pirs u jeziku <3 <3

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
pirs u jeziku <3 <3 31.10.2009 18:00
eŁŁoooo
jst bi si ful dala pirs u jezik
pa tisti k ga mate
a boli
kam ste si ga šli dat
kolk stane
kakšn je občutk k sediš na stolu in gre z iglo prot teb
a ste zadovolni
a se vam je kej zagnojil
kok je blo prvi tedn k ste ga mel
a so starši vedli da si ga greste dat

no pa lahko še sami kej dodate
hvala za vnaprej

Have Fun ;*** <3
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: pirs u jeziku <3 <3 3.11.2009 19:08
ma dejte no..zihr ma kdo pirs u jeziku
Twigg • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 9
Re: pirs u jeziku <3 <3 7.11.2009 13:28
ja moja prjatlca je rekla da boli tisto na ful... pa da je bolel še ceu tedn pol....
eni pa govorijo pa na netu piše da u jeziku najmanj boli..
pa rekla je tud da se je fajn zalizvat tud XD pa tud nč se ne opazi da ga ma.. normalno ko prej ... da starci ne vidijo xd

drgač pa tud jz zej hočn it delat si gaa Very Happy jeeej Very Happy
aablee • Od: 4.8.2009 • Prispevkov: 2
Re: pirs u jeziku <3 <3 7.11.2009 16:34
Ewo js ga mam..in prosim ne cist use folku verjet kar ti rečejo o pirsih pa te fore..js sam si ga dala lansko leto in pret tem mi je folk govoriu da ti ful zateče jezik pa da morš samo lahko hrano jset.pac juhe pa cokolino pa to.!!!.in mene je blo zarad ttih idiotov ful strah sam sm useen se šla pirssat.sploh ne boli neki ful..res je pa tut to da je vse odvisno od človeka to tut..ene bol boli druge manj..drgac pa itaq hiter mine..nardila sm si ga pa pr Matijasu on je ful car.!!in pac pol sm šla u cele u tuš in se mi je zluštalo pice in sm jo brez problemov pojedla.!!! jezik je men 2 pa 3 dan čist mal zateku pac pa tut čist normalno sm govorila.!!.Tk da iaa.Pac nebo ti zau ce si ga nardiš.!!
Za ceno pa ti zau nemorm povedat kr se ne spounem vec.xD.
Drgač mam pa še 3 pirse.enga pod jeziku, pa drugega pod ustnico na levi strani,pa enga nad ustnico na desni strani (tk diagonalno prideta.)najbol me je boleu ta nad ustnico.bol ko v jeziku.!!.Tk da to je to.!!
Upam da sm ti kei pomagala.
Niika.:*
aablee • Od: 4.8.2009 • Prispevkov: 2
Re: pirs u jeziku <3 <3 7.11.2009 16:36
Aiia pa se neki sm pozabla zarad bakterij pa se manj te bo bolelo si razkužuj oziroma grgraj ŽAJBLOV čaj..pa eni pravijo tut da lohk tut s kamiličnem čaju.!!
HF
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: pirs u jeziku <3 <3 7.11.2009 20:43
Hjaa mene pa je bolelo.. pa me je še kake 4 dni pol.. prva dva dni sem samo sladoled jeedla, pač da je malo hladilo pa to.. pa lekadolee (:
pa baje je odvisno od mesta.. pač kam ti ga da.. (:
pa jas ti priporočam, da si ga daš delat enkrat poleti, ker pač da oš lahko sladoled jedla pa pila kaj mrzlega ker ti pač zateče ne..
glede bolečine, lahko rečeš da ti umrtvičijo.. (:
delat sem si ga šla k joliki.. točno kolko je stalo nimam pojma, pomoje pa tam okoli 30-35evrov..
kaki je občutek.. jas se prvo sploh nisem zavedala, ker to ti tak hitro naredi. samo s kleščami prime, pa prepikne, zaskeli, pol pa pač gor našraufa.. pa kr nekaj mi je govorila, pa sma se menle, sem še jas nekaj govorla ko je ona pripravlala, pol pa sem sao usta odpra pa je ona še kr naprej govorila pa je fertik blo.. sekunda (:
sem zadovolna ja, zagnojilo se mi ni nič, samo pač zatečeno sem mela..
prvi teden kot sem že povedla me je bolelo, pa sem samo lekadole jedla.. (:
in ne, niso vedli. (:
Re: pirs u jeziku <3 <3 10.11.2009 20:08
hvala za nsvete res..hvala

sam še neki me zanima..
a ste kej shujale tkrat k ste sam kašce pato jele..zto kr jst sm ful suha in ne bi rada shujšala
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: pirs u jeziku <3 <3 11.11.2009 16:14
nejchula pravi:
hvala za nsvete res..hvala

sam še neki me zanima..
a ste kej shujale tkrat k ste sam kašce pato jele..zto kr jst sm ful suha in ne bi rada shujšala

ja verjetno boš že malo, samo saj tak hudo pa tui ni tiste 3 dni.. boš nazaj prišla (:
Re: pirs u jeziku <3 <3 16.11.2009 20:41
hvala ful <3 <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.