MeTaL <31 | 2 | 3 | >>
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
MeTaL <3
31.10.2008 12:24
tle se pa jaute usiii metalci xDD
kake zvrsti metala poslušate.. kire so vaše best skupine best pesmi.. kai priporočate ipd xPP Metal rulz <3 _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XcrazyyX
Re: MeTaL <3
2.11.2008 12:04
oook nimam kej delat
bom pa jst povedla ktire so mi najbolš nightwish seveda <3 within temptation epica leaves' eyes sonata arctica linkin park itdddddddddd naibolš so mi gothic, symphonic, power metal... pa nu metal naibolj mi je FEMALE fronted metal x) baj** _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • sarita
• Od: 6.11.2008
6.11.2008 0:36
XcrazyyX pravi:tle se pa jaute usiii metalci xDD
metal je itaq zakon
kake zvrsti metala poslušate.. kire so vaše best skupine best pesmi.. kai priporočate ipd xPP Metal rulz <3 • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
6.11.2008 17:39
Lenobica^^ pravi:Metal rulls!!<3
se strinjam • punca
• Od: 7.10.2008
6.11.2008 18:40
metal stura
ja t bulš bendi so ... nightwish seveda <3 within temptation evanescance bulet for my valentine večinoma gotich metal , heavy metal pa hard metal. sinfonik metal ... metal ful stura t bulš pesmi so od metala čao se vidmo ljudje • mjau
• Od: 18.10.2008
6.11.2008 20:32
DeViLgIrL pravi:
Lenobica^^ pravi:
Metal rulls!!<3
se strinjam • ZaZaZu
• Od: 10.11.2008
• Kraj: Amsterdam
10.11.2008 19:54
te skupine k ste jih vi napisal nimajo nobene veze z metalam. se najmanj pa linkinpark in evanescance
to je navadna komercjala. • XcrazyyX
10.11.2008 22:02
ook evanescence res ni metal skupina, ma pa useeno neki metal pesmi..
linkin park pa oprosti sam je čist nu metal.. tanove so res bolj že rock... ampk uglaunem so nu metal.. druge skupina k sm jih js napisala pa so metal... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Barby
• Od: 10.10.2008
16.11.2008 1:13
Predlagam vam nekaj dobrih skupin.
Black metal: -Immortal -Satyricon -Naglfar -Dissection -Burzum -Noctiferia -Gorgoroth Folk/viking metal: -Amon Amarth -Finntroll -Ensiferum Death metal: -Arch Enemy(preuka poje, in tut ful raztura) -Norther -Klamah -Opeth Ghotic metal: -Leaves' eyes -After Forever -Amorphis -Epica -Lacuna Coil -Nightwish(sama priporočam starejše komade s pevko Tarjo) Power metal: -Blind Guardian -Gamma Ray -Helloween -Iced Earth -Manowar -Sonata Arctica Speed metal: -DragonForce -Slayer Nu metal: -Disturbed -Otep • Barby
• Od: 10.10.2008
16.11.2008 1:15
ZaZaZu pravi:te skupine k ste jih vi napisal nimajo nobene veze z metalam. se najmanj pa linkinpark in evanescance
to je navadna komercjala. Se strinjam. • French
• Od: 14.4.2009
14.4.2009 20:39
Metal nasplošno poslušam že kake 3 leta, DBM bol intenzivno pa šele dobro leto. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
14.4.2009 22:14
metal mi ne lezi kaj dosti. vcasih poslusam kak power metal, ali pa heavy metal komad, ampak nebi zdrzal NON-stop tega navijanja.
mene bolj zanima, ce ste obleceni v metal, ali pa ste v civilu • DeViLgIrL
16.4.2009 22:59
love9bitch pravi:metal mi ne lezi kaj dosti. vcasih poslusam kak power metal, ali pa heavy metal komad, ampak nebi zdrzal NON-stop tega navijanja.
mene bolj zanima, ce ste obleceni v metal, ali pa ste v civilu hehe...pol nisi glih metal sorte... jst pa nemorm brez metala...k sm dobre volje ga skos poslušam..k sm slabe mi je pa prou tolažba... drgač pa ja...oblačm se čist v metal stilu...pač ne sam zarad muske..ampak tut kr mi je ful ušeč stil..tko da se use skp lpo dopounjuje • aleks666
• Od: 17.3.2009
16.4.2009 23:18
hail metal
najbuls mi je black in death metal \,,/ • love9bitch
• Od: 28.3.2009
17.4.2009 14:50
DeViLgIrL pravi:hehe...pol nisi glih metal sorte... jst pa nemorm brez metala...k sm dobre volje ga skos poslušam..k sm slabe mi je pa prou tolažba... drgač pa ja...oblačm se čist v metal stilu...pač ne sam zarad muske..ampak tut kr mi je ful ušeč stil..tko da se use skp lpo dopounjuje hehe iaa vrjetn sej pol je pa tebi metal, kot meni punk. drgac j pa mjan tut punk stil orto xD • evarcaa
• Od: 12.3.2009
17.4.2009 17:49
metal to j neki najbulšga jz sama puslušam: sonato arctico p Children of Bodom p Nightwish p tut Pagans mind učas tut Lorde..p čeprou niso metal sam zde Nightwish niso wjač fajn zrd te t nowe peuke ku j prou butasta:x mislm enkrat j pršla n odr u roza ublekc p blond lasam uglaunem ja no to j us z moje strani fsmejteeeeeeeeeeeeee • Wordie
• Od: 25.10.2008
17.4.2009 18:59
metal... NE!
