test nadarjenosti...1 | 2 | >>• TinKaaRaa
• Od: 7.11.2008
test nadarjenosti...
18.12.2009 15:50
Helouu.
...najprj se opravičujm če je kšna tema že odprta glede tega... no mene pa zanima kok zgleda test nadarjenosti??... jst grem nasledn tedn u pondelk na to testiranje.. A je že gdo biu na tem testu oz. ga je naredu?...a se je treba za ta test kej učit al ne? ...pa če lahk mal opiše kok tu zgleda, kšna uprašanja so, pa če je težku p to...? Tnx.! čauu. • LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: test nadarjenosti...
18.12.2009 16:52
ja mi smo ga mel v soli v osmemu razredu ce se ne motm. rezultate pa smo dobil v devetem. bil je pa s 4ih podrocij matematicnega, logicnega, slovenscine, pa se prostorske razgledanosti al neki tazga xD. delal smo ga vsi. eni bols eni slabs =P nocm se hvalt jst sm zard tega kasnej tud zoisovo dobil. naloge so pa predvsem simpl tiste k so na zacetku. pol pa je vedno tezje in tezje • clavdija
• Od: 14.10.2008
18.12.2009 17:09
mi smo meli pa test nadarjenosti v dveh delih najprej test iznajdljivosti potem pa test inteligence
Test nadarjenosti: Imeli smo slikco pol smo pa mogli napisat kakšna vprašanja se nam porajajo ob tej sliki pač, da če bi potem dobili odgovore na ta vprašanja bi imeli zanimivo zgodbo... na sliki je biu škrat k se je gledau u vodo in smo mogli napisat vzroke pč ka se je nardilo (preteklost...), zaka je tu. Pol smo mogli napisat kake so lahko posledice tega da dejanja, prizora na sliki (prihodnost...). Pol smo meli pa še navadnega plišastega slončka in smo mogli napisat kako bi to igračo izboljšali, da bi se otrovi z njim bolj zabavali. Test inteligence: Meli smo sliko v kateri je en delček manjal in smo mogli ugotovit kir delček fali in so pol že bli neki vzorci pa take... V glavnem vedno težje. Upam, da ti je to kaj v pomoč • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
18.12.2009 17:35
mi tut mnda u devetem razredu. Naredu sm pa raztur, en bolših na šoli _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • the.bLonde.one
• Od: 1.12.2009
18.12.2009 22:43
clavdija pravi:mi smo meli pa test nadarjenosti v dveh delih najprej test iznajdljivosti potem pa test inteligence
Test nadarjenosti: Imeli smo slikco pol smo pa mogli napisat kakšna vprašanja se nam porajajo ob tej sliki pač, da če bi potem dobili odgovore na ta vprašanja bi imeli zanimivo zgodbo... na sliki je biu škrat k se je gledau u vodo in smo mogli napisat vzroke pč ka se je nardilo (preteklost...), zaka je tu. Pol smo mogli napisat kake so lahko posledice tega da dejanja, prizora na sliki (prihodnost...). Pol smo meli pa še navadnega plišastega slončka in smo mogli napisat kako bi to igračo izboljšali, da bi se otrovi z njim bolj zabavali. Test inteligence: Meli smo sliko v kateri je en delček manjal in smo mogli ugotovit kir delček fali in so pol že bli neki vzorci pa take... V glavnem vedno težje. Upam, da ti je to kaj v pomoč mi tut mel tak test...lihkar.. rezultatov še ni. učit se ubistu ne morš pa mi smo mel še nemogočo situacijo..vrvi visijo iz oblakov .. fsm ** • asKuu
• Od: 28.3.2009
18.12.2009 23:46
js sm tole mela u 4. al 5. razredu. kr me je učitlca predlagala al kko je blo.
men so ble nloge bedne. pač take. un škrat je biu ja, pa vrvi iz oblakou pol si pa mogu npisat kaj bi ti naredu če bi ble te vrvi tko pto...pa ful vlik placa si meu za npisat. to je use kar se spomnm. kr je že doug nzaj ja^^ • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
19.12.2009 1:26
jaz se nisem nič pifla za to (ta test sem opravlav lani).
