Kemiaa.^__^

maLa123 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 59
Kemiaa.^__^ 18.11.2009 17:40
ouKei.
mene zanima če ma KDO kako Faino sTran na kteri so vaie iz kemiee.aL pa na na sPLošno snou razLoženaa.aL pa če KDO ve kako knigoo.ipd..itd...
hFaLa Vam.!<33
maLaa.!
Wehar • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 10
Re: Kemiaa.^__^ 18.11.2009 18:18
maLa123 pravi:
ouKei.
mene zanima če ma KDO kako Faino sTran na kteri so vaie iz kemiee.aL pa na na sPLošno snou razLoženaa.aL pa če KDO ve kako knigoo.ipd..itd...
hFaLa Vam.!<33
maLaa.!

Če si prva dva letnika sr.šole priporočam Fluor ni Flour (Andrej Smrdu) tretji letnik ANENIN (isti avtor) za oš pa nwem. Ena fajn stran je pa kemija.org, pa dijaski.net
Re: Kemiaa.^__^ 18.11.2009 19:17
za osnovno šolo nam je učitlca priporočala stran e-kemija

upam d sm kei pomagala

hf
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kemiaa.^__^ 18.11.2009 19:23
mi smo lani rabli met plonk kemije

kupi se v šparu pa merkatorju tui mnda, je pa tako rozasto, zeleno pa mislim da tui je en drugi. (mi smo rabli rozastega)
pa je blo pač tam gor vse napisano kar smo pač rabli
Re: Kemiaa.^__^ 18.11.2009 20:09
nam je tui fčitlca priporočala e-kemija pa smo šli tui vaje delat...čeprau noben ni nič delau.xD
fantje so predvsem bli najbolj na strani, ki so za njih "vroće točke".xD
me punce pa pač kaki FB, neTlog, eeTaq,...itd.

je pa tota stran [e-kemija] ...ma vaje in razlage ak da...ni neki fuul slaba.=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.