Strije• mikana
• Od: 5.10.2008
Strije
29.10.2008 23:28
jst mam en bigggg problem..
sz katerim se je vrjetnu srečala še kšna zdej u th letih... mam namreč strije.... če kšn vej za kašno kremo, ki bi pomagala tu zamnjašt pa da ve da deluje... nej plis pove... fsm • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
Re: Strije
30.10.2008 0:38
no supr da se je ta tema odprla jst mam tut probleme s strijami...sam problem je u tem da sm jst ful ful suha pa jih mam useeno...ubistvu sam na stegnih...pa sploh nevem kok se jih znebit.tko da jst bi tut prosila za kakšn nasvet... • Smeeksy
30.10.2008 12:19
ja to baje pride k maš suho kožo in pol popoka...
mazat se s kremo usak večer po tuširanju • Bounty
• Od: 12.10.2008
30.10.2008 18:55
to ni važn kok si suh al pa debu. pa tud nubene veze nima daj koža suha. scena je u temu da k se hit zrediš al pa shujšaš pa u teh letih pač k se ti telo ublikuje pač koža ni tko prožna in pač poč. to ma usaka ženska ubstajajo pa ene masaže sam je dost boleče kukr sm gledala ker te drgne tm z krtačo pač dokler ne prideta uba nivoja kože prbližn na isto višino an ..
• DeViLgIrL
30.10.2008 22:04
kruto • Bounty
30.10.2008 23:42
ja maš tok mn razteglivo kožo an .. pa ni sam to pač celotn telo se ti ublikuje
• ninceeeeeu
• Od: 31.10.2008
31.10.2008 12:01
jst mam tud strije...k sm se tko ful redila...pol pa shujsala...in upurablam kremo ELANCYL ....in tko pumaga..sj zginle naujo an..sam publedi pa jih..
• rhino
• Od: 29.10.2008
31.10.2008 12:56
Tut js jih mam že nekaj časa Dobila sem jih na bokih, ko so mi na hitr zrastl (koža pol spodi popoka)l. Nočem strašit, ampak mislim, da jih ne gre dokončno odpravit (ali pač, saj nevem). Pomaga pa, če si redno mažeš s kremo, so manj vidne. Sem pa tut v enih revijah vidla oglas za neko eucerinovo olje al kremo proti strijam. Da se dobit v lekarni, ampak nisem še probala. Povejte če ma kera izkušnje z njo. • sandek
• Od: 3.11.2008
3.11.2008 19:55
Mah js jih mam že tolk da sploh več ne štejem.. Celo po hrbtu pa skos drugje (prsi, stegna, rit, za koleni, boki..) Mal mi znižuje samozavest pa ful me je strah ka bo tip reku ko bo vidu =/ in tud v kopalkah mi je ful neugodno kr skos razmišlam ka ljudje mislijo.
Ampak dokler sm oblečena je pa ok, sej nekak sm že sprejela to. Problem je kot sm že rekla, edin ko pride poletje pa te krajše oblekce, kratke hlače itd. • Fuucking.Baby.
• Od: 13.10.2008
3.11.2008 20:19
oK.NeizKušena Tupa sn.[Ne glih] Smo ka pa to je pa Nimam pOma??
Strijee? al Kar kol Pač.Mi nekdo Razloož.!! • punca
• Od: 7.10.2008
14.12.2008 20:20
Meex pravi:oK.NeizKušena Tupa sn.[Ne glih] Smo ka pa to je pa Nimam pOma??
Strijee? al Kar kol Pač.Mi nekdo Razloož.!! strije mam tud jst ponavad se najprej pojavijo na stegnih videt so pa take : so take bele črte kt strele ...alpa če si vidla zemljo ko je suha ji ratajo razpoke tko so dud strije sam niso lih tko lukne ko pri zemlji pač če sm kej narobe povedla nej me druge popravijo mislem pa de sm use prow povedala. pa ful so zoprne jst sm jih letos poleti dobila pol sm si pa hitr druge kopalke kupla - boksarke d prekrije kr jih ni lepo videt • AirlineAmy
• Od: 15.12.2008
15.12.2008 17:14
sandek pravi:Mah js jih mam že tolk da sploh več ne štejem.. Celo po hrbtu pa skos drugje (prsi, stegna, rit, za koleni, boki..) Mal mi znižuje samozavest pa ful me je strah ka bo tip reku ko bo vidu =/ in tud v kopalkah mi je ful neugodno kr skos razmišlam ka ljudje mislijo.
Ampak dokler sm oblečena je pa ok, sej nekak sm že sprejela to. Problem je kot sm že rekla, edin ko pride poletje pa te krajše oblekce, kratke hlače itd. Punce to tipov ki vas majo res radi oz ste jim vsec sploh ne moti! Vem da se cudno slisi, ampak verjemite mi.... s casom zbledijo, so sicer vedno prisotne...ampak nikakor se ne odrect kaksnemu poletnemu krilu al pa kratkim hlacam LP, pa nobody is perfect • pam2
19.3.2009 22:26
kokr jzz vem to nikol ne zgine ampak se sčasoma same pobledijo js jih mam tut ampk morm rečt da na začetku so ble res krvav rdeče zej so pa mal bl bele in se ne vid tok...
ja mogoč PROTI STRIJAM da se res veliks kremo mažeš da je bl vlažna oz.prožna ŁP.... • katiie
• Od: 21.3.2009
21.3.2009 23:32
Strije nemorejo nikoli popolnoma izginiti , lahko pa jih spravite na tak nivo, da so skoraj nevidne. Najbolje je ,da uporabite kakšno kremo(priporočam afroditino) ali pa kar navadno Johnson olje za otroke. Meni je pomagalo ko sem imela nekaj strij čez boke, zdaj se sploh ne vidijo, razen če veš kje so |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.