Sicer je pa tako: Če znaš znaš, če ne pa pač ne. Učiti se itaq nemoreš nič • clavdija
• Od: 14.10.2008
19.12.2009 13:31
*JustNoOne* pravi:
clavdija pravi:
mi smo meli pa test nadarjenosti v dveh delih najprej test iznajdljivosti potem pa test inteligence
Test nadarjenosti: Imeli smo slikco pol smo pa mogli napisat kakšna vprašanja se nam porajajo ob tej sliki pač, da če bi potem dobili odgovore na ta vprašanja bi imeli zanimivo zgodbo... na sliki je biu škrat k se je gledau u vodo in smo mogli napisat vzroke pč ka se je nardilo (preteklost...), zaka je tu. Pol smo mogli napisat kake so lahko posledice tega da dejanja, prizora na sliki (prihodnost...). Pol smo meli pa še navadnega plišastega slončka in smo mogli napisat kako bi to igračo izboljšali, da bi se otrovi z njim bolj zabavali. Test inteligence: Meli smo sliko v kateri je en delček manjal in smo mogli ugotovit kir delček fali in so pol že bli neki vzorci pa take... V glavnem vedno težje. Upam, da ti je to kaj v pomoč mi tut mel tak test...lihkar.. rezultatov še ni. učit se ubistu ne morš pa mi smo mel še nemogočo situacijo..vrvi visijo iz oblakov .. fsm ** ja tp smo mi meli tud (sem pozabla natipkat..) Užiwi • rakun
• Kraj: Ptuj
19.12.2009 15:24
*JustNoOne* pravi:
clavdija pravi:
Test nadarjenosti: Imeli smo slikco pol smo pa mogli napisat kakšna vprašanja se nam porajajo ob tej sliki pač, da če bi potem dobili odgovore na ta vprašanja bi imeli zanimivo zgodbo... na sliki je biu škrat k se je gledau u vodo in smo mogli napisat vzroke pč ka se je nardilo (preteklost...), zaka je tu. Pol smo mogli napisat kake so lahko posledice tega da dejanja, prizora na sliki (prihodnost...). Pol smo meli pa še navadnega plišastega slončka in smo mogli napisat kako bi to igračo izboljšali, da bi se otrovi z njim bolj zabavali. Test inteligence: Meli smo sliko v kateri je en delček manjal in smo mogli ugotovit kir delček fali in so pol že bli neki vzorci pa take... V glavnem vedno težje. Upam, da ti je to kaj v pomoč mi tut mel tak test...lihkar.. rezultatov še ni. učit se ubistu ne morš pa mi smo mel še nemogočo situacijo..vrvi visijo iz oblakov .. fsm ** Mogoče pa boš nadarjena • katekx3
• Od: 27.10.2009
19.12.2009 22:43
učit se itak tega nemoreš zarad tega kr so take naloge da morš iskat kir uzorc bi naibol not pasu...pa mal logično študiraš...ni tak težk...
• onaSem
• Od: 27.1.2010
31.1.2010 2:45
Brez zamere vsem "nadarjenim" ampak meni je to čisto brezveze.Saj smo vsi nadarjeni za nekaj...Tolk o enakopravnosti • princessme
31.1.2010 14:39
clavdija pravi:mi smo meli pa test nadarjenosti v dveh delih najprej test iznajdljivosti potem pa test inteligence
Test nadarjenosti: Imeli smo slikco pol smo pa mogli napisat kakšna vprašanja se nam porajajo ob tej sliki pač, da če bi potem dobili odgovore na ta vprašanja bi imeli zanimivo zgodbo... na sliki je biu škrat k se je gledau u vodo in smo mogli napisat vzroke pč ka se je nardilo (preteklost...), zaka je tu. Pol smo mogli napisat kake so lahko posledice tega da dejanja, prizora na sliki (prihodnost...). Pol smo meli pa še navadnega plišastega slončka in smo mogli napisat kako bi to igračo izboljšali, da bi se otrovi z njim bolj zabavali. Test inteligence: Meli smo sliko v kateri je en delček manjal in smo mogli ugotovit kir delček fali in so pol že bli neki vzorci pa take... V glavnem vedno težje. Upam, da ti je to kaj v pomoč mi smo meli isto..... • princessme
31.1.2010 14:41
onaSem pravi:Brez zamere vsem "nadarjenim" ampak meni je to čisto brezveze.Saj smo vsi nadarjeni za nekaj...Tolk o enakopravnosti
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN • pomarcka
• Od: 13.12.2009
31.1.2010 16:29
jst sm ga mela u šestem .....se nism nč učila ka sploh ni težko
• manDariina
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
1.2.2010 16:00
jst sm bla predlagana kot fizicno nadarjena..in sm mogla psihološke teste rešvat?!..wtf uglaunm...
