KAJ ČUTI DO MENE ????????????????

kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 3.10.2009 18:02
Že dve leti in pol sem u sošolca, v šoli ga imajo vsi za frajerja....ko je izvedel da sem vanj se je začel norčevati iz mene in me zafrkavati..v obraz sem mu že povedala da sem vanj..enkrat je prišlo do poljuba....ko so to izvedeli njegovo prijatelji je zanikal...letos sem vsem lagala da nisem več vanj....najina skupna frendica je rekla da če me letos nebo vprašal neve kaj naj si misli.....letos me med poukom gleda ko pa jaz pogledam njega pogleda stran...ali pa obtiči in si začne izmišljevati da tega pa tega nezna narediti.....ko me pogleda lebdim...kaj naj naredim....pozabiti ga ne morem......nikomur neupam povedati da sem vanj da se nebi vse ponovilo....prosim povejte mi kaj naj bi čutil do mene....

Nazadnje urejal/a kokos 4.10.2009 18:25; skupaj popravljeno 1 krat
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 3.10.2009 19:22
preveč misl kva je......
itq da lahko puzabš enga k te J.e.b.e.u.g.l.a.v.o. du konca no.....
pust ga nagmh kgj
reč da nis vanga pa tut ne bit pa kokr da ga ni
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 4.10.2009 10:46
se u tem je tut fora ....de sem jz kljub vse še vedno vanjga...Sad...in še vedno nism izvedela kaj čuti do mene.........
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 4.10.2009 11:51
aveš kaj je... moški ponos.Ubistvu je pomoje tipo vate,ampak zarad usega kar se je zgodil ga je strah da ga spet nebi ****...
veliko sreče ;*
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 4.10.2009 14:45
PA ZAKAJ MORAJO MOŠKI SPLOH IMETI TAKŠEN PONOS..U PM....Sad

Question Question Question Question Question Question Question Question Question
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 23.10.2009 19:34
Ja, punos je un, jp.
Eni tipi k so u fantovki družbi nikol ne pukažejo pravega JAZA in so vedno ful punosni. Sam če bi ga pa ti dubila na samem.... pa bi ga prašala kaj on čut do tebe... sam jest bi ga na tvojem mestu že probala puzabt ne pa ga tm sprašvt al je al ni. Ampak veš kaj? TI naret to kar TI mislš da je prou. Če mislš, da je prou, da ga prašaš, ga dej, AMPAK NA SAMEM, kjer se mu ne bo bilo potrebno pretvarjati kdo je in zakaj je to. Predlagam ti tudi, da mu obljubiš, da tega nikomur ne boš puvedala. Tako se bo lažje 'izpovedal'. Če ti vseeno prav NIČESR ne bo želel povedati, mu pač reči da tako ali tako nisi več vanga ampak da te samo zanima, ker želiš popraviti nekaj računou iz preteklosti. ampak da pač nisi več zainteriserana zanga. Da ne padaš na take tipe. Če pa ga želiš pozabiti, pa si to usak dan punaulej. Npr.: " Uh, kako je danes en lep dan. Najlepše od usega pa je to, da nisem zaljubljena v x ". Če si boš to ponavljala kar naprej, si bo tvoja podzavest to utisnila u spomin in tako boš temu tudi ti počasi že začela verjeti.
Ampak kaj pa jest vem.... samo nekaj predlogou sem ti napisala ker ti želim pumagat... upam sam, da se bo use dobr izšlo pa velik sreče ti želim!

Wink
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 24.10.2009 8:50
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 24.10.2009 19:37
lol, sm bla na istem, in Ti povem to:
to ponavlaje po mojem ne bo nč koristlo, kr boš spet na njega študirala in to.
najbolj bo po mojem palilo to, da si najdeš enga tipa, ko ni muss, da je nevem kak lušn, ampq je glavno, da si z njem si frendica že dougo in ga TI osvojiš, ne pa da Te on zalezuje. kr pol to ni to, če zastopiš. in probi nekak zabluzit z njim, boš vidla, da je ful fajn. in počutla se boš noro. mogoč od začetka ne, samo pol pa zihr, ko Ti bo rato tt na ta način fajn. in povem Ti, da boš pozabla in ga prebolela ful hitro. jasno, da če ga moreš videvat, ni tko izi, se pa da.
to je preizkušen recept: KLIN SE S KLINOM ZBIJA, pa tt če nista enaka×D
no, upam, da Ti bo ratalo, drgač bo res še bedno. so pa zdej počitnce in bo tolk lažje, kr Ti ga vrjetno ne bo treba gledat=P
aja, pa še to: po mojem on nč do tebe ne čuti. ampq samo neki zaje*ava. brezveze. vrjem, vem, na kakem položaji si, men se je zgodilo čist normalno, da je zdej samo še en debil, če boš pa Ti naredla kake umetne pogoje, pa po mojem ne bo nč škodlo. aja, pa še to: ne tega povedat, ka nameravaš. da je to samo za to, da njega pozabiš. ko bo ljudstvo zvedlo in Te bojo spraševal, če res več nisi u njega, Ti lepo reč, da je debil in da Ti je useen in tko.
po mojem MORE ratat.
pa srečno=)
zaljubljeni • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 6
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 27.10.2009 21:06
jaz pa sem zaljubljen v eno sošolko. no z njo celi čas kontaktiramo po msnju in v šoli. hodimo v kino skupaj itd. no sedaj, ko pa sem prost in je ona, pa mi ne gre in ne gre da bi jo osvojil. ena sošolka je zvedla da sem v njo in mi piše, da pa ona nažalost ni v mene, sedaj bi rad zvedel kako bi jo čimhitreje osvojil. prosil bi vas za pomoč. Sad
na forumu kako osvojiti dekle ne piše nič pametnega, vse to sem že probal in ne učinkuje, pa tudi nevem, če je to res, da ni v mene. upam da ni. Sad
AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: KAJ ČUTI DO MENE ???????????????? 27.10.2009 21:37
Very Happy ...
punca ta fant je 100% vate Wink
moški ponos je največji krivec... po tvoji zgodbi sodeč mislm da je sramežljiv in ga je sram da je med vama pršlo do poljubčka. sam v sebi pa si želi da bi te imel zraven sebe, te gledu, poljubljal, ...
MOJ PREDLOG:
Poskušaj ga zvabit na samo, da bosta le vidva p to. pol pa mu lepo razlož, da si res ful v njega pa bi rada vedla kako on čuti. povej mu tudi, da si komi zbrala pogum za tale pogovor zarad tistega kar se je zgodilo ko so drugi zvedli da si vanj... boš vidla, da se bo zamislu in ti pol povedu na čem sta. če ti bo reku da ni vate boš ga pač morala pozabit. tko je boljš kot pa če ugibaš: ljubi me, ne ljubi me. če bo pa reku da je vate bo pa to nekaj najlepšega Smile.

VELIK SREČE!!!

_Annabelle_

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.