da mu je z njo bolše pa bo lahko z njo .. no pa če sta si z prjatlco puna dore pazi da se neota skregale ker fanti prijejo in grejo prijatelce pa ostanje vedno .. tak da pazi upam da sn ke pomagala HVALA,ja si veliko <33 • unknown
• Od: 17.3.2009
26.12.2009 14:01
TheSecondOne pravi:Če je tvoj neki resn fant, se morš znat z njemu pogovarjat. Čene nimata kej skupi a delat sploh. To z maščevanjem je pa predvsem otročje in ponavad ne dosežš tapravga učunka, sam skregaš se. Tko da jaz ti to odsvetujem.
sploh ni nujn d se bota zard tega skregala ... p jst sploh nism predlagala nobenga mascevanja sam mogoc bo pomagal ce bo njen fnt sam vidu kko se ona pocut ... <3 • limonaa
• Od: 22.10.2009
26.12.2009 19:10
ja to da sta šla skupi na hokejsko tekmo pa da ga kliče to res vretn pomen mal več od prijateljstva nevem no (: ker js mam tut prjatlco pa do zdej usazga fanta k je mela sm se js ful dobr razumela z njem , se zajbavala , smejala pa to ampak sm ga zmeri mela za prjatla nč več. sam to je drugač pr posamezniku , lohka da res kej čut do njega .. tko da js ti predlagam res da fanta uprašaš tko mal če res gleda na njo samo kot prjatlco .. ampak upraši na lep način da nebo pol ispadl da si ena lubusumna ženska k mu ne pustiš met prjatlc haha • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
26.12.2009 22:42
lej, čist preprosto ti povem ... če te skrbi, da ti bo ta frendica preuzela tipa, se o tem pogovori z njim ... ne ga zdej obsojat in mu prepovedovat naj se neha družit znjo kr tko bo sm slabše :/ pač povej mu, da te mau moti to da si tolko piše in druži znjo in da te je pač strah da ga boš izgubila ... povej mu kko se počutiš ko vidiš pač kko ona leta okol njega in daj mu vedet, da bi se tuii on enako počutu, če bi okol tebe letau en njegou frend ...
sej če mu je stalo dosti do tebe, te bo razumeu in bo malo odrinu to frendico vija od sebe in bo usee izpadlo cool ... tuii za kolegico, če te prvič ni uzela resno, ne popustit in povej ji tolko krat dokler ne bo zaštekala, da osvajat zasedenega tipa od frendice in uredu ... drugače pa veliko sreče • Blaziii
• Od: 11.1.2010
upam da boš rešla to težavo!
11.1.2010 17:51
Jst sm mela isti problem kot ga maš ti.
Najbolš bo da se s svojim fantom pogovoriš glede tega. Prijateljici pa tut povej. Lej.. če boš fantu to povedala ti bo velik lažje. če te ma res rad pol bo biu več s tabo kukr s tvojo prjatlco.. upam da boš rešla to težavo! čau* • pLaying
• Od: 24.12.2009
Pogovor se z nim!
12.1.2010 18:38
Pč jst bi ti pa svetvala d se pogovorte vsi trije skp, d bote vidl kva se dogaja med nima in kva bo zdej z vama. ne govor mu kj d nj nima frendic kr bo tko samo še slabš. pč nvm. prob se pogvort z nima in pač jima povj d ti ne paše d se tok družita.
upam da kj pomaga • sekica
• Od: 12.12.2010
12.12.2010 16:44
no jst mam MaL drugačn Prublemček. Pač mam eno Ful dobro frednico k se pač malkrat vidva ampak štekava se pa fuLL! med puLetnimi pučitncam swa se zmenle d pride h men prespat...k je bla veseLica(d bi se kei dugajaL) ... Pa sm rekla d nwm. PA sm ga prašala pa je reku d je čist ok Punca... In k je ona to zvedla me je uprašaLa d k bi šla midva z mojmu (k swa že 9 mescu skp) narazn d bi ji ga zrihtaLa nism vedlaa kua nei ji rečem... in one2 sta skp na busn čakala se je pa ona puštrihala ... in pol moi men prbije :lase Ma wOOW ... Men vedno govori d sm LEpa (pa sm drgač grda) Pa nikol mi ni reku d je na men Kei WOOW .! pa zdei je una na fb začela use lajkaat ud nega... pa njegova najlubša glasbena skupina ji je ušeč k ona sPLOH metalskih musk ne pusluša... HeLp Me...! Ps. najraj bi jo ubila...pu drug stran je pa še usejen moija frendica... • Zelodko
• Od: 13.11.2010
12.12.2010 18:04
nemorš tko omg.
Tvoja frendica je dejansk ****. sori, sam res je za u umbolnico. In neznam te kej pomagat. A lahka pa ti čestitam, da si tiha. Če bi mene frendica rekla, da se nej greve z mojim narazen bi bla že zdavnaj mrtva. :@ Dej resno, ko ti je to rekla si bla tiha? fakfak, kdo misl, da je, da bi ti prevzela tipa? Kaj bi js storila? ubila bi jo. • sekica
12.12.2010 21:03
Zelodko pravi:nemorš tko omg.
