vprašanje za tipe• Ribica
• Od: 4.11.2009
vprašanje za tipe
4.11.2009 20:00
hei,
no sej vem d je to uprašanje mal čudno pa use. mene zanima če so fuuul hudim pa normalnim tipom ušeč sam une popolne suhice al tut kksne k majo kej kilogramov preveč. tko no sej drgač mam dost frendov pa use sam če mi je pa kkšn tip ušeč se pa pol ful začnem sekirat :S • limonaa
• Od: 22.10.2009
Re: vprašanje za tipe
4.11.2009 20:26
čeprou sm punca bom neki rekla • Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
8.11.2009 16:51
amm jah ni lihk fajn da ie prou suha k poi nimaš kei za prjet ^^ emm drgac pa nwm td če zmerno postavco pa da ma lep obrazk ie čist navadn..ni pa fajn če ji prou "visi" vse..meibi mal grdo rečen sam ok.. vsak tip ma svoi okus.. mi gre pa ful na žiuce k punce govorijo zmeri "kolk sm debela" pa take...pa k vem k sm meu punco pa tk pa sm jo pač mal božou pa sm pršu do trebuščka ji je pa kr bed postal k si je mislna kolk ie debela itd..=S to mi ni kul..
lpo se mei ^^ papa • TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
8.11.2009 23:23
Oook taka uprašanja so čist bedna. Odvisn je ot tipa kok ma u glavi pošlihtan. No pa tut od starosti. Mlajši tipi tja do 17, 18 dajo velik na postavo (izjeme izuzete) Ker jih pač skrbi zarad njihovih frendov kaj bojo rakl če bo meu kr eno punco, pač usak bi se rd pohvalu. Pol pr starejših 19+ je pa že tko d pač privlačna zgleda na zuni (Nimajo usi istiga okusa) ampak je velik bol pomembn kakšna je po osebnosti. Zato so pol ljudje skupi k so bli najprej sam frendi, pol so pa vidl d se štekaj so se pa še zaljubil. Postava ni pomembna.
• MilosR
• Od: 16.6.2009
9.11.2009 0:11
Js sm zdj že drugič s punco za katero bi lahko rekl da ma kakšen kilo preveč. Tko da....ja odvisno od posameznika.
• Diablo
• Od: 14.10.2009
10.11.2009 15:36
limonaa pravi:čeprou sm punca bom neki rekla
Ja, men je pomembn, da ni suha, pa da ni debela, more met lih prou, usega... K če je presuha, sploh ni lepo, če je pa predebela, pa sploh ni lepo... • Caen
• Od: 30.11.2009
30.11.2009 17:26
define... obline • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 2:03
Ribica pravi:hei,
no sej vem d je to uprašanje mal čudno pa use. mene zanima če so fuuul hudim pa normalnim tipom ušeč sam une popolne suhice al tut kksne k majo kej kilogramov preveč. tko no sej drgač mam dost frendov pa use sam če mi je pa kkšn tip ušeč se pa pol ful začnem sekirat :S Dovoli, da te jaz vprašam enako. Potem imaš odgovor že na dlani. Pa prosim, da z nami javno deliš svoje mnenje. Edit: Uglavnem ja, punce ki imate 170cm in 38kg ste DEFINITIVNO PREDEBELE!! Pejte hujšat nemudoma, ker jst vas tko debelih nočem videt! • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 14:28
TheSecondOne pravi:Oook taka uprašanja so čist bedna. Odvisn je ot tipa kok ma u glavi pošlihtan. No pa tut od starosti. Mlajši tipi tja do 17, 18 dajo velik na postavo (izjeme izuzete) Ker jih pač skrbi zarad njihovih frendov kaj bojo rakl če bo meu kr eno punco, pač usak bi se rd pohvalu. Pol pr starejših 19+ je pa že tko d pač privlačna zgleda na zuni (Nimajo usi istiga okusa) ampak je velik bol pomembn kakšna je po osebnosti. Zato so pol ljudje skupi k so bli najprej sam frendi, pol so pa vidl d se štekaj so se pa še zaljubil. Postava ni pomembna.
