Bermudski trikotnik
• ucauca
• Od: 16.9.2009
Bermudski trikotnik
17.10.2009 21:52
men je full dougcajt....
pa sm se spomnu eno temo.... se drgač je full butasta....usaj zdi se mi da tko vi mislte ka vrjamete v bermudki trikotnik florida-bermudski otki-portoriko-florida malo si preberte na internetu kak je vse izgonevalo nad njim,na njim,.... in ko je ravno zraven udru tist meteor k so ppol dinozauri pocrkal.... jst prouzaprou ne vrjamem use kr piše u časopisih in v revijah ampk večini dokuumentarnih oddaj in tega sranja pa vrjamem kaj vi pravite na ta trikotnik vrjamete ali ne? jst full me vleče da ne full pa da ja in nwm kera stran je mocnejsa....xD • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: Bermudski trikotnik
17.10.2009 23:54
jaz verjamem da je tam neka sila saj veš to fizika pa to sranje.. ki vleče določene stvari navzdol.. tako da možno da so res kake stvari izginle..
ker sem dost že tega o bermudskem trikotniku vidla.. tako da verjetno nekje je nekaj takega.. • maka12
• Od: 7.10.2009
18.10.2009 12:52
moiie mneniiie:
to res obstaja, ker naj bi piloti pa pač vsi ljudje poročal o tem da radarji pa kompasi tam ne delajo, pa nit druge stvari oz. delajo sam ful čudn kažejo. no sicer u živo še nisn vidla tega, sam zihr pa ni tak ko kaže na google slikah kao da je kr prepad. no moje mneje je torej da obstaja ta trikotnik. kr tut če mau pomisliš je čist možn da je to zarad tiste celine ko se naj bi potopila Atlanta al ka je že bla čepraw niti zato nevejo al je res al ne. uživajte maka12 • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.10.2009 14:59
kaj te vem.. skozi bermundski trikotnik pelje vsak dan ogromno ladij pa ogromno letal leti mimo.. poleg tega se pa tam ne naredi nič več nesreč kot drugje po svetu.. vsepovsod se dogajajo. pa pomoje če bi blo tam res tak nevarno, se nebi ravno tja približevali.
sicer pa ljudje itak ne vemo nič, kaj se z zemljo dogaja, pa se mi zdi da vsak za sebe samo ugiba al obstaja, al pa ne.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • fLomaster
• Od: 1.7.2009
18.10.2009 14:59
js sm tut neodločena.po eni strani čizt vrjamem,sam po drugi strani se mi zdi pa nemogoče.kam bi pa te k so izginli sploh loh šli? pa na wikipedii piše, da so dve možnosti: nlp pa magnetno polje.js se bl nagibam k tej drugi možnosti, ki je tut najbl vrjetna tut če nlpja sploh nebi omenli |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.