posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih

sugarhills • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 11
posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 18.11.2009 16:42
kaj vi menite o posvojitvah pri istospolnih partnerjih?
lihkar so u šoli delal neko anketo kdo je za kdo pa proti. kak pa kj vi menite? (aia pa polek odogovora prosm če še starost napišete da vidm če leta kaj vplivajo na mnenje Razz )
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 18.11.2009 17:31
čao sugarhills,
14 let, jaz menim, da lahko istospolni partnerji prav tako vzgajajo otroke, saj imajo tudi oni čustva in znajo ljubiti.Je pa res lahko posledica tega to, da otroka v šoli ****, ga zanemarjajo itd.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 18.11.2009 19:10
ja jas tui mislim da bi blo čisto prav da bi lahko posvajali... sicer bo pa pomoje taki zakon slej ko prej sprejet..
pa tak ne če gledaš npr, pomoje so istospolni partnerji boljši za vzgajat otroke ker so bolj prijazni pa pač bolj odprit za vse, ne pa zaj ena družina ko ata al pa mama otroke svoje tepeta pa da so skozi pijani al pa na mamilih ne.. pa tudi nekaj več otrok brez oskrbe bi na tak način v plus prišlo...

15

Nazadnje urejal/a PorceLan 20.11.2009 12:47; skupaj popravljeno 1 krat
....... • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 52
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 18.11.2009 19:14
hoj
stara sem 14. Very Happy
jz se glede tega ne morem opredelit. ampak če bi mogla zbirat bi bla bl za ne kot za ja. lani smo mel pri debati glih to temo in sm takrat fuuul navijala da lahka posvojijo otroke. ampak sm vedno bolj proti. mislim da bi bli otroci v družbi diskriminirani in mislim da si vsak otrok zasluži prisotnost mame in očeta. jaz se nebi počutla prijetno če bi hodla po mestu zraven mene pa bi hodla dva"očeta" in se držala za roke. sei vem da me mata lahko vsejen rada ampak mislim da še za enkrat družba ni pripravljena sprejet takšne drugačnosti.
to je sam moje mnenje. Very Happy

hf
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 18.11.2009 20:42
XxmalinaxX pravi:
hoj
stara sem 14. Very Happy
jz se glede tega ne morem opredelit. ampak če bi mogla zbirat bi bla bl za ne kot za ja. lani smo mel pri debati glih to temo in sm takrat fuuul navijala da lahka posvojijo otroke. ampak sm vedno bolj proti. mislim da bi bli otroci v družbi diskriminirani in mislim da si vsak otrok zasluži prisotnost mame in očeta. jaz se nebi počutla prijetno če bi hodla po mestu zraven mene pa bi hodla dva"očeta" in se držala za roke. sei vem da me mata lahko vsejen rada ampak mislim da še za enkrat družba ni pripravljena sprejet takšne drugačnosti.
to je sam moje mnenje. Very Happy
enak mislm.

hf
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 0:15
amm..še js mau pokracam.. js sm čist prot temu k mislm da to pač ni normalno da majo istospolno usmerjeni otroke.. če jim nekak uspe da si jih sami nardijo nej jih pač obdržijo, nimam nč proti sam da posvojijo pa me moti..k kaj bodo oni učil otroka da je lepo in prou bit gej? pa da če si punčka morš met punčke rada? pa to glede pretepanja doma..če jih ne bodo dobili doma od staršeu jih bodo pa v javnosti oni in starši od drugih...sj poznate te primere an.. in NOBEN otrok si ne zasluži da bi ga usi zmerjali in meli za drgačnega k sta ga pač 2 pokvarjena tipa posvojila da se z njim dokazujeta u jaunosti kaj so use zmožni nardit homiči.. no tok od mene, star pa 18
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 12:53
frufru pravi:
čao sugarhills,
14 let, jaz menim, da lahko istospolni partnerji prav tako vzgajajo otroke, saj imajo tudi oni čustva in znajo ljubiti.Je pa res lahko posledica tega to, da otroka v šoli ****, ga zanemarjajo itd.