ja, tu je pa res. usi deci si izberejo nwm kakšno lepotico sm zatu, de se hvaLjo pred prjatLi. pa de majo kej za pof****. poL, ku jo pa poF*****, jo pa pusTijo. in poL praujo, de jim ni važnu za zunanjosT. misLm haLoo. pa tu tut ni res, de nimajo rad šminkerk. js zeLu redku kDaai vidm kašno žensko brez ličiL, ku bi pu mesT s fantm hodiLa. srednjih let ženske že, u tistih cajtih so namreč buL na notranjost gLedaL. une, fine ošabne, uzvišene babe u petkah, z dvigjeno gLavo in LičiLi, une so popuLarne pr fanTih, in deci majo NJIH rad. no, nwm če je res, js taku vidm. tu, de posTava ni pomembna, se pa ne strinjam. najraj majo suhice, pa ženske z normaLno pusTavo, močnih pa spLoh ne marajo. praujo že,de majo rad buL močne, de je kej za prjeT, sm poL pa za suhmi letijo. VEM, DE MOGOČE KEJ NI RES, AMPK PROSM, NE MI ZAMERT. IT'S JUST ME. (: • kitty^^
• Od: 11.7.2010
23.7.2010 23:47
kok se pa to zdi 167 cm pa 53kg?sam pač mi pravjo da mam ¨fajn¨ rit pa joške...• Boris
• Od: 17.4.2010
24.7.2010 17:26
slikco prosm • kitty^^
24.7.2010 17:59
haah slikco?...pa ne tle gor • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.7.2010 18:48
Boris pravi:slikco prosm
se podpišm.. lahk se pa obrnš stran d nauš face mela n fotki če te to mot.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • kitty^^
24.7.2010 18:50
pk4life pravi:
Boris pravi:
slikco prosm
se podpišm.. lahk se pa obrnš stran d nauš face mela n fotki če te to mot.. najdem eno slikco k bo gor postava kt je moja pa prlepim tle gor? • Boris
• Od: 17.4.2010
24.7.2010 18:51
urshee pravi:
pk4life pravi:
Boris pravi:
slikco prosm
se podpišm.. lahk se pa obrnš stran d nauš face mela n fotki če te to mot.. najdem eno slikco k bo gor postava kt je moja pa prlepim tle gor? al pa od face oziroma vrati dol se sliki pa maš sliko postave • kitty^^
24.7.2010 18:55
Boris pravi:
urshee pravi:
pk4life pravi:
Boris pravi:
slikco prosm
se podpišm.. lahk se pa obrnš stran d nauš face mela n fotki če te to mot.. najdem eno slikco k bo gor postava kt je moja pa prlepim tle gor? al pa od face oziroma vrati dol se sliki pa maš sliko postave [link] od jošk dol naprej glejta... • pk4life
24.7.2010 18:58
ahh kaj nm to nuca?.. sliki swojo postawco_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • kitty^^
24.7.2010 18:59
pk4life pravi:ahh kaj nm to nuca?.. sliki swojo postawco
pa sej mam tako postawco sam nkol ne dam svoje slike na internet!!jošk niam tok čuddnih:)! • pk4life
24.7.2010 19:06
hahaha .. p če mam prou itq nima nč oblečen.. body painting.. sj možn d mam sam preweč dobro domišlijo.. ampk sen .. aja p še to.. hahahahahahahahaha bl si suha k jz.. pa sm nabit.. XD nwm kaj se ti sekiraš kle.. kaj hočš?.. bit okostnjačk?.. ne hwala.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • kitty^^
24.7.2010 19:07
pk4life pravi:hahaha .. p če mam prou itq nima nč oblečen.. body painting.. sj možn d mam sam preweč dobro domišlijo.. ampk sen .. aja p še to.. hahahahahahahahaha bl si suha k jz.. pa sm nabit.. XD nwm kaj se ti sekiraš kle.. kaj hočš?.. bit okostnjačk?.. ne hwala..
bodypainting je ja:)..ja ne sej se ne sekiram sam zanimal me je kaj si mislijo o moji postavi • pk4life
24.7.2010 19:10
evoti.. mislm d pretiravaš.. to je čiz barbi sindrom.. že k ste ble mejhne wm z barbikami ustawjo u glawo idejo o idealni ženski.. sam neki mam z rečt kle:
_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.