drgač pa teli testi..to men ni logično usak je za nekej nadarjen a ni res?na nasi soli je to socialna delavka dobila u roke redovalnco in poj zbrala učence z nabolšimi ocenami? to ni nadarjenost da maš nevem kako dobre ocene..!!! jst sm nadarjena za sport..USAK u mojmu razredu je za nekej nadarjen čist usak in nemorš to sklepat po ocenah! to je moje mjenje o tem... • JusTaKiD96
1.2.2010 18:58
jst sm bla na tm testiranju..sm ga nardila..aaam drgač pa to dobiš najpri test ustvarjalnosti al neki k dobiš tko slikce in morš pol nevem za izboljšanje izdelka(mi smo mel enga slončka)..pa tko je bla ena slikca nekga palčka in smo mogli pisat tk uprašanja pač kaj bi se uprašu po tisti sliki pa ubistvu ni narisan..xĐ(pač kaj razmišla..al pa kej tacga)..pol smo mougli na ta uprašanja si tud odgovore zmišlevat..pol je bla ena naloga k smo mogli npisat kaj use lahk nardimo iz kartonastih škatl..pa ena kaj bi blo če bi iz oblakou visele vrvi..uglaunm smo ispadli k največji otroc..xDD..no pol pride pa še drugi del..k je pa tko za uzorce dopolnevat p to..tist je blo bl za razmišlat..
drgač sm pa to pisala oktobra 2009(8.razred)..pa usi k smo pač to pisal smo nardil tko da..nevem mislm da ni tžko prit skoz.. Hf* • ...<3
• Od: 4.1.2010
1.2.2010 19:14
manDariina pravi:jst sm bla predlagana kot fizicno nadarjena..in sm mogla psihološke teste rešvat?!..wtf uglaunm...
drgač pa teli testi..to men ni logično usak je za nekej nadarjen a ni res?na nasi soli je to socialna delavka dobila u roke redovalnco in poj zbrala učence z nabolšimi ocenami? to ni nadarjenost da maš nevem kako dobre ocene..!!! jst sm nadarjena za sport..USAK u mojmu razredu je za nekej nadarjen čist usak in nemorš to sklepat po ocenah! to je moje mjenje o tem... ja se strinjam. pr nam so tut tiste z najboljšimi ocenami zbral. ful ni fer do ostalih. jz sm bla nadarjena na literarnem pa učnem področju • Insane
• Od: 12.7.2009
1.2.2010 20:02
princessme pravi:
onaSem pravi:
Brez zamere vsem "nadarjenim" ampak meni je to čisto brezveze.Saj smo vsi nadarjeni za nekaj...Tolk o enakopravnosti
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN grem stavit da vi2 nista nadarjena ne? ker to ponavadi pravijo vsi ki so nam fouš. • milko9
• Od: 2.12.2009
2.2.2010 22:32
LZyMN pravi:ja mi smo ga mel v soli v osmemu razredu ce se ne motm. rezultate pa smo dobil v devetem. bil je pa s 4ih podrocij matematicnega, logicnega, slovenscine, pa se prostorske razgledanosti al neki tazga xD. delal smo ga vsi. eni bols eni slabs =P nocm se hvalt jst sm zard tega kasnej tud zoisovo dobil. naloge so pa predvsem simpl tiste k so na zacetku. pol pa je vedno tezje in tezje
ne ne toj bil za solanje naprej!! za naderjene je tko d mas razlicne poskuse npr. tm mas enga sloncka plisastga tko smo mi mel in poj piss na en list kaj bi lahk naredu d bi biu bolsi za otroke...al pa en skratk gleda u vodo in mors napisat kaj se bo zgudil kaj se je ze d je do tega prslo.... nc se ne ucit p to sam sprost se pa napis kue kukr se ti zdi najbol pa ne se zadrzvt kr neumne pis ce ti pac pade na pamet k bojo vidl d s bol nadarjena.... • ...<3
