težave s starši, ljubezen na daljavo, fanti me zafrkavajo...• Mee...BITCH
• Od: 1.4.2009
težave s starši, ljubezen na daljavo, fanti me zafrkavajo...
17.10.2009 19:23
Začelo se je letos na začetku šolskega leta. Še preden se je začela šola, sem nekako čutila, da bo letos vse drugače. Med poletjem sem se odločila, da bom poskusila biti neopazna, kar je čisto nasprotje od lanskega šolskega leta, fantje so me ves čas samo otipavali, veliko fantom sem bila všeč ... s tem je prišlo tudi do zbadanja itd. zato, sem letos poskušala biti neopazna. Prvi teden šole, sem opazila, da sem se zaljubila v bivšega fanta, ki sem ga med poletjem naibolj možno prizadela. Toda imel je punco, ampak se nista razumela kaj preveč. Čez kakšen teden sem mu tudi povedala, da mi je spet zeloo všeč in čez nekaj dni je pustil svojo punco....zaradi mene, ker se je spet zaljubil vame. Potem sem bla spet naibolj happy, pred tem pa sem se vlekla kot megla. Potem sem kmalu izvedela, da se bosta moja starša zagotovo ločila. S tem fantom mi je začelo škripat, ker enostavno nisem mogla mislit na nič...samo o mojih staših, pa kaj bo itd. Fantje so me začeli še bolj zafrkavati kot pa lansko leto, utipavati...pa čeprav se pred njimi delam, da jih ni...je hujše! Čez kakšen mesec, me je fant pustil.češ da se je zaljubil v drugo. Tisti večer sem ugotovila, da se mi je svet obrnil na glavo v samo enem mesecu. Tisti večer, sem že držala nož v rokah, toda na srečo ni bilo nič hujšega. Pozna pa se mi še vedno. Starša ne vesta za to! Zdaj sem spet zaljubljena v fanta, ki mi je bil všeč pred tistim, ki me je potem pustil (zakomplicirano)...Zdaj sva skupaj. Toda bolj na daljavo. Ne pogovarjava se in nič. Ko greva mimo drug drugega se obnašava kot da se ne poznava. Torej zveza na daljavo. :S Fantje pa me še BOLJ zafrkavajo. Ves čas poskušam delati stvari prav, da me ne bodo ****, toda ne pomaga. Zmišljujejo si razne stvari (eden iz med njih)...samo da bi me še bolj usmešili. Zadnji teden, samo da mi je nekdo rekel kakšno stvar sem se začela jokati. za vsako stvar. Vedno bolj sem občutiljiva.
NEVEM več kaj naj naredim. Prosim svetujte mi kaj naj naredim, z staršema, fantom ki durava na daljavo • Mp3
• Od: 2.10.2009
Re: težave s starši, ljubezen na daljavo, fanti me zafrkavajo...
17.10.2009 19:42
tiste fante enostavno ignoriraj pa bojo čez cajt vidli da nič več ne trzaš pa bojo nehali al te bojo pa majn....sm sekirat se ne....
za ostalo pa nebi znal svetovat.... • ucauca
• Od: 16.9.2009
17.10.2009 21:38
kee mi m v razredu tuji nek tak isti način je en tak človek noter ko je biu vedno neki naduvanc potlej so/smo sse skregal z nemu.....prej ej biu nwm kašn kao frajr zj pa zgleda k en psiho......men se vedno zdi neumen....k skos sam joka neki pa to pa un pa ta tret.....mal se morš sam brant ne pa da sam dol gledaš pa se neki cmihaš skos....reč mu nazaj k.a. je .p.i.če.k. itq vdart te nau mogu.....noo naj te nebi.....jst bi mu nazaj začeu gupct....