ja, tisti ki bi ga/jo pa zmerjali so pa idealni ne?
v vrtcu jih že **** če ma nekdo 3kg preveč, če se pišeš na ić, če ne nosiš all stark in podobne gluposti.. če je družina na svojem mestu, pa naj bota pod pojmom družina dva moška, če ti starši znajo otroka vzgajat in če mu nudijo oporo, bo on znal pretrpet še nevem kak zbadljivko, otroci so trpežni. sicer pa itak niso problem otroci, ki koga zmerjajo, ampak njihovi starši ki otroku rečejo ne se družit z onim ko ma čudne starše. pač, slovenci ste/smo malo preveč vase zaprt narod in gledate/mo samo nase. (ni letelo na tebe, samo pod primer sem dala)

Nazadnje urejal/a PorceLan 20.11.2009 13:16; skupaj popravljeno 1 krat
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 13:03
legenda91 pravi:
amm..še js mau pokracam.. js sm čist prot temu k mislm da to pač ni normalno da majo istospolno usmerjeni otroke.. če jim nekak uspe da si jih sami nardijo nej jih pač obdržijo, nimam nč proti sam da posvojijo pa me moti..k kaj bodo oni učil otroka da je lepo in prou bit gej? pa da če si punčka morš met punčke rada? pa to glede pretepanja doma..če jih ne bodo dobili doma od staršeu jih bodo pa v javnosti oni in starši od drugih...sj poznate te primere an.. in NOBEN otrok si ne zasluži da bi ga usi zmerjali in meli za drgačnega k sta ga pač 2 pokvarjena tipa posvojila da se z njim dokazujeta u jaunosti kaj so use zmožni nardit homiči.. no tok od mene, star pa 18

Ja OMG, kaj tebi so pa starši prepovedali oz.ti zabičali da morš z babo bit?
Saj se vsak razvije v svojo osebnost in res nevem zakaj bi homoseksualni starši otrokom pravli, da morjo bit isto usmerjeni.
Pa tudi bolj smiselno se je vprašat kaj dela otroka bolj negativnega:
ljubeč homoseksualni par ki otroka kar najboljše vzgaja, ali heteroseksualni par ki otroka ne vzgaja na pravilni način in ga zlorablja. jas mislim da na otroka dosti bolj negativno vpliva toti zadnji primer, pa ga vseeno dopuščamo. in pa, mislim da bi starši otroku lepo razložli da so drugačni od večine (kar bi otrok mnda tudi sam opazil), povedali bi mu tudi da ne obstaja samo ena vrsta ljubezni in da smo si med sabo različni. skoraj prepričana sem da mu nebi homoseksualnosti predstavili kot edine pravilne, ampak bi mu dopustili da se sam odloči glede svojo spolne usmerjenosti.

"sta ga pač 2 pokvarjena tipa posvojila da se z njim dokazujeta u jaunosti kaj so use zmožni nardit homiči"
mislim da so dosti bolj pokvarjeni ljudje, ki ne vejo kaj je ljubezen oz. nobenga ne spoštujejo, kot pa homoseksualni ljudje, ki so pač v manjšini in kljub temu živijo. če si želijo otroka še ne pomeni da bi se z njim dokazovali, kvečjemu, dokazujejo(zdaj ko družba tega "ne" dopušča) da/ kak smo ljudje fu*jeni.
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 15:35
ne noben ni popoln in ne dajem podporo tistim ki bi koga žalili al pa zmerjali..sam djte se mau zamislt, dejstvo je da je narod ful konzervativn an in zaprt glede takih stvari..tko da pomoje neb blo glih lepo otroku k bi mel okol sebe druge otroke z očetom in mamo on pa tega neb poznau..in ne mi rečt da bi biu u družbi sprejet enako k drugi k dobr vem kako je s tem..še če je mau drugačn ga zmerjajo ne pa če bi meu homo par za starše..

men niso zabičali s kom morem bit, otrok najprej vidi svoje starše prej kt mu je ušeč druga oseba..use svetoune raziskave so pokazale da so starši otroku idol med tem k razvija svojo osebnost..tko da nwm če bi se razviu kako drgač kt svoji starši..in sam zanima me kaj bi rekli taki "starši" svojmu otroku ko bi jim postavu uprašanje glede punce/fanta al kej podobnga..

