kakšne punce so ušeč fantom1 | 2 | 3 | 4 | >>• carry
• Od: 19.12.2009
kakšne punce so ušeč fantom
20.12.2009 22:09
hai
mene pa zanima kake punce so ušeč fantom s kako fizurco kaka pač more na sploh zgledat pa pač...? tk so puncam npr.ušeč fanti z dougimi lasi • nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: kakšne punce so ušeč fantom
20.12.2009 22:58
jst mislm da morjo met normalno postavo..ne suhe pa ne debele..pa dolge lase..ampak ne ful douge lase..pa nwem no..tut mene zanima • LZyMN
• Od: 29.11.2009
21.12.2009 15:53
ne bos dobila univerzalnega odgovora k ma vsak svoj okus ce te pa zanima kaj je meni vsec pa ti loh povem ps: carry, mogoc so sam tebi vsec tipi z dolgimi lasmi • nejchula
21.12.2009 17:03
ja men tut niso ušeč tipi z dougmi lasmi
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
21.12.2009 18:18
ja tk je Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • carry
21.12.2009 19:49
LZyMN pravi:ne bos dobila univerzalnega odgovora k ma vsak svoj okus
ce te pa zanima kaj je meni vsec pa ti loh povem ps: carry, mogoc so sam tebi vsec tipi z dolgimi lasmi hvala pa no sj ne da so usaki sam pogl kokim se zdi justin bieber lep kr ma douge lase • nejchula
21.12.2009 23:28
carry pravi:
LZyMN pravi:
ne bos dobila univerzalnega odgovora k ma vsak svoj okus
ce te pa zanima kaj je meni vsec pa ti loh povem ps: carry, mogoc so sam tebi vsec tipi z dolgimi lasmi hvala pa no sj ne da so usaki sam pogl kokim se zdi justin bieber lep kr ma douge lase aja a tko douge ti mislš..ja to so mi pa ušeč ja • carry
21.12.2009 23:35
nejchula pravi:
carry pravi:
LZyMN pravi:
ce te pa zanima kaj je meni vsec pa ti loh povem ps: carry, mogoc so sam tebi vsec tipi z dolgimi lasmi hvala pa no sj ne da so usaki sam pogl kokim se zdi justin bieber lep kr ma douge lase aja a tko douge ti mislš..ja to so mi pa ušeč ja ja sej nemislim uno ful dougo uno je pa že prau grdo no men je • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
22.12.2009 17:07
underberg pravi:ja tk je
Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo Skor čist ustrezam tvojmu opisu XD razn tistih tmnih las pa pijače... • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
22.12.2009 17:09
Aja, pa kko to da so fantom ušeč bl 'polna' dekleta? Mislm sej kar se mene tiče tok bol zameXD • disketa
• Od: 26.7.2009
22.12.2009 19:45
Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo Evo, si najdem kšne 15cm petke in gremo xD • spacesheep
• Od: 27.3.2009
22.12.2009 19:50
rsyka pravi:
underberg pravi:
ja tk je
Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo Skor čist ustrezam tvojmu opisu XD razn tistih tmnih las pa pijače... js pa tut kar se pijače tiče ustrezam..sam **** rjave lase mam xD • LittleSunshine
• Od: 31.7.2009
16.3.2010 17:39
carry pravi:
LZyMN pravi:
ce te pa zanima kaj je meni vsec pa ti loh povem ps: carry, mogoc so sam tebi vsec tipi z dolgimi lasmi hvala pa no sj ne da so usaki sam pogl kokim se zdi justin bieber lep kr ma douge lase justin bieber je najlepši! obožujem ga. ful je seksi • mjaw
• Od: 17.1.2010
16.3.2010 18:37
justin bieber je grozn..ofuuj.pa skoraj polovica šole norijo za justina in mene govorijo da sem nora,slepa ker mi je justin bieber grrrrd !..pa otročji glas ma • KittiKiller
• Od: 26.10.2009
16.3.2010 21:27
ja..kšne punce so fantom ušeč je odvisn kdo ma kšn okus.. Rečmo.. Ne sme bit presuha in predebela, lušna, za fore, prjazna, pa tud kej pameti more met u glau.. D ni zabita k kou u zemlo.. Kr tega fanti vsaj večina ne marajo.. Em... Glede lasu pa tko: sploh ni važnu al maš kratke al pa dolge lase.. važno je da ti paše pa d nimaš frizure k ptičje gnezdo.. Js recimo mam lase do ramen... Pa nimam s tem probleme...tipi laufajo za mano
• babylove
• Od: 9.5.2009
17.3.2010 8:08
mjaw pravi:justin bieber je grozn..ofuuj.pa skoraj polovica šole norijo za justina in mene govorijo da sem nora,slepa ker mi je justin bieber grrrrd !..pa otročji glas ma
am strinjam se stabo ... men je tko grozen .. pravi peder mi zgleda fujjj tko je grd pa tko otročji zgleda omg kdo njega obozuje sm sti ki so malo fju fju • LittleSunshine
30.3.2010 13:45
babylove pravi:
mjaw pravi:
justin bieber je grozn..ofuuj.pa skoraj polovica šole norijo za justina in mene govorijo da sem nora,slepa ker mi je justin bieber grrrrd !..pa otročji glas ma
am strinjam se stabo ... men je tko grozen .. pravi peder mi zgleda fujjj tko je grd pa tko otročji zgleda omg kdo njega obozuje sm sti ki so malo fju fju zdj pa sam neki. ko bota vi2 tk slaune al pa kej podobnega se oglašita. kr da si je pr 15 letih nardiu tako kariero-svaka mu čast. zarad mene ga sovražta sam ni treba to drugim govrit. men je čist ok pa mislim da je še kaki punci na forumu. brez zamer. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
31.3.2010 16:28
Iskrene!