Drgač pa glede staršou ne panike zganat ne bota se ločila gotovo razen če eden od stašreu res tako navezan na drugo osebo.... glede onega fanteka na "daljavo" pa mu pu msnju kj povej glede tega ane....pa puzdrau ga pa to pa ga mau začni ugovarjat pa tak no e mislm da ni problema.....pa ne bit toži kahla to je najhuj.... uso srečo.... • Mee...BITCH
17.10.2009 21:49
ucauca pravi:kee mi m v razredu tuji nek tak isti način je en tak človek noter ko je biu vedno neki naduvanc potlej so/smo sse skregal z nemu.....prej ej biu nwm kašn kao frajr zj pa zgleda k en psiho......men se vedno zdi neumen....k skos sam joka neki pa to pa un pa ta tret.....mal se morš sam brant ne pa da sam dol gledaš pa se neki cmihaš skos....reč mu nazaj k.a. je .p.i.če.k. itq vdart te nau mogu.....noo naj te nebi.....jst bi mu nazaj začeu gupct....
Drgač pa glede staršou ne panike zganat ne bota se ločila gotovo razen če eden od stašreu res tako navezan na drugo osebo.... glede onega fanteka na "daljavo" pa mu pu msnju kj povej glede tega ane....pa puzdrau ga pa to pa ga mau začni ugovarjat pa tak no e mislm da ni problema.....pa ne bit toži kahla to je najhuj.... uso srečo.... Hh...tnx sei nism toži kahla!! vrjem, d sm glede **** nardila že vlik (nism še tužila)...pa mu tut nazai kei rečm..na začetku sem rekla...a lahko nehaš.nč ti nism nardila.a se lahko pogovarjaš kokr nurmaln člouk, brez ****. pa ni blo nč bolš. po sm ga pa začela nazai ****, je pa tut huiš!! • disketa
• Od: 26.7.2009
18.10.2009 10:37
ehh a veš kaj.. probaj to vzet kot igro, hec itd.. ker ni nujno da čisto resno misli. lahko si mu tudi všeč.. no to je bolj odvisno od tega na kakšen način te zafrkava.. ker če so to kake butaste zafrkancije ni tko hudo, če pa te ornk žali in zasmehuje pol pa je problem ja no nevem kakšno je stanje pri vas v razredu.. jaz recimo sem 4. letnik (!!!) pa me 2 sošolca skozi j.e.b.e.s.t.a. v glavo z vsemi možnimi forami.. in to po celih 45 minut.. pa mata prau bedne fore v stilu: mi en pošlje sms v katerem napiše da se kle okoli mene ne da dihat (sedita za mano ja XD) pa naj neham tolko govorit ker se bosta zadušila.. pa sej to itak ni res, ampak jima je pač dolgčas in potem se spravljata name ker sem bol tisti 'pustmo otrokom veselje' tip človeka XD.. kašen krat me prav prime da bi ju počla kr sredi pouka, ma itak vem da ne mislita resno.. sta pač še na stopnji 5. razreda OŠ glede tipa pa.. A SE SPLOH KDAJ SREČATA ZUNAJ KOT FANT IN PUNCA? al mata samo tisto zvezo po msnju?! ker če je samo po msnju mislim da ga lahko lepo o.d.j.e.b.e.š, ker je to kr neki, pa si najdi enega bolšega glede staršev.. lej, tudi moji so ločeni pa se mam tako čisto kul.. ker če bi ostala skupaj bi se poklali med sabo malo optimizma, dej, sej nič v življenju ni tako hudo, da se nebi mogli pobrat (mi lahko verjameš, jaz sem dala že preveč skozi za svoja leta x3) pač so trenutki, ko bi se najrajši vrgu pod traktor, ma pol se vedno nekako uredi situacija (: pa meni je recimo pomagalo da sem vzela fotoaparat, si na mp3 naštimala pink floyd-e (ma ta muzika ni lih za vsakega, je 'težka' in jo moreš kr fajn naštudirat da jo razumeš) in šla slikat kakšne bolj temačne prizore.. al pa kaj takega, kar lepo izlije tvojo bolečino.. ful sem mela rada ta motiv- ograja, noč, polna luna in roka ki se steguje