VeLiKe In MaLe ČrKe!
• Insane
• Od: 12.7.2009
VeLiKe In MaLe ČrKe!
26.11.2009 21:42
Meni gre to ful na živce ne. Sicer vsak ma svoj stil pisanja ampak to mi je ful butasto.. Nevem pa komu se da tak pisat?
Pa niti brati ne moreš normalno.. Torej vaše mnjenj me zanima.. Razpišite se. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: VeLiKe In MaLe ČrKe!
26.11.2009 23:26
Meni je to tuji bedno, prvo ko prvo se težje bere, pa dougo pišeš pa grdo pa bedno je xD
BeDa bEdA BedA bEDa Beda bEda BeDa bedA skratka bedno mi je to • 005
• Od: 17.5.2009
27.11.2009 15:10
...
Nazadnje urejal/a 005 14.12.2009 17:40; skupaj popravljeno 1 krat • missCOOKIE
• Od: 26.10.2009
27.11.2009 18:47
beda ja.
edino " IHateu se mi dopade ko je tak napisano.iLoveu tut.<3 drugo je pa beda. • M´
• Od: 28.4.2009
27.11.2009 20:01
Men to sploh ni všećć.
Pa še težje preberem XD Edino...LoL...to je pa tut vse. Hf* • Munda
• Od: 30.5.2009
27.11.2009 23:28
men je to prizadeto take bi fentala ? XD _________________ \m/ • Insane
28.11.2009 21:53
vidim da nas je več za normalno pisanje.• natasaa
• Od: 26.11.2009
29.11.2009 16:56
Insane pravi:Meni gre to ful na živce ne. Sicer vsak ma svoj stil pisanja ampak to mi je ful butasto.. Nevem pa komu se da tak pisat?
Pa niti brati ne moreš normalno.. Torej vaše mnjenj me zanima.. Razpišite se.;) se popolnoma strinjam.:D • Pedobear
• Od: 10.12.2009
11.12.2009 1:05
edino kar je še hujše od teh črk je: CAPZLOCK (pisanje z velikimi črkami - dretje)
"JAS SEMM 11 LETNI BEDAK, KI NE VE KAJ POMENI CUTE IN BI RAD DA MI PRIDE PUNCA NA DOM IN IN IN... JAS SEM NAJJ NAJ NMAAJ NAAAAAJ VECJI CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Potem pa pride administrator foruma in ga odstrani. Še kdo to sovraži? • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
12.12.2009 15:18
Pedobear pravi:edino kar je še hujše od teh črk je: CAPZLOCK (pisanje z velikimi črkami - dretje)
"JAS SEMM 11 LETNI BEDAK, KI NE VE KAJ POMENI CUTE IN BI RAD DA MI PRIDE PUNCA NA DOM IN IN IN... JAS SEM NAJJ NAJ NMAAJ NAAAAAJ VECJI CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Potem pa pride administrator foruma in ga odstrani. Še kdo to sovraži? jas pa to mi gre na nekaj česa nimam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jao • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.12.2009 20:24
jaa joj pa eni ko za vsakim stavkom deset klicajov naredijo.. hej!!!!!!!!! kak si?????????? ej???????? ki si??????????? ja ki le,v krtino sem padla.. DrugaĆe Mi pa ToOle zgLedA IdioTsko, oZ.OtrOčJe. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
13.12.2009 14:56
Ko maš pa enkrat preveč cajta se pa s takimi oslarijami ubadaš pa neke vlkek, male črke pa namest šumnikov se tut neke pi*darije izumlajo tk da si ži morš cajt uzet če hočeš prebrat ka piše.
Take bi dal js na avtocesto delat _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • scar tissue
• Od: 9.10.2008
15.12.2009 18:59
učaasih mi je blo to kul ..
zdej pa obžalujem da sm si to dala u nicku ker mi zgleda GRDO : D • Insane
28.4.2010 22:27
ali pa na fb v statusu miljon ................... kot recimo: polulala sem se....................-.-
• Boris
• Od: 17.4.2010
29.4.2010 8:43
Pedobear pravi:edino kar je še hujše od teh črk je: CAPZLOCK (pisanje z velikimi črkami - dretje)
"JAS SEMM 11 LETNI BEDAK, KI NE VE KAJ POMENI CUTE IN BI RAD DA MI PRIDE PUNCA NA DOM IN IN IN... JAS SEM NAJJ NAJ NMAAJ NAAAAAJ VECJI CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Potem pa pride administrator foruma in ga odstrani. Še kdo to sovraži? +1. Newem, začetki powedi so ok če jih napišeš z veliko črko, AmPaK dA bI Pa TaKoLe PiSaLi Mi gRe PA kR nA žiUCe... Kdo sploh še tko piše?? Še prebrat se nemore... Al pa tiste pike ko je en/a omenu/la. Brezveze, kdo bo pa usako bogo 2. črko pisou z velko? Boga shift tipka |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.