Kaj če mu povem da sem vanj in ne bo več tako kot je bilo??• Dul
• Od: 8.11.2008
Kaj če mu povem da sem vanj in ne bo več tako kot je bilo??
8.11.2008 14:31
Heeii**
No jest sm u enga sm je 4 leta starejš in sma full prjatla pa tut velik sva skupi sm ne sama, pa res mi je zlo dobr u negovi družbi, pa res se full smejeva skupi pa tko. In mene tko zanima ka jest se mu na upam tega povedat in me je full strah ka de bo mrbit nebo več tko kot je blo. De nebi bla več tok frenda pa tko. In mene tut zanimajo vaše zgodbe tk de jih napištel pa plissss svetujte še men plisssssssssssssssssssssssssssssssss. • dydy
• Od: 7.11.2008
Re: Kaj če mu povem da sem vanj in ne bo več tako kot je bilo??
8.11.2008 14:59
js ms se tui ful bala mulcu povedat pa na koncu sm zbrala pogum in mu povedala pa sm mu tui rekla da če on ni vame da lohka usen ostaneva prijatla pa je reku da nema veze kr da je tut on vame in pol sva začela hodit • Dul
• Od: 8.11.2008
8.11.2008 15:20
dydy pravi:js ms se tui ful bala mulcu povedat pa na koncu sm zbrala pogum in mu povedala pa sm mu tui rekla da če on ni vame da lohka usen ostaneva prijatla pa je reku da nema veze kr da je tut on vame in pol sva začela hodit
Ja sm aveš ka men se zdi de je un še zmeri u bivšo pa tut jest sm stara 11 un pa 15 tk de nimam možnosti ane? • dydy
8.11.2008 20:18
ja no res nimaš veliko možnosti kr sta tok razlika u letih... no js bi še mau počakala pa da bi vidla kako bi se naprej odvilo in če se nebi nič zgodilo bi mu povedala.... sej zgubit po moje nimaš kej....
• msgipsy
• Od: 1.11.2008
8.11.2008 20:20
seveda imaš možnosti. meni je bila všeč 4 leta mlajša punca in če se mi je prav dozdevalo, sem bil tudi jaz njej. ampak očitno ni nihče od naju zbral dovolj poguma in je tako ostalo le pri spogledovanju.
če sta prava prijatelja, nimaš česa izgubiti, če poskusiš. • dydy
8.11.2008 20:40
ok tut js se strinja s msgipsy zgubit nimaš kej...probi pa nam piši kaj se je zgodl
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.