Kai bi rd zdj...??

anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Kai bi rd zdj...?? 17.12.2009 22:09
Js mam pa tipa tko i use ql an...pol pa tko en tip mi je biu ene 2 mesca nazaj ful ušeč p sm ga dodala na fb p me je po parih dneh kr odstranu ane...pa pač u šol se widwa skor wsak dan p ni nč dau kj iz sebe...zdj po tolkm času pa wedno k se srečava me pogleda pa tut srečawa se tolkrat se mi zdi kt z nobenim xD pa zadnič smo tko ble s frendicam zun,p je ena stala prd mano obrnena prot men on pa za njo(ona ga ne pozna)...pol pa tk on prime sneg pa ji ga hoče strest na glavo pa tk mene pogleda pa se nasmeje najbrž kao če ji bom kj rekla pa ji nism,pa ni pol nč naredu. Pa dans smo ble edine zun z eno pa tk on edini tm meu glavo skoz okn pa neki vpiu tm pa pluvu po avtih od prfoksou xD če mate kak predlog če to kj(in kaj) pomeni...msf
čauu
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Kai bi rd zdj...?? 17.12.2009 22:43
Hm, neki mi ni čist jasn, ti maš tipa, ta drug ti je pa všeč? Mogoče je mal zmeden. Da pluva po avtomobilih pa verjetno pomen da se ne zna obnašat.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kai bi rd zdj...?? 17.12.2009 23:21
ziher je zapit
Re: Kai bi rd zdj...?? 18.12.2009 14:01
anchycka pravi:
Js mam pa tipa tko i use ql an...pol pa tko en tip mi je biu ene 2 mesca nazaj ful ušeč p sm ga dodala na fb p me je po parih dneh kr odstranu ane...pa pač u šol se widwa skor wsak dan p ni nč dau kj iz sebe...zdj po tolkm času pa wedno k se srečava me pogleda pa tut srečawa se tolkrat se mi zdi kt z nobenim xD pa zadnič smo tko ble s frendicam zun,p je ena stala prd mano obrnena prot men on pa za njo(ona ga ne pozna)...pol pa tk on prime sneg pa ji ga hoče strest na glavo pa tk mene pogleda pa se nasmeje najbrž kao če ji bom kj rekla pa ji nism,pa ni pol nč naredu. Pa dans smo ble edine zun z eno pa tk on edini tm meu glavo skoz okn pa neki vpiu tm pa pluvu po avtih od prfoksou xD če mate kak predlog če to kj(in kaj) pomeni...msf
čauu

joj ma kok si stara Confused to se nc ne pomen ce je hotu tvoji kolegici vrzt sneg na glavo lol Smile to zj pol pomen kwa da je zalublen vate a kaj po tvoje hahahaha Very Happy
Nejc • Od: 2.9.2009 • Prispevkov: 17
.. 18.12.2009 18:00
Neuem ali je glih to način ''osvajanja'' pluvanje po avtu >.< Kolk si pa stara?
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Kai bi rd zdj...?? 19.12.2009 16:25
ziher je zalublen v tebe či te je pa POGLEDOO,
jas sem v mestu vidla eniga pa me je pogledo, pa je ziher v mene xD
hahahahahaha ;DD
svašta xD
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.12.2009 21:32
ma nism rekla d je zalublen wame sam gleda wedno kt nwem kaj.pa še poun je samga sebe d mu ni weč pomoči.mam tipa ja,sam mi je mal mučno kr swa dost daleč doma in se mal widwa na žalost.js sm pa wedno taka d mi je še kdo ušeč ampk me itak mine hitr.sj tut če mi je kdo ušeč mam tipa itq najrajš pa use in ga neb pustila zrt enga tazga,k nwe kaj bi sam s sabo tok si je ušeč.mal čudn sm uno napisala,stara sm pa 18 pa pou.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Kai bi rd zdj...?? 23.4.2010 20:23
pa nwm noo.. =/ js sm taka d če mam tipa sploh ne vidm drugih tipou. vrjetn si mauu zmedena, sam ni fer do tvojga tipa k nima pojma kua se dugaja. drgač p uso srečo Wink <3
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 16:15
to bi pomenlo neki če bi bla stara 10,11 al manj.. če pa si 18 pa pou pol pa pust tega tipa pr mir in bod srečna s svojim Wink
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 19:50
veš kaj ti jz povem lejo...pa tip je eden tistih ku nevejo kaj bi radi TO JE NEZREL FANT IN TI SI ZASLUŽIŠ BOLJŠEGA...tko da mu pokaži de te NE ZANIMA!
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 19:59
kaj ji te zaj "pomagate" ko je že itak pol leta minlo, pomoje je že zrihtala.
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:00
hehehehe...sam res....ok priznam napako. Smile Razz Embarassed
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:01
frufru pravi:
hehehehe...sam res....ok priznam napako. Smile Razz Embarassed

tut najboljšim se zgodi Wink saj samo opozorim no, ker zaj je puno nekih starih tem (:
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:03
ja veš kako je vrjetno (tut jaz ne) gledajo datumov... Smile
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:08
aja? jas pa vedno pogledam (: ot ;D
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:11
nevem no jz pogledam naslov teme in če mi je zanimivo odprem napišem kar je...drugače pa niti ne pogledam gdo je prispeval ali datum...koker gdo ane.. zdej BOM mal pazla ane...sej drugače pa je veliko takih tem odprtih z takimi problemi ki se stalno ponavljajo tko da je fain da nekatere obudimo namesto da bi odpirali nove.. Smile Smile Smile
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:17
frufru pravi:
nevem no jz pogledam naslov teme in če mi je zanimivo odprem napišem kar je...drugače pa niti ne pogledam gdo je prispeval ali datum...koker gdo ane.. zdej BOM mal pazla ane...sej drugače pa je veliko takih tem odprtih z takimi problemi ki se stalno ponavljajo tko da je fain da nekatere obudimo namesto da bi odpirali nove.. Smile Smile Smile

ja to je tut res, samo v toti temi npr. je mela samo ona "težavo", če bi pa še nekdo noter napisal s podobno bi pa blo drugače, ker bi pol njemu pomagali ko bi še pač rabo jako pomoč.. (: ampak dobro, iste teme se bodo še naprej odpirale ;D
Re: Kai bi rd zdj...?? 24.4.2010 20:38
ja to imaš prav...heh Very Happy Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.