dobr poznam punco k sta se ji starša ločla k jih je oče maltrerirou..pa to ni nč takga an, sj se jih je nešteto že..no po enem času pa je šou njen fotr živet h svojmu fantu..in to itak ve že celo mesto in tip dejansko hod po mestu kt ženska.. ona pravi da bi use dala da lastnga očeta neb več poznala in mela stikou z njim, sam po zakonu mora bit tok dni na tedn z njim k nima še 18 let..pa djte si to predstavlat ajd pa pol govorte kok je fajn met tako družino

pa nam se kregou z vami zarad tega sam js sm zlo prot temu zakonu k ga hočjo sprejet..sorri tak pač sm in vem da neb blo nbenmu od vas lepo bit u koži tistega otroka ki ga bosta nažalost mela možnost posvojit 2 geja
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 15:55
MEN SE ZDI DA SO BOLJ KOT HOMOSEKSUALCI ZMOŽNI HETEROSEKSUALNI STARŠI PRETEPATI IN ZLORABLJATI OTROKE.... !!!!!!!!!!
KER SO HOMOSEKSUALCI RES UREDU LJUDJE, IMAM PRIJATELJE ... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 16:18
idol že, lahko se pa tudi "normalno" razvije če nima ž+m starša. kaj pa recimo v družini, ko moški gre? kaj pa takrat reče mama svojemu otroku? in nenazadnje je tu govora o enem staršu, v tem primeru o mami in če se lahko normalno razvije ob enem staršu, se lahko normalno razvije tudi v homoseksualni družini, kjer ma ljubezen in skrb podvojeno.

glede tega da nebi bil v družbi sprejet je pa problem tistih vzvišenih starših.itak da bi tisti prvi nebi bil sprejet v družbi(predvsem do kakega 7klasa oš), bil bi pa dosti bolj življensko izobražen kar bi mu prav prišlo v nadaljnem življenju. itak bi blo vsepovsod po medijih, zato bi pa bli z njm vsi ljudje iz sveta.sicer pa je tudi vlkokdo izobčenec čeprav je odraščal v hetero družini. danes more bit vse perfektno, bognedaj da bi povedal svoje mnenje.

sicer pa svet itak ne more nič bolj pametnega naredit če bi se skoz prilagajali tistim primitivcem da jih slučajno nebi s čim vznemirli Rolling Eyes
itak pa je problem v družbi ker ni odprta in ni pripravlena sprejeti neke novosti. otroka morš met pri 25 letih (ker se ne spodobi se če maš PREstare starše), dajmu mu ime luka al anja (da ga nebodo **** zarai imena), dajmo vztrajat v zakonu s pijancem ali nasilnežom (da ga ne bodo zafrkavali, ker bi bil otrok ločenih staršev), dajmu punci povečat joške pri 14 (da nebo edina v razredu ki jih nebi mela), dajmo mu operirat ušesa (da ga ne bodo **** ker mu štrlijo), mormu mu kupovat najlepše in najdražje obleke, računalnike, telefone, ki jih imajo drugi, bognedaj da bi mu brali knjige ali hodit ven z njim da nebo slučajno izstopal iz družbe..

in pol bomo vsi enaki.. kak lepo Rolling Eyes
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 20.11.2009 23:14
jaz mislim da bi blo zelo fajn da bi jih lahko posvojili.. imam karnekaj prijateljev ki so homoseksualci.. in ludje znajo pokazat ljubezen..pozanm primerke ki so 'normalne družine' ampak v resnici sogrozni.. starši pretepajo svoje otroke.. mislim da gej tega ne bi mogel narediti.. torej jaz podpiram vse ljudi ki so ti drugačni.. kot je že porcelan napisala da tisti ki imajo 3 kg preveč oz. se pišejo na ić ali kaj podobnega.. mislim pa dajte ljudje.. pri 18 ne znate demokratično razmišljat.. ne leti sam na določene osebke.. ker tudi v resnici poznam še starejše ljudi ki so absolutno proti temu in mislijo da je to neka bolezen..
zanima me kdaj bodo ljudje začeli sprejemati 'drugačne' ljudi.. v bistvu so meni vsi enaki.. ne delam razlik.Wink
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 22.11.2009 2:15
stara 12.

Js sm za. Sej so oni tud ljudje, tok in tok pa, če sta onadva ali onidve homo sta verjetno že prenesla kej zbadljivk in žaljivk enih zabitih omejenih kretenov, in bosta svojega otroka naučila kok se pred tem braniš. Čeprav se mi zdi da je umetna oploditev za ženske in pač neka ženska prostovolka za moške da majo pol otroc pač usaj neki njihovih genov boljša. Itak pa usak v življenju mora pretrpet zmerjanje. Nihče ni popoln in ker je nekater folk, al je tok zavistn da majo oni neki kar on nima al pa je pač tak kreten al pa ma resnične težave, in pol zmerjajo druge. Več časa ko si zmerjan, večji obrambni zid pred sabo nardiš. Folk pa zmerja folk zaradi preveč blesarij ki na konc itak niso pomembna. Sploh ne razumem kok folk ne dojame, da lohk drugemu človeku uničiš večjo dobo življenja.

