božićno darilo za TIPA!!

kaTieaa • Od: 3.12.2009 • Prispevkov: 2
božićno darilo za TIPA!! 5.12.2009 17:15
nevem kai nai kupom tipu za božič res da ie toliko možnosti samo nimam poima kai bi mu...plis kei predlagaite ker prvič kupuiem za tipa sploh kšn daril in tud nwm z čim bibil zadovolen
• Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 22
Re: božićno darilo za TIPA!! 5.12.2009 21:22
Ja jst pa moi tip se fuul zezama pa to pa sma fuul tko na izi...
In sm mu za foro kupla Superman gate Laughing
Pa eno kapo DC k mi je skoz govoruu da si bo kupuu pa kak je hudaa p too..
Pa lupčka dobii. Embarassed
Tko da se sploh ne sekiram..;D
• Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 22
Re: božićno darilo za TIPA!! 5.12.2009 21:24
M´ pravi:
Ja jst pa moi tip se fuul zezama pa to pa sma fuul tko na izi...
In sm mu za foro kupla Superman gate Laughing
Pa eno kapo DC k mi je skoz govoruu da si bo kupuu pa kak je hudaa p too..
Pa lupčka dobii. Embarassed
Tko da se sploh ne sekiram..;D

No pa tut odvisn od tipa.
Upam da boš keii našla Wink
Hf*
XxbjondaaxX • Od: 3.5.2009 • Prispevkov: 2
Re: božićno darilo za TIPA!! 6.12.2009 13:40
js sm pa z mojim tipom ze kr neki casa..
pa smo tudi tko fuul na izi.. Very Happy
tko da js sm mu kupla en poušr v obliki kosti fuul mehek z unimi bunkicami no3.. že ki ga kličem piki..
a neke boxrce ki pise gor warm home for my ..in je narisana ena kokoška gor.. Very Happy
paa se nek okvir za slike inn valda enoo šmexy mojo sliko not.. pa morm priznat da je biuu fuuul srečen ( sicer je blo to za njegou rd)
jaaa in ne pozabit niikoli kšne čokolatine in voščilnico.. tipi so itak usi požrešni

drgace pa je tudi lhko dobra idea neki ki je on meni kupu..
wu du punčka..pa ko mi jo je dau je reku da zdj lahko manipuliram z njim..
pool enn lepp pelušek ki ga je naprfumirau z njegovim prfumom..
in una žogica anti stress.. u obliki srčka Smile

drgace paa je najlazje da gres po trgovinah..pa itak da kj najdes ki te spomne na njega in je to to xD... priporocam bejbi centre xP

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.