zaljublena v brata moje najboljše prijateljice• any
• Od: 26.5.2009
zaljublena v brata moje najboljše prijateljice
30.11.2009 20:59
js sm stara 14 pa še nism mela fanta. a je to normaln? ful mi jeušeč brat od moje bff samo nwm kko naj se mu približam... res mi je fuuuuul ušeč... je pa 3 leta starejši od mene....je to preveč?????...... mi zna gdo svetvt kko naj se mu približam oz. kko nj dobim fanta k mi bo ušeč pa k mu bom js ušeč????? thx
• pumpkin.
• Od: 14.10.2008
Re: zalublena u brata bff
30.11.2009 22:19
any pravi:js sm stara 14 pa še nism mela fanta. a je to normaln? ful mi jeušeč brat od moje bff samo nwm kko naj se mu približam... res mi je fuuuuul ušeč... je pa 3 leta starejši od mene....je to preveč?????...... mi zna gdo svetvt kko naj se mu približam oz. kko nj dobim fanta k mi bo ušeč pa k mu bom js ušeč????? thx
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: zaljublena v brata moje najboljše prijateljice
1.12.2009 14:11
no ja. če ti še nisi mela tipa, pa da je on tri leta starejši je to mal slaba.. mogoče bo kej, sam nau doug trajal al bo pa bedno..
• any
1.12.2009 15:20
BabyshoeS pravi:
any pravi:
js sm stara 14 pa še nism mela fanta. a je to normaln? ful mi jeušeč brat od moje bff samo nwm kko naj se mu približam... res mi je fuuuuul ušeč... je pa 3 leta starejši od mene....je to preveč?????...... mi zna gdo svetvt kko naj se mu približam oz. kko nj dobim fanta k mi bo ušeč pa k mu bom js ušeč????? thx
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo frendica že ve • pumpkin.
1.12.2009 15:25
any pravi:
BabyshoeS pravi:
any pravi:
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo frendica že ve aiaa iii • any
1.12.2009 16:13
BabyshoeS pravi:
any pravi:
BabyshoeS pravi:
any pravi:
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo frendica že ve aiaa iii thx za nasvet • pumpkin.
1.12.2009 16:16
any pravi:
BabyshoeS pravi:
any pravi:
BabyshoeS pravi:
any pravi:
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo frendica že ve aiaa iii thx za nasvet hehe np • Ludvika92
• Od: 21.8.2009
4.12.2009 23:50
BabyshoeS pravi:
any pravi:
helouu.^^ Ne, ni nč čudnga in nč narobe če nisi še mela fanta in je normalno to. pač ja.. eni prej, eni kasnej...ni važno. če ti je pač ta brat od frendice všeč...probaj sama izpeljat to... ne frendici nč še govort...ker ja.. ponavad jim to ni ok če te še kej zanima..kr praši, pa upam, da sm kej pomagala. xoxo ja jst rabm pomoč........ zalublena sm u skejtrja x ii str je 15 (bo) na isti šoli sva sam problem je ta da se jst po čefursko oobnašm pa tud sm od dol... pa tud nism mela fanta i need help kko se približt fantu... pa u švn sm rekla frendicam k smo postale bff ii tko se pač še 2 oglaste k uni dve sta zaspale.. sta rekli da sta tud one vanga. men je blo ful bed zrd tega jst se im ispovem one dve tko.. druga je sam ponovila moje besede zkj mi je / ji je ušeč.... to teb govorim zto kr vem da mi boš z nasveti pomagala.... nism zalublena u brata bff • pumpkin.
5.12.2009 0:56
Ludvika92 pravi:ja jst rabm pomoč........ zalublena sm u skejtrja x ii str je 15 (bo) na isti šoli sva sam problem je ta da se jst po čefursko oobnašm pa tud sm od dol... pa tud nism mela fanta i need help kko se približt fantu... pa u švn sm rekla frendicam k smo postale bff ii tko se pač še 2 oglaste k uni dve sta zaspale.. sta rekli da sta tud one vanga. men je blo ful bed zrd tega jst se im ispovem one dve tko.. druga je sam ponovila moje besede zkj mi je / ji je ušeč.... to teb govorim zto kr vem da mi boš z nasveti pomagala....
nism zalublena u brata bff Hei.^^ No lepo, da si glih mene izbrala da ti pomagam, to mi ful pomeni. Ja no lej. kot 1. sploh ni važno a se ti čefursko obnašaš pa če si od dol...to nima nobene veze. in ja, pač bodi ponosna na to kar si, ker nisi sama tega izbrala in nisi sama kriva da je to pač tko. Če nisi mela fanta to sploh ni problem tko kot pri tisti punci prej. Pač vse je 1× prvič. Tud js sm bla nesigurna taprvič...zdej mi je pa pač navadn. OK. am. on je str 15...kolk si pa ti? ja lej. da se fantu prbližaš maš 1ooo načinov...sam pač za enga se moreš odločt. če mislš da ti ˝v živo˝ ne bo ratal...lahko poskusš dobit nekje njegov msn, ga dodaš na facebooku, mu napišeš mail,...pač nekak ga kontaktiraš upam da sm kej pomagala.^^ hF.<3 • Ludvika92
5.12.2009 14:59
ja sei ga mam dodanga pa sm mu že povedala pa je blo katastrofa... zdei swa dobra frenda sam jst ga nikakor nemorm pozabt..jst sm stara 14
• pumpkin.
5.12.2009 15:02
Ludvika92 pravi:ja sei ga mam dodanga pa sm mu že povedala pa je blo katastrofa... zdei swa dobra frenda sam jst ga nikakor nemorm pozabt..jst sm stara 14
ah pol če si ti stara 14...pol sploh ni panike. ja kaj je blo katastrofa.. ka pa je reku? • Ludvika92
6.12.2009 11:18
BabyshoeS pravi:
Ludvika92 pravi:
ja sei ga mam dodanga pa sm mu že povedala pa je blo katastrofa... zdei swa dobra frenda sam jst ga nikakor nemorm pozabt..jst sm stara 14
ah pol če si ti stara 14...pol sploh ni panike. ja kaj je blo katastrofa.. ka pa je reku? neki swa se skegala... in zdj swa frenda... poanta je to da jst njega NEMORM POZABT !! • anchycka
• Od: 25.5.2009
6.12.2009 13:29
To je zato,k maš u glavi to d ga ne morš pozabt ampk ga boš sčasoma sam ignoriri ga...
• pumpkin.
6.12.2009 13:58
Ludvika92 pravi:
BabyshoeS pravi:
Ludvika92 pravi:
ah pol če si ti stara 14...pol sploh ni panike. ja kaj je blo katastrofa.. ka pa je reku? neki swa se skegala... in zdj swa frenda... poanta je to da jst njega NEMORM POZABT !! ja to je itak najtežji del vedno..enga pozabt. sam...nevem...al probaj še naprej se borit za njega al pa se umakn pa ga probi pozabt. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.