Khm ja. Komentar je nekak čudn napisan, ker se meša več tem v njem. (:
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 22.11.2009 19:35
hei,

no o tej temi sm tut ze sama dostkrat razmislala

no js sm za in ce bi recimo mela moja prijateljica prijatelj tako situacijo me nebi motilo, vendar je pa res, da bi te otroke najverjetneje zafrkavaliampak če tko pomislš ja sej na začetku bi jih sam pol bi pa pač tut to postal čis normaln tko da... pa tut istospolno usmerjeni ljudje so ljudje, ki imajo čustva in znajo ljubiti kokr hetero. pa mislm da to,da otroka vzgaja istospolni par ne bi imelo velkih posledic na usmerjenosti otroka ker tut geji izhajajo iz hetero družin.
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 22.11.2009 19:37
aja pa pozabla sm se napisat da je vseen kje otrok odrašča ker slabo se mu lahko godi v hetero in gej družini al pa dobr use je odvisno od posamznika

Fsm
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 24.11.2009 22:26
14 LET

em ja . js sm glih zadnič to razmišlala.... js morm hodt k verouku in tko sm zadnič pač šsla k maš da usaj birmo nardim in tko na koncu maše pride ena ženska pa reče da bojo pred cerkvijo zbiral podpise da se ne strinjajo za to da isto spolni partnerji posvajajo otroke... uglaunm men se zdi vredu, da lahko otroke posvajajo istospolni partnerji, kr lahko oni veliko bolš skrbijo za njih ko pa npr en par k ga je zapustu. tut se mi pa ne zdi prou da se cerkeu vtakne v usako stvar k se je sploh ne tiče! naj skrbi za svoje zadeve zakone pa prepusti vladi! če hočeta istospolna partnerja posvojit otroka naj ga posvojita, če bota zanj skrbela in mu omogočla lepo prihodnost. se mi zdi da je bolš da ga posvojita 2 istospolna partnerja k pa da je do 18 leta u sirotišnici ...
Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 26.11.2009 15:22
To smo mel mi pri šolskem parlamentu... jst sm podpredsednica in smo mel diskriminacijo in pol pedre in je tko, jst sm ZA ker se mi tdi, da imajo vsi pravico do odtroka in smo vsi drugačni amapk enaki ker smo ljudje in imamo enake pravice al si hetero al homo, zato ja in ta problem da so pedri zatirani moramo rešit ker če rešimo ta problem rešimo otroke pedrow ker bo gej neki normalnega in če boš meu gej starši boš enak ostalim.
Svetu mormo pokazat, da smo vsi enakiiiii Smile
STARA SM 13 Wink
Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Re: posvojitve otrok pri istospolnih partnerjih 26.11.2009 15:25
any pravi:
14 LET

em ja . js sm glih zadnič to razmišlala.... js morm hodt k verouku in tko sm zadnič pač šsla k maš da usaj birmo nardim in tko na koncu maše pride ena ženska pa reče da bojo pred cerkvijo zbiral podpise da se ne strinjajo za to da isto spolni partnerji posvajajo otroke... uglaunm men se zdi vredu, da lahko otroke posvajajo istospolni partnerji, kr lahko oni veliko bolš skrbijo za njih ko pa npr en par k ga je zapustu. tut se mi pa ne zdi prou da se cerkeu vtakne v usako stvar k se je sploh ne tiče! naj skrbi za svoje zadeve zakone pa prepusti vladi! če hočeta istospolna partnerja posvojit otroka naj ga posvojita, če bota zanj skrbela in mu omogočla lepo prihodnost. se mi zdi da je bolš da ga posvojita 2 istospolna partnerja k pa da je do 18 leta u sirotišnici ...

se strinjam! pr nas je pršlo do konflikta z kristjani in ateisti. Jz sm ateistka in so oni govorili, da to ni prow in da so bolani pedri... in kaj pa tisti starši k sta oba pijanca in otrok sam doma, brez hrane u svojem scanju... lohk konc koncw dva pedri bolš skrbita za otroka in je on zadovoljen k ma ljubeča starša. jst sm pa gor že napisala kuk sm stara Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.