Kolk je tipom pomembna starost punce?

massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Kolk je tipom pomembna starost punce? 27.11.2009 12:27
Oi

No mene pa zanima kok je tipom pomembna starost punce? Ful mi je ušeč en 17 letnik, js sm pa 14...torej 3 leta razlike Confused In zdej bi rada vedla če mam kej šans sploh pr njemu al tipi pr njegovi starosti gledajo sam na starejše oz. sam kakšno leto mlajše?
nissa • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 27.11.2009 16:09
če si mu všeč.. mu nima starost bit kaj pomembna .. jas sm tut 14 stara pa mam 16 let stariga .. 2 leti razlike..pa mu ni to pomembno..
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 27.11.2009 23:18
draga moja... 14 sm strara... & pač... sm hotla enga an... 17 je biv star...
pa je reku... ne kr nism pedofil...
ka pomen... d sm mu še čist premlada za kj resnga.

tko d...pr 17 letniku kj velik šans miaš... je pa vredn poskust. Wink
lelica • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 33
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 28.11.2009 0:33
ja to je čist odvisn od tipa kako gleda na to ane..
js sm mutila s tipom k je biu 18. js pa 14.. ful sva se lepo ujela in use.. in ful mi je blo lepo. sam se je končal.. ker je bla pač to samo summer love ane.. no ja zdj sm mal zabluzila xD

ene pa pač to mot. nevem. js bi se na tvojm mestu mal pozanimala a je že meu kšno dost mlajšo ane.. drgač ga pa tko mal peci.. in ti bo dou vedt a si mu ušeč al ne ane.. pol ga pa lah prašaš če ga motjo leta ane..

upam da sm kej pomagala Very Happy <3
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 28.11.2009 2:02
Mislim, da pač starost nima take velke veze. Moji bivši so usi okrog 16,17 jas pa imam 14 let. Pač to nima veze, no odvisno je tud od obnašanja. Če je tip otročji nekje na tvoji ravni pa si tud tako je potem vse lepo in prav, če je pa tip odrasel bol pa si ti bol otročja je pa hudo, ker te ne bo niti pogledal. Največ kar bo naredil je, da se bo norčeval. Smile
Najlepše je, če se pač z njimi štekaš že drugač pa maš kake izkušnje s starejšimi odnosi. Recimo če maš kake kolegice takih let in se odlično vklopiš v njihovo družbo res lahko nimaš problemov zaradi let.
Moreš pa pač vedet tud, da pa oni poznajo res veliko več folka ko ti in pač majo večjo izbiro. Torej pokažeš svojo najboljšo in se ne delaš nekaj preveč pamete pa da use obvladaš, ker so starejši in malce več vejo ko ti..

Pa velik sreče Wink
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 28.11.2009 12:26
Isto je blo pr men...ma tipom ni pomembna starost če te ma rad..tko d ne se sploh sekirat zrd tega..
velik sreče
čauu
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 28.11.2009 15:41
kukr ker Very Happy
recimo mene je spraševau en k je 21 star, če bi bla z njim.js sm pa 14 xD
pa ena k je zdej u prvem letniku je lani začela hodt z enim k je str nek čez 20 pa sta še zdej skup.sam okj..ona je itak z usakim Very Happy
pa odvisno je tut od tega kolk si odrasla.recimo js se res dost družim z fanti in puncami tm do enga 25 leta in res se štekamo pa to.in se loh čist sprostim.sam ena sošolka je pa čist uno..sam z ene dvemi puncami se druži k so tolks tare k ona,ko pa pride kdo k je 2-5 let starejši pa čist odpove.sploh se ne zna pogoavrjat z njmi in tko.mislim,men se zdi normalno,da se nebo dopala nobenmu tipu če pa tko otročje deluje tm Smile
drugače pa mam občutk,da so tipi najrajš s puncami k so isto stare Smile
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 29.11.2009 16:08
use je v zrelosti...
fantje gledamo na to kolk je punca zunanje razvita in kko se obnaša ... nekatere so tudi pri 14 ih in še prej letih ful razvite in se znajo obnašat kot da so starejše...
zdej pa sama pr sebi presodi kolk si zrela....
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 29.11.2009 19:17
ej moja prjatlca ma tipa ku je star 23 ona pa 16...7 let razlike pasta nurmalu skupi p tu..
tlu da ti tr pejd du njega pa ga usvoji.... Very Happy
srečnu... Very Happy
TheSecondOne • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 20
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 29.11.2009 22:43
Odvisno od fanta. Glede na to, da bi fantje pri 17 letih radi že kej več (sex), takšni ponavadi ne gledajo za 14 letnicami, ker še niso dovol zrele. Imaš pa tutdi fante kateri se na leta ne ozirajo ampak je pomembno kakšna je punca. To pa ponavadi pomeni da se dobro razumeta in da ni nekaj otročja pa neki. Drugač pa poznam punco, ki je pri 14 letih imela 29 let starga fanta. Skupi sta bila pa celao leto. Kar ni tko malo. To so res bolni primeri. Ampak leta niso ovira. Jaz imam fanta s katerim sva 8 let narazen.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 29.11.2009 23:06
sm že meu tut js eno tri leta mlajšo, s tem da sm biu js 18 ona pa 15..
dve leti mi je nekak maksimalno, ampak se najdejo tut kake tri leta mlajše k majo že mal bolj zrelo razmišlanje.