metal si predstavljam kot vreščanje. in res ne štekam, zakaj bi ves dan samo vreščanje nabijala. no, thanks! _________________ I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. DAMM! That boy was HOT! ORANGE IS MY COLOUR! DO NOT COPY! • xxUsiixFreakxx
• Od: 26.4.2009
• Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
26.4.2009 15:26
Oky BeeD!! metal je pa use prej k eno samo navadno vreščanje... MeTaŁ= ŁifE ...jst si pa glih lajfa brez metala ne predstaulam... kaj nej si doma Rbd nabijam?!? Men so fuul hudi: Bullet for my valentine, Nightwish, Children of bodom, Arch enemy, Bring me the horizon, Silverstein, As blood runs black, Rammstein, Slipknot, Metallica (čeprou te novejše pesmi so mi bol tko tko), Escape the fate, Cradle of filth, Amorphis, Opeth... pa še jih je... tut taki k niso čizt metal... Linkin park so supr pa aja My chemical romance... • DeViLgIrL
1.5.2009 2:06
LoL...sam tolk ne...ljudje k nočjo metala razumet ga tut nebojo nikol...če bi hotli bi vidli da ni sam vreščanje...in se da komot razumet usako besedo k jo izgovori peuc...
pa še to...več zvrsti metala je pa se ne derejo v ush zvrsteh... aja pa še nekje sm zasledila da je metal nastal iz baleta..sam nvem če je to pač res drgač pa ja..za nekatere tok kt tut zame je METAL LIFE....pa botte drugi tolk uvideuni do metalceu...kt smo mi do drugih drugačnih.... • ursko
• Od: 7.6.2009
7.6.2009 14:29
XcrazyyX pravi:Metal rulz <3
Jz p neuem kua vidte na tem metalu ??! samo dretje i cvilejee.. ko mi je frend pokazu en komad.. pa nwm to mi sploh ne deluje kt muzka.. zdeii je p odvsn kero zvrst poslušaaš • DeViLgIrL
8.6.2009 22:37
ursko pravi:
XcrazyyX pravi:
Metal rulz <3
Jz p neuem kua vidte na tem metalu ??! samo dretje i cvilejee.. ko mi je frend pokazu en komad.. pa nwm to mi sploh ne deluje kt muzka.. zdeii je p odvsn kero zvrst poslušaaš kot sm že povedala • Zigmaster
• Od: 27.7.2009
6.8.2009 23:06
Metal poslušam že dobro leto,najbol pri Srcu mi je Melo/Death Metal,Folk metal,Pa use do Trash metala Nekaj najbolših bandov: -Amon Amarth -Ensiferum -Korpiklaani -As Blood Runs Black -Metallica ( Časi Cliffa Burtona) -Iron Maiden -Dimmu Borgir ( Učasih,ni mi preveč ta black scena) -Satyricon al kuko se napiše,Nekaj komadov dobrih :p -Nightwishi ( Zarad Marca((Res dober back vokal)) -Bulet for my Valentine..Tut neki dobrih komadov.. Teli so mi ubistvu najboljši,jih je pa še kar nekaj,sam zdej se nespovnem. • PeterHak
6.8.2009 23:55
Horns High ppl!!!! Ja anjbolša zvrst mi je zagotovo MeloDeath k mi učash kr kocien dvigne pokonc pol pa koj za temu je Folk itak pol pa počas sledijo še Thrash pa obični Heavy. Za skupine pa: Amon amarth Kalmah Arch enemy Amorphis Ensiferum Korpklaani Equilibrium Hammerfall Metallica Pain Satyricon Sonata Artica Manowar Black sabbath ...... And many many more!! \m/ Predlagam da si usak band posebi preverte k so usi najbol!!! \m/ • PeterHak
6.8.2009 23:58
ursko pravi:
XcrazyyX pravi:
Metal rulz <3
Jz p neuem kua vidte na tem metalu ??! samo dretje i cvilejee.. ko mi je frend pokazu en komad.. pa nwm to mi sploh ne deluje kt muzka.. zdeii je p odvsn kero zvrst poslušaaš Ja kva al pa vi k ene pussy musko poslušate rofl. Klej saj kej od muske K slišm ene emo pa ene pop scene kar večina mladih posluša zej kr živčn ratam, bi najraj enga **** |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.