NOSEČAA.?! nujno pomoč.• PiKsNa
• Od: 6.4.2009
NOSEČAA.?! nujno pomoč.
21.11.2009 11:04
heloou.
jst mam en ogromn problem... stara sm 14 pa z fantom mama redne spolne odnose. šla sm na posvet k ginekologinji.. in sm jo prosla tut za kont. tabletke. dala mi je YAZ. in začet jih morm jemat na 1. dan mensturacije. zdej mi pa menza fuul zamuja. ponavadi jo dobim na 29.- 30. dni dans je 32 dan. In mene že resno skrbi da sm noseča.. kar se mi zdi zlo čudno ker vedno uporabima kondom... ampak tut z tem je lahka kej narobe.. tak da me zanima če je danes uzamem tabletko.. bo to "ubilo" otroka (če sm slučajno noseča) ? vem da je butasto vprašanje. ampak res nwm ka nej nardim.. aja in kater baybe test je zanesljiv pa ne preveč drag.? PROSIM vas čimprej mi odgovorte....! • badgams
• Od: 23.8.2009
Re: NOSEČAA.?! nujno pomoč.
21.11.2009 13:30
14 let pa redne spolne odnose...se kr mal zamisliš:/....več draga....če si noseča, pol menstre sploh ne dobiš• frufru
• Od: 21.10.2009
21.11.2009 14:23
am ja 14 let...halo punca....
PEJT U DM PO TEST NI DRAG NAJVEČ 10€ POMOJEM!!!!! • Insane
• Od: 12.7.2009
22.11.2009 0:19
3€ je test..xD
še pa hočeš nekega bolšega pa 6€..xD drugače pa če še nwš.. verjetno nisi ginekologinje poslušala.xD če ti bo menza ful zamujala moreš prit k njej da ti menja tabletke ker verjetno te ne vplivajo dobro na tvoje telo.. • bina93
• Od: 24.11.2009
24.11.2009 15:21
PiKsNa pravi:heloou.
jst mam en ogromn problem... stara sm 14 pa z fantom mama redne spolne odnose. šla sm na posvet k ginekologinji.. in sm jo prosla tut za kont. tabletke. dala mi je YAZ. in začet jih morm jemat na 1. dan mensturacije. zdej mi pa menza fuul zamuja. ponavadi jo dobim na 29.- 30. dni dans je 32 dan. In mene že resno skrbi da sm noseča.. kar se mi zdi zlo čudno ker vedno uporabima kondom... ampak tut z tem je lahka kej narobe.. tak da me zanima če je danes uzamem tabletko.. bo to "ubilo" otroka (če sm slučajno noseča) ? vem da je butasto vprašanje. ampak res nwm ka nej nardim.. aja in kater baybe test je zanesljiv pa ne preveč drag.? PROSIM vas čimprej mi odgovorte....! lej...če uporabljaš tabletke redno in ti menstruacija še vedno zamuja...raje pojdi k ginekologinji kot da se zafrkavaš s tem. tudi jst uporabljam te tabletke, ampak brez kondoma imam s fantom spolne odnose. tako da počakaj še malo in pojdi na posvet, če ne pa obišči svojo ginekologinjo. pa mislim da nebi smelo biti težav, saj uporabljata kondome... • miisHy
• Od: 6.11.2008
25.11.2009 8:58
LoL.. tudi če maš redno menstruacijo ti lahko zamuja. mogoče zaradi živcov al pa kaj podobnega.. sem mela iste probleme.. pa sošolka tud. ko je bla tak hudo živčna da ni mela menstruacije več kot dva tedna in je šla k ginekologu na pregled pa nič ni blo.. živci so en faktor da ti lahko zamuja.. sploh pa poleg tolko zaščite bi blo malo smešno če bi zanosla.. ali ? =)
• babika
• Od: 9.7.2009
25.11.2009 16:43
Leiii lah greš k zrauniku ...al pa si tist kupiš kak se že reče test nosečnosti.. [ko se gor polulaš poa neki takiga] • scar tissue
• Od: 9.10.2008
25.11.2009 20:38
a ni tko da ti morjo starši podpisat da ti ginekologinja da tabletke .?
najbl izi je it u DM po test ja (; • SrAmEzLjIvKa
• Od: 19.8.2009
25.11.2009 23:04
babika pravi:Leiii lah greš k zrauniku ...al pa si tist kupiš kak se že reče test nosečnosti.. [ko se gor polulaš poa neki takiga]
clear blue mogoče? • yellowUrsh
• Od: 8.10.2008
26.11.2009 12:15
alo usakč k začneš jemat kon.tabletke ti menza zamuja.To je vedn tko. Nvm kaj delas tako silo ,ce je to neki cist normlanega.
• natasaa
• Od: 26.11.2009
26.11.2009 16:09
frufru pravi:am ja 14 let...halo punca....
PEJT U DM PO TEST NI DRAG NAJVEČ 10€ POMOJEM!!!!! ja pać je stara 14.. in ma spolne odnose newm zaka taka panika ja 14 let hallo punca..itak se sam odloči kdaj je prpraulen za to ane ;) glede na to je pa vedn več takih primerov tk,da nevem zaka tak hallo.. ! Drgač pa ne skrbet vrjetno tako nisi noseća tud js oporablam te tabletke :) in ja so kr vredi.. pa še tkojj po prvi si zašćitena! :) vrjetno so to živci.. zdaj pa še bolj ker te skrbi ali so noseča in to in se še bolj sekiraš..ne skrbi mestruacija bo kmaLu tu hehe. Glede na to pa da sexata s kondom nimaš kaj skrbeti * lepo se imej! :D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.