tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj

bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 8.12.2009 18:21
evo ena nova tem..no jest sm zdej pač 9 razred se rpau zadn let an..in se udločam mal kam bi šla nprej..tko izberam mal med temi 3 šolami..
tšc-iskra biu si rekl kaj bo ženska delala pač na tki šoli k so gor sm tipi..no ja pač mene ful znimajo rčunalniki pa to an pač č bi šla gor bi šla z računalničarja an..tko d me znima če god hod na to šolo pa kašna se vm zdi an in usee..pač p č grete ke naprej al pa koga kor poznate pač use Very Happy
poll rzmišlam tud o ekonomski šili u kranu d bi šla pač na ekonomsko..sm nvm tko dče kdo gor hodt kašna je šola inu se pač a grete ke naprje al pa kj Razz
pol me pa zanima še zdraustvena šoloa u lublani drgač sšfkz s5 isto hočm use vedt k pr prejšnih 2 šolah Razz ful bi bla vesela č bi kod udguvoru al pa kj* huałła že u naprejj
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 8.12.2009 20:19
ja jez se tud udlučujem za ekonomsko v kranju...Smile baje je ful dobr, lepo urejen in s foski se razumš pa tko Very Happy amm...pr nm jih gre velik blesavih busank ke tko d nwm če bo šla na to šolo... Rolling Eyes Laughing aiia pa če loh še kdo puve kej o gimnaziji kranj SmileSmileSmile užiiweiite*
badgams • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 20
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 8.12.2009 21:00
Oiiila....lj če hoč u lajfu kj postt oz nočš v slabo družbo zapast se iskre sam izogibi an, čim del od nje, ok res da te zanimajo računalniki, ampak iskra te bo nardila, drugačno, slapšo, verjem...sam prosm, izogibi se je, pa resno to......ekonomsko gimnazijo ti pa toplo priporočam, če maš namen kj iz sebe nardit, prava šola za take dijake, res use pošlihtan, sam se bo pa treba učit...če te še kj zanima, sam praši, sm že probu use šole u kran:)
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 8.12.2009 23:47
oi amm jst hodm na iskro .. smer sm pa elektrotehnik računalništva... jah res ie bl mal punc .. sam neki jih pa je heh ^^ sam so večinoma na tehniški gimnaziji.. tk da ..nwm to se sama odloči kam češ it.
bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 9.12.2009 8:31
huałłaa..usm..sm głede tega d bi bla na iskri slaba družba głih nebi rekła jih gor poznam kr dost in so čiz uredu....drgač pa ja dejte še kj več u gimnaziji povedat pa u tšc-ju? ukvčm me bl to zanima* huałła že unaprej Smile
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 9.12.2009 16:53
jst tud mislem it na sšfkz.. tko da če se odločiš za ke.. =D
kera smer te pa drugač zanima na tei šoli? Very Happy
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 9.12.2009 17:19
KlarcheQQ pravi:

em fomacija al pa zrdaustvena.ti? Smile
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 9.12.2009 18:51
ja js jih poznam kr velik iz zdraustvene v lj in je dobr če te zanima , drgač pa lansko leto niso mel omejenih vpisov in če maš že sam ene par neopravičenih ur te vržejo iz šole ker je 11 razredou (: in ti neopravičenih ne morjo opravičt niti starši , tko da ja Razz more te res zanimat in jo molš mal bl resno jemat. =)
ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 9.12.2009 18:55
js sm na ekonomski u kran xD p mi je čist zakon Smile prfoksi so pač taki k pousod..eni dobri eni bl smotani xD drugač tko je p men čist ql šola Very Happy
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 10.12.2009 21:26
bibabuh pravi:
KlarcheQQ pravi:

lpo. lpo.
Jest--> smer Laborotorijski tehnik. Smile Very Happy
Re: tšc kranj ałi iskra,ekonomska šolo kranj,zdravstvena šola lj 30.4.2010 11:26
KlarcheQQ pravi:
bibabuh pravi:
KlarcheQQ pravi:

lpo. lpo.
Jest--> smer Laborotorijski tehnik. Smile Very Happy

jst grem tut tja smer farmacevtska =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.