Justin Beiber* pa je samo en navadni kvazimazi lik v komercialni industriji. Čez nekaj let bo že čisto pozabljen. • babylove
• Od: 9.5.2009
31.3.2010 18:19
LittleSunshine pravi:
babylove pravi:
mjaw pravi:
justin bieber je grozn..ofuuj.pa skoraj polovica šole norijo za justina in mene govorijo da sem nora,slepa ker mi je justin bieber grrrrd !..pa otročji glas ma
am strinjam se stabo ... men je tko grozen .. pravi peder mi zgleda fujjj tko je grd pa tko otročji zgleda omg kdo njega obozuje sm sti ki so malo fju fju zdj pa sam neki. ko bota vi2 tk slaune al pa kej podobnega se oglašita. kr da si je pr 15 letih nardiu tako kariero-svaka mu čast. zarad mene ga sovražta sam ni treba to drugim govrit. men je čist ok pa mislim da je še kaki punci na forumu. brez zamer. ja pa nai bo lep drugam ... sm pač moje mnenje sm povedala • disketa
• Od: 26.7.2009
1.4.2010 17:41
am.. zakaj smo iz teme "kakšne punce so všeč fantom" nardili temo "justin bieber- hot or not?" o.O;;
• pokerface
• Od: 29.3.2009
2.4.2010 16:46
mjaw pravi:justin bieber je grozn..ofuuj.pa skoraj polovica šole norijo za justina in mene govorijo da sem nora,slepa ker mi je justin bieber grrrrd !..pa otročji glas ma
smo že dve* pr nam tut vse punce rečejo kak je lep p take p to... men tut ni kei ušeč...sj ne rečem d je glih grd ampk tak no... ja lase ma pa leepe! xD (vsaj neki) • zoryca
• Od: 8.4.2010
9.4.2010 23:31
mene neki zanima pač...k praute tipi douge lase pa take...
jst mam kratke fuul kratke ubstvu..pač tist k ne ve kaj je emo bi reku da sm emo..ampak npr..men sploh ne pašejo dougi k sm jh mela... in kaj vm je tok ušeč na dougih??..men je pa bl pomembn da človeku paše ena frizura pa da jo zna nost..kokr da ma douge, kratke in bla bla..ne vem no????????' • pokerface
• Od: 29.3.2009
10.4.2010 18:49
Tk na grobo idealna baba, sam ko takih ni je pa problem, no kake podobne temu se najdejo pofarbam se na črno, najdem 22cm pethe in gremo xD • Tassa22
• Od: 4.4.2010
17.4.2010 0:22
rsyka pravi:Aja, pa kko to da so fantom ušeč bl 'polna' dekleta? Mislm sej kar se mene tiče tok bol zameXD
eni bi rekli : da majo kaj za prijet • LittleSunshine
23.4.2010 17:29
babylove pravi:
LittleSunshine pravi:
babylove pravi:
mjaw pravi:
am strinjam se stabo ... men je tko grozen .. pravi peder mi zgleda fujjj tko je grd pa tko otročji zgleda omg kdo njega obozuje sm sti ki so malo fju fju zdj pa sam neki. ko bota vi2 tk slaune al pa kej podobnega se oglaita. kr da si je pr 15 letih nardiu tako kariero-svaka mu čast. zarad mene ga sovražta sam ni treba to drugim govrit. men je čist ok pa mislim da je še kaki punci na forumu. brez zamer. ja pa nai bo lep drugam ... sm pač moje mnenje sm povedala no pol pa neki peuceu naštej ko so pr 15 uspeli! lej nočem se tule kregat ampak me raz***** ko kdo tk govri o ludeh ko sploh niso taki. pa on ni peder tk by the way an. sori js sm tut sam povedla svoje mnenje. pa sorite ko sm komentirala pod to temo. [s]mejte se. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.