proti luni ampak je zaradi ograje ne more doseči.. itd., itd. nevem no, meni je pomagalo, sem se potem kar boljše počutla pa prosim te, ne se rezat!! ker je totalno brezveze, ne dosežeš nič, ker potem imaš duševno bolečino plus še telesno.. in kaj si s tem nardila? rajši vzemi svinčnik pa izlij svoje občutke na papir pa ga potem raztrži.. lahko se zatečeš tudi k risanju.. karkoli, samo da ti bol pol lažje.. pa ne poslušat depresivnih komadov, ker bo pol samo še slabše kolko pa si stara če smem prašat? (: pa upam da sem kej pomagala no (: • Mee...BITCH
18.10.2009 11:13
disketa pravi:ehh a veš kaj.. probaj to vzet kot igro, hec itd.. ker ni nujno da čisto resno misli. lahko si mu tudi všeč.. no to je bolj odvisno od tega na kakšen način te zafrkava.. ker če so to kake butaste zafrkancije ni tko hudo, če pa te ornk žali in zasmehuje pol pa je problem ja
no nevem kakšno je stanje pri vas v razredu.. jaz recimo sem 4. letnik (!!!) pa me 2 sošolca skozi j.e.b.e.s.t.a. v glavo z vsemi možnimi forami.. in to po celih 45 minut.. pa mata prau bedne fore v stilu: mi en pošlje sms v katerem napiše da se kle okoli mene ne da dihat (sedita za mano ja XD) pa naj neham tolko govorit ker se bosta zadušila.. pa sej to itak ni res, ampak jima je pač dolgčas in potem se spravljata name ker sem bol tisti 'pustmo otrokom veselje' tip človeka XD.. kašen krat me prav prime da bi ju počla kr sredi pouka, ma itak vem da ne mislita resno.. sta pač še na stopnji 5. razreda OŠ glede tipa pa.. A SE SPLOH KDAJ SREČATA ZUNAJ KOT FANT IN PUNCA? al mata samo tisto zvezo po msnju?! ker če je samo po msnju mislim da ga lahko lepo o.d.j.e.b.e.š, ker je to kr neki, pa si najdi enega bolšega glede staršev.. lej, tudi moji so ločeni pa se mam tako čisto kul.. ker če bi ostala skupaj bi se poklali med sabo malo optimizma, dej, sej nič v življenju ni tako hudo, da se nebi mogli pobrat (mi lahko verjameš, jaz sem dala že preveč skozi za svoja leta x3) pač so trenutki, ko bi se najrajši vrgu pod traktor, ma pol se vedno nekako uredi situacija (: pa meni je recimo pomagalo da sem vzela fotoaparat, si na mp3 naštimala pink floyd-e (ma ta muzika ni lih za vsakega, je 'težka' in jo moreš kr fajn naštudirat da jo razumeš) in šla slikat kakšne bolj temačne prizore.. al pa kaj takega, kar lepo izlije tvojo bolečino.. ful sem mela rada ta motiv- ograja, noč, polna luna in roka ki se steguje proti luni ampak je zaradi ograje ne more doseči.. itd., itd. nevem no, meni je pomagalo, sem se potem kar boljše počutla pa prosim te, ne se rezat!! ker je totalno brezveze, ne dosežeš nič, ker potem imaš duševno bolečino plus še telesno.. in kaj si s tem nardila? rajši vzemi svinčnik pa izlij svoje občutke na papir pa ga potem raztrži.. lahko se zatečeš tudi k risanju.. karkoli, samo da ti bol pol lažje.. pa ne poslušat depresivnih komadov, ker bo pol samo še slabše kolko pa si stara če smem prašat? (: pa upam da sem kej pomagala no (: TNX...jaa...sei sm razmišlala, da bi jih ignorirala pa jih enostavno ne morm. Možno, da me ta tip ves čas zafrkava, ker sem mu bila lansko leto zlo všeč, pa d nwm ... ma jbg. ja s tem fantom mam bl zvezo prek msn, pa sva se zdei že zmenila, da greva vn...tko da upam, da bo okeii. za starše pa...nwm... in stara sm 14. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.