Tvoja frendica je dejansk ****. sori, sam res je za u umbolnico. In neznam te kej pomagat. A lahka pa ti čestitam, da si tiha. Če bi mene frendica rekla, da se nej greve z mojim narazen bi bla že zdavnaj mrtva. :@ Dej resno, ko ti je to rekla si bla tiha? fakfak, kdo misl, da je, da bi ti prevzela tipa? Kaj bi js storila? ubila bi jo. Ja sori no pač čis tih sm bla sam a wš useien je moja frendica pa jo mam fuL rada ampak ... • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
12.12.2010 21:14
Jaz mislim, da si ona ne zasluži biti tvoja frendica pa da jo imaš ti rada?!!!!! Mislim halo ona je tebi rekla da ko bosta vidva šla narazen, da naj ji ti zrihtaš njega ? Halo jaz bi jo takoj ven nagnala ... To sploh ni mogoče ... Ona ti definitivno ni prava prijateljica.. Tk da je boljše da se sploh ne družiš z njo..
• sekica
13.12.2010 10:05
Majchii pravi:Jaz mislim, da si ona ne zasluži biti tvoja frendica pa da jo imaš ti rada?!!!!! Mislim halo ona je tebi rekla da ko bosta vidva šla narazen, da naj ji ti zrihtaš njega ? Halo jaz bi jo takoj ven nagnala ... To sploh ni mogoče ... Ona ti definitivno ni prava prijateljica.. Tk da je boljše da se sploh ne družiš z njo..
hwaLaaa ona more pa zdei moiga kušnt...in kr sije k ga bo mogla kušnt....BUDALA.!!! tko d... kua nej pa glede tipa nrdim on sam praw d med nima nbo nč...sam če mi je med puletjem reku d je kr lušna onaa... Pa woow lase ma...zrd tega se bom znebila swojih črnih lsa in grem na rdečo al pa uranžno skratka na svetlo...K sm drgač darknercaa... sam zrd nje se hočm it puštrihat... • sekica
13.12.2010 10:08
sekica pravi:
Majchii pravi:
Jaz mislim, da si ona ne zasluži biti tvoja frendica pa da jo imaš ti rada?!!!!! Mislim halo ona je tebi rekla da ko bosta vidva šla narazen, da naj ji ti zrihtaš njega ? Halo jaz bi jo takoj ven nagnala ... To sploh ni mogoče ... Ona ti definitivno ni prava prijateljica.. Tk da je boljše da se sploh ne družiš z njo..
hwaLaaa ona more pa zdei moiga kušnt...in kr sije k ga bo mogla kušnt....BUDALA.!!! tko d... kua nej pa glede tipa nrdim on sam praw d med nima nbo nč...sam če mi je med puletjem reku d je kr lušna onaa... Pa woow lase ma...zrd tega se bom znebila swojih črnih lsa in grem na rdečo al pa uranžno skratka na svetlo...K sm drgač darknercaa... sam zrd nje se hočm it puštrihat... PA k sm njej puvedala d je reku moj tip d ma WOOW barvo las...pa d men ni nč reku kei tazga je ona sam rekla : HUDO pa za now let smo skp k smo se že zmenil k bomo šli spat jst nom zaprla uči... kr me je strah d nowta slučajn kei delala ful mi je bed !!! • pk4life
• Od: 20.7.2010
13.12.2010 22:09
faq ej.. da dejansko nekdo postaw tipa pred prjatlco.. pa tip prjatlco pred modelko.. not ql ej.. nwm .. nimam pojma kaj nej ti rečem.. powej kaj bo.. pa ne primerji se z prjatlco.. to tut ni ql.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
14.12.2010 19:49
omfg dejansko ti je u faco rekla, pejt narazn z nim, d bova lohk midva skupi?? a je mal munjena??? fakinšit kaj ji ni jasn? in ti nisi popiz.dila??? kko ti je pa to ratal.
in zakaj the fak si ji šla praut kaj je tip reku o njenih laseh, p da teb ni nikol? wtf? use skup je čist zmešan če mene uprašaš... halo pa ne more frendici rečt če lahko pusti tipa d ga bo mela ona zase... faaaak sploh ne morm dojet no! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
• Od: 20.7.2010
14.12.2010 20:11
Arya09 pravi:omfg dejansko ti je u faco rekla, pejt narazn z nim, d bova lohk midva skupi?? a je mal munjena??? fakinšit kaj ji ni jasn? in ti nisi popiz.dila??? kko ti je pa to ratal.
in zakaj the fak si ji šla praut kaj je tip reku o njenih laseh, p da teb ni nikol? wtf? use skup je čist zmešan če mene uprašaš... halo pa ne more frendici rečt če lahko pusti tipa d ga bo mela ona zase... faaaak sploh ne morm dojet no! jz sm tut tko mislu d piše sam mislm d je mišlen: k bosta šla nrazn mi ga zrihti.. ne pa: pejta nrazn pa mi ga zrihti _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.