Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim

kaTieaa • Od: 3.12.2009 • Prispevkov: 2
Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 3.12.2009 20:54
mam en velk problem k res nevem kai moimu tipi pomenm k dons sva mela 3 mesce in sm mu napisala na en list kai do niega čutm pa še eno pesmco napisala..on ie pa sm hladno reku hvala pa da ni znal za mano brt...zdei pa res nwm kai čut do mene al kai mu pomenm...prav da mu vse pomenm sam ist mu nevriammm k neb sm hladno reku hvala za to kar sm mu napisala...kai vi mislte?
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 4.12.2009 3:16
lahko je pač tak tip človeka. lahko si mu pa le modni dodatek.
Ludvika92 • Od: 21.8.2009 • Prispevkov: 14
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 4.12.2009 23:22
kaTieaa pravi:
mam en velk problem k res nevem kai moimu tipi pomenm k dons sva mela 3 mesce in sm mu napisala na en list kai do niega čutm pa še eno pesmco napisala..on ie pa sm hladno reku hvala pa da ni znal za mano brt...zdei pa res nwm kai čut do mene al kai mu pomenm...prav da mu vse pomenm sam ist mu nevriammm k neb sm hladno reku hvala za to kar sm mu napisala...kai vi mislte?

ja jst sm fantu iz sosednjega klasa sm mu povedala kj čutm pa sm dožvela hlad tuš... in zdj swa frenda, mau več se družmu pa je minil kakšne 3 mesce da mi je bil ušeč nekdo drug ii sm njemu tud rekla kr jst res neznam dobro skrivat čustva nekdaj mi uspes nekdaj pa ne.... pa me je zmerjau z kur**, pa take.... nočm da me obsojate zrd tega ... zdi se mi kot da ste ve edine > tle na forumu katerim lohk zaupam pa moim frendicam Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
TheSecondOne • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 20
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 5.12.2009 13:20
Najbolše, da svojemu fantu poveš v obraz kaj čutiš... In počakaš na njegovo reakcijo. Če ti ne bo ušeč, ga vprašaj če ima tudi on tebe kaj rad in zakaj tega ne izkazuje preveč. Nekateri fantje se samo bojijo, da bi izpadli preveč pocukrano in romantično in ne vedo da s tem ni nič narobe.
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 5.12.2009 16:51
sj midva sva isto tri mesce skupi pa nben od naju ni navajen čustev izpovedvat...razn tko na msnju...sam to kok mu pomenš pa vidš po dejanjih ni nujn d ti to pove dobesedno...pač pozornosti pa da se lepo obnaša do tebe.js za mojga vem d me ma rd, tko k sva skp...tk da je mogoče tko pr teb.k če mu nč neb blo do tebe neb s tabo biu najbrž sj je še ful drugih...tk da boš vidla sčasoma Wink [/i]
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 6.12.2009 0:24
Ok..pa bom jaz tudi napisala svoj problem...
Jaz sem fanta zagledala na netlogu in pol sva se še srečala na neki zabavi(november 2008) in pol so mi njegovi prijatelji rekli da najj grem k njemu in sem se le zdraven njega vsedla on pa nič ok sem si mislila saj me prvič vidi ziher je sramežljiv...in sem ga vpisala v msn in sva si 2x pisala sam nix ekstra pol pa mu čez nekaj časa moja frendica piše in ga vpraša da če sem mu všeč pa take te pa on da ne pa da on nebo z mano ker ma drugo pa teke ok sprijaznila sem se pol sem ga za nekaj časa pozabila pol pa ko sem prišla v 1.letnik(september 2009) on je 2. in na začetku ni blo nič takega zdaj pa me je začel lepo gledat na facebooku me je dodal jaz pa sem čisto omamljena zarad njega...nevem kaj pomenijo njegovi pogledi...ko ga zagledam in me pogleda mi zastane dih ampak vem da nikoli ni mel tiste punce ko je rekel moji prijateljci...nikakor ga nemorem iztrgat iz srca..:S
help plis.
TheSecondOne • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 20
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 6.12.2009 13:02
Zveze prek facebooka pa netloga pa nevemkajšeusemate ni precej zanesljivo, saj ne veš kakšna je oseba in si jo lahko predstavljaš popolnoma narobe. Mogoče ga takrat nisi pritegnila ali pa je želel kakšno drugo dekle... Sedaj pa lahko da je samo obupan (oprosti) ali pa si mu res postala simpatična. Jaz ti predlagam da se z njim pogovarjaš na popolnoma prijateljski način (če se le da osebno) In potem počasi napredujeta iz tega. Lahko pa da boš spoznala da tebi njegova osebnost ne odgovarja in da ti njegove navade niso ušeč. V nasprotnem primeru pa ne more iti nič narobe. Ljubezen je slepa (:
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 6.12.2009 13:25
to je ful narobe če kaka frendica to zve k mam izkušnje in rajš ji ne gowor weč nč k tip ponawad drugim čist neki druzga gowori kt on sam čut...tk da ne zaupaj "frendicam" prehitr.če te je sam dodau je to dobr znak...al pa tk...nared par ql swojih slik pa dj na fejsa pa itk bo meu tm md nowicami d si dodala slike pa če bo zainteresiran bo kj pokomentiru al pa kj ane...pol pa napiš tk pod stanje d ti je dc pa če ma kdo cajt za pijačo pa če boš mela srečo bo mejbi za...pa če se bosta tko kdaj dobila bo mogoče drugačn...tkt ga boš spoznala tazga kt je,k bosta sama. Al pa u šoli k se srečata al pa k boš widla da prhaja prot teb,probi bit tkt sama k tip rajš pride če je punca sama kt če ma koga zrawn...mam izkušnje :-)velik sreče,pa sporoč če bo kj nowga...
barbbytheHARDCOREbitch • Od: 15.11.2008 • Prispevkov: 3
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 6.12.2009 17:30
kaTieaa pravi:

ne bit preveč zaskrbljena, nekateri so pač taki tipi. tudi z mojim je bilo tak zelo dolgo, ampak ko človeka spoznaš in mu zaupaš mu lažje zaupaš čustva Smile lahko pa da si mu samo modni dodatek, ampak nevem če bi bil potem tako dolgo s tabo Wink moški pač niso neki romei Very Happy
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Po 3. mesecih sem mu napisala kaj do njega čutim 6.12.2009 17:55
morta se pogovorit. lej če ti bo kej težiu al pa biu kej čudn (glaunm grob pa drugačn do tebe) bi ga jst najraš pustila če se nebi tu tem pogovoru nč spremenlu. vem d bi ti bu tu težku ampak najprej se probita mal pogovort na 4 oči.!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.