halloween zabava• LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
halloween zabava
17.10.2009 19:10
dobr mene pa zanima kuko bi vi nardil eno halloween zabavo..sam upuštevite d je za tamale..pac moia tamala hoce neki nardit pa ce bi loh kj svetval koko bi se dal to nardit
pliss napiste predloge • LonaaLoveSummer
Re: halloween zabava
17.10.2009 19:10
LonaaLoveSummer pravi:dobr mene pa zanima kuko bi vi nardil eno halloween zabavo..sam upuštevite d je za tamale..pac moia tamala hoce neki nardit pa ce bi loh kj svetval koko bi se dal to nardit
pliss napiste predloge aia stara je 11 • fLomaster
• Od: 1.7.2009
17.10.2009 20:36
ja kšne buče izdolbeš pa daš sveče notr ne,pa kšne čarovne al pa okostnjake postaviš tm kjer nj bi bla zabava • LonaaLoveSummer
18.10.2009 9:11
XSpeLc pravi:ja kšne buče izdolbeš pa daš sveče notr ne,pa kšne čarovne al pa okostnjake postaviš tm kjer nj bi bla zabava
bom probala..tnx • disketa
• Od: 26.7.2009
18.10.2009 10:08
hmm lahko mate tekmovanje- kdo bo naredil najbolj strašljivo bučo, al pa kdo bo 'najlepša' pošast, pa lako mate tudi kakšno tekmovanje v plesu (seveda je treba izbrat pravo muziko da bo smešno; predstavljaj si frankensteina ki pleše na barbie girl recimo XD)
amm pa pomoje bi ful zapallo če jih zbašeš v kakšno temno sobo pa naj se vsedejo v krog, na sredino daš 1 svečo pol pa pripoevduješ strašljive zgodbe (al so mogoče že prestari za te fore? XD), pa pol naj pove vsak svojo in tista ki bo najbolj strašljiva si seveda zasluži nagrado.. al pa jih razdeliš v 2 ali več skupin (po želji) in vsaki skupini daš ping pong žogico, ki jo prej pobarvaš tako da bo zgledala kot oko (z žilami in vsem kar spada zraven al pa jim priskrbiš nekaj wc-papirja pa žrtvuješ nekoga da ga mumificirajo pa še nekaj kar vedno zapali- flaška pa nevem no, uporabi malo domišljije, sej možnosti za zabavo maš ful • mojcka
• Od: 27.4.2009
28.10.2009 15:49
Lej js mislm, da bo naibolš, da jih pustite same u eni veliki sobi, notr daste velik buč izdolbenih, pa duhcou, netopirjev, okostnjakov, itd. Za jest jim dejte une bonbone k so kt vampirski zobje, za pit pa uranžn fruc s črnimi slamcami...pa kupte tiste lučke za u pijačo..pa čim bolj temno nej bo v sobi. Pa bo pomoiem ful dobr. Spomnt se morte pa še kšne igre povezane s hallowenom.
LP; Moičkaa P.S. Sporoči kako je blo! • MissBarbi
• Od: 11.3.2009
28.10.2009 21:01
kake so to lučke za u pijačo, js bi to tud mela • mojcka
29.10.2009 18:01
Če si mogoče bla kdaj na Kranjski noči si jih 99% vidla. Drgač so pa v obliki ledenih kock, pol jih pa butneš ob nekej in zasvetjo. So ful carske. Eno mam doma pa bi ti lahko povedala proizvajalca če hočeš. So res fuul fajn pa carsko zgleda. LP; Moičkaa • MissBarbi
• Od: 11.3.2009
30.10.2009 11:49
ja js bi te lučke res rada mela... tko da ja povej prosim...
sam nwm če mi bo kaj pomagal ker nwm kje jih naj tko v trgovini kupim... Drgač pa na kranjski noči nism bla še... • mojcka
31.10.2009 16:17
ja lej...js sm mal po netu gledala pa ni niti enga samga prispevka o tei frimi..tko da js ti priporočam, da greš u naiblužio diskoteko, barčk al pa kei podobnga...nekie pač kier se ga žura...in boš tm dubla...zaston ti jih boio dal.xD
Čauu.Moičkaa. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.