• Od: 4.1.2010
3.2.2010 21:40
Insane pravi:
princessme pravi:
onaSem pravi:
Brez zamere vsem "nadarjenim" ampak meni je to čisto brezveze.Saj smo vsi nadarjeni za nekaj...Tolk o enakopravnosti
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN grem stavit da vi2 nista nadarjena ne? ker to ponavadi pravijo vsi ki so nam fouš. haha jz mislim tut, da smo vsi nadarjeni za nekaj... in jz sem ba spoznana za nadarjeno. in mislim, da na teh področjih ko so me dal sploh nism. npr. moj sošolc piše fuuul dobre zgodbe, pa pesmi, pa ni biu na literarnem področju nadarjen, jz pa sm bla pa se mi sanja ne o pisanju o.O • manDariina
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
5.2.2010 0:20
...<3 pravi:
Insane pravi:
princessme pravi:
onaSem pravi:
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN grem stavit da vi2 nista nadarjena ne? ker to ponavadi pravijo vsi ki so nam fouš. haha jz mislim tut, da smo vsi nadarjeni za nekaj... in jz sem ba spoznana za nadarjeno. in mislim, da na teh področjih ko so me dal sploh nism. npr. moj sošolc piše fuuul dobre zgodbe, pa pesmi, pa ni biu na literarnem področju nadarjen, jz pa sm bla pa se mi sanja ne o pisanju o.O jst sm bla tut spoznana za nadarjena pa se useen praum da ni fer.. brez veze je res..usi smo nadarjeni za nekej!! --haha če že nism za nč druzga sm pa za ****--xD • LeeicHaa
• Od: 25.12.2009
5.2.2010 22:10
tti testi niimajo blage veze -> js sm prišla skoz ta test oz. sm ga nardila. težek glih ni pač logiko morš met xD. so me pa pol spoznal na voditeljskem področju-kar pomoje ni moje močno področje • princessme
6.2.2010 21:16
Insane pravi:
princessme pravi:
onaSem pravi:
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN grem stavit da vi2 nista nadarjena ne? ker to ponavadi pravijo vsi ki so nam fouš. ne sm nadarjena drgač....sam mi si tko praumo • princessme
6.2.2010 21:17
manDariina pravi:
...<3 pravi:
Insane pravi:
princessme pravi:
onaSem pravi:
ja sei! nisi nadarjen ampak UDARJEN grem stavit da vi2 nista nadarjena ne? ker to ponavadi pravijo vsi ki so nam fouš. haha jz mislim tut, da smo vsi nadarjeni za nekaj... in jz sem ba spoznana za nadarjeno. in mislim, da na teh področjih ko so me dal sploh nism. npr. moj sošolc piše fuuul dobre zgodbe, pa pesmi, pa ni biu na literarnem področju nadarjen, jz pa sm bla pa se mi sanja ne o pisanju o.O jst sm bla tut spoznana za nadarjena pa se useen praum da ni fer.. brez veze je res..usi smo nadarjeni za nekej!! --haha če že nism za nč druzga sm pa za ****--xD ja sei usak je za neki dobr=D • patylove
• Od: 13.12.2009
13.2.2010 21:17
teli testi so kr neki... kot jih je že neki pred mano rekl d smo usi za neki nadarjeni... pr ns so bli taki z dobrimi ocenami u redovalnci... sam to nmorjo vidt po ocenah ampk po razmišlanju... k lohk se en pifla en predmet fuuul pa dobi 4 en se pa sploh ne uči pa dobi 5...en moj sošolc ima pr biologiji same 5ke pa se nč n uči k nemu je šola tk kr neki tm... ena sošolka je pa piflarka pa ma same 5ke pa je bla kao nadarjena... kr neki uglavnem...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.