ni to vedno ovira, čeprou če je on v gimnaziji in ti še v OŠ je to malo drugače.
Sparkl • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 31
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 2:08
Ponavadi je praksa takšna, da se 14-15 letnice kr neki zmišljujete. Hodiš z osebo nevem, nekaj tednov, ko jo kr naenkrat neki zamori, pa noče več tega, noče več tistega, pa tam je vidla kr enga fanta, ki ji je zelo všeč, pa zdaj ne vem s kom bi res hodila pa to... Fak it, takšnih res ne rabim. Pa mam dosti takih primerov že zabeleženih, tko da... Otročje preveč. Išče pozornost povsod kjer jo lahko najde, konkretne punce za dolgotrajnejšo zvezo (sam ne prenesem enodnevnih zvez, če sem že z neko punco jo imam za daljši čas) pri takšnih letih praktično ni. NE PRAVIM resno zvezo (valda ne, otroci, poroka in to, wadafak?) , pravim DALJŠO zvezo. Dva različna pojma...

Edit: Sm zdej prebral še ostale poste tko da se kr strinjam z njimi. Uglavnem - pomembna je duševna razvitost, ter zunanja razvitost. Ker dejansko res, polnoletna oseba mislim da sploh ne sme "tuptup" z osebo mlajšo od 16 let, ker se to že smatra potem kot pedofilstvo če se ne motim... Sam jbiga, če je ženska za akcijo... Pol se pa res da kaj dogovorit ane Smile
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 15:52
maš možnosti s tem tipom, k js sm tut mela enga pa sva bla isto stara k ti pa on zdej, sam res se odloč če mislš bit z nim, k taki (tok stari)če se zalubjo vate, se zalubjo za doooollg cajta in majo v mislih dokaj resno zvezo(večina). res premisl če čš bit z nim dooollg cajta in če ja, pa kr v akcijo Razz
Sparkl • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 31
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 16:34
Hja no, res je da se nas večina moških po 17 letu nekako bolj posveti malce resnejši zvezi. So pa izjeme, to ti garantiram že iz vrst mojih prijateljev Very Happy
Lapton • Od: 30.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 17:18
Midva sva skupi že več k pol leta pa sva skor 8 let razlike.
Važna je zrelost, ne starost.
Nima smisla takih vprašanj postavljat. Če si mu všeč in je on tebi bo šlo, če mu nisi, mu pač nisi, pa konc. Pa čeprav sta enako stara or whatever.
Ne skrbet okol tega.
skorpion • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 124
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 17:24
ja čist odvisno je od videza pa kak se punca obnaša, da ni preveč otročja pa to.. starost ni tak važna.. Wink
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 22.1.2010 18:27
Jst sm stara 15 pa sm z 20 letnikom hudila ... leta niso pomebna Razz ... učeri sm 23 letnika uprašala če bi z mano hodu ... pa mi je reku dejj mala nakdi koga svojih let ... pol sm mu rekla ti meni praviš mala ... pol swa se tm 1 uro se kregala kdo je mala/mali... Twisted Evil
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: Kolk je tipom pomembna starost punce? 23.1.2010 16:29
Ne razumem kok mate lahk eni tipi lahk v najstniških letih 3 lete mlajše. Punca zamisli si kok bi blo hodit z enajstletnikom.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.