Kako naj vem...če sploh imam šanso?1 | 2 | >>• MissBarbi
• Od: 11.3.2009
Kako naj vem...če sploh imam šanso?
3.10.2009 12:15
No vem da je teh problemov na milijoone. In tud js ga mam Pač všeč mi je en tip z naše šole. Am ubistvo je sosošolc. Pa vedno ko ga vidim, bi ga lahka sam gledala tak mi je všeč, zadnjič pa smo bili skupaj pač zunaj med odmorom. In res enkrat me je tak lepo pogledo v učke. Čeprav vem, to mogoče nič ne pomeni.... Ampak on je res 1. k mi je bil kdaj koli tok všeč k je mi je ta! Pa mogla bi mu rečt tud za fajr... pa nisn tk da je pol to najin frend nardiu pač (od njega in moj frend, pa ona 2 sta tud sošolca) ...pol k pa smo šle z sošolkami stran..k je moji frendici tud en tip ušeč. Pa sn rekla eh grem js k njemu nazaj, pa mu bom rekla da mu ga pol nazaj prnesem da bi se še vidla kasnej... In bla sn 100% da bom šla do njega pa mi tko reče sošolka "Ja kak boš šla do njega, če pa že grejo" in so šli pač stran Reees full full mi je všeč, pa nevem kak naj pristopim na prav način, kerpač nemorm pridit v njegovo družbo pa rečit Koxy kej? =D Help me! Pa nwm niti nwm kak bi vedla da mam full šans, pa še vem da je enim drugim tud ušeč, pa tk se že tko menjo pa to... mi2 se še pa neki nisma.. kako besedico. Je pa res da se je že zgodil tko full stvari, ampak po moje so vse naključne. • SrAmEzLjIvKa
• Od: 19.8.2009
Re: Kako naj vem...če sploh imam šanso?
3.10.2009 22:27
jas mam isti problem... tak da na žalost ne vem svetovat • andy15
• Od: 28.8.2009
4.10.2009 11:53
ja če sta sošolca.. tak msn, pol pa za kako nalogo al pa kaj..ko vidiš da dela med odmorom pa to • MissBarbi
4.10.2009 12:38
Pač glede odmorov... hm.. teška bo nikol nedela naloge pa nič.. ker je dejansko čikpauza ne gledenato da mamo odmor 65 min.
In So-sošolca sma kar pomeni da je sosednji razred. Tko da ja... Mogla bom neki nareest Pač mel smo tud športn dan. Pa se je usedu na vrh tribun, pol pa so se zram usedle še ene pa je šou stran pa se je drugam osedu pa vedn k sn ga pogledla je mene pogledu pa tak. Sam jooj ka naj?! • Just Mee
• Od: 5.10.2009
5.10.2009 16:34
pač kot sem prebrala si napisala da kadi pa če ti kadiš pol idi k njimu mu ponudi čik ali pa ga prosi..prosi njegov msn pa si pišita pišita si o stvareh kere ma rad pa pol med odmori stopi k njemu pa se začni z njim pogovrjat..recimo lahko kdaj prineseš digitalec pa jih slikaš pa pol mu pošlješ slike...bla bla lahko pa se nekak pozanimaš kera iz vašega razreda mu je všeč pa tak tud za frendico pač nekoga vprašaš s kom je on dober pa ti tud pa ga pač vprašaš kera iz razreda mu je najbolj všeč pa pol če bota na msn.ju pa v šoli tui dobra frenda te pomeni da bi lahko blo med vama več al pa ko izveš kera mu je najbolj všeč pa če si to ti pol ga povabi na neko zabavo ko bo pa njegove frende tui al pa če kdaj kdaj nimate prve ure pol če bi lahko šla na kako pijačo ti on tvoja frendica pa oni keri je njej všeč....pa bo meybi on tud stopil naprej • Just Mee
• Od: 5.10.2009
6.10.2009 16:21
ja pa pol piši če se kaj zgodilo • MissBarbi
6.10.2009 20:46
ja..ubistvo dans se je menu že z 2. vrendoma k sta me pol full gledla... tak da vrjetn so se u men menl:S
pa skos je proti men gledu tak da nwm še... bom pa napisala če bo kdaj kaj iz tega:D • binaaa
• Od: 13.5.2009
7.10.2009 21:47
zanimiv to • Mp3
• Od: 2.10.2009
9.10.2009 0:05
mene pa zanima kak punce pokažete da vam je nekdo všeč/vas zanima
• sky
• Od: 13.6.2009
9.10.2009 19:18
tut jz mam tak problem.sicr ni čist moj sošolc ampak sva pr enmu predmetu skupi,med udmori se vidmo pa skor usak dan greva loh skupi dam pa ob petih ga bom vrjetn popoudne videvala k ma treninge jz pa tut tko da..ampak nevem mene je 'sram' prstopt do njega k nevem kaj bi ga sploh uprašala č je zravn k mam ubistvu možnost se pogovarjat ustanm brez besed kr pa ni prou. mam tut njegov msn zmer sva se neki tipkala vlikrat je tut on kliknu ubistvu skor zmer.učer sva se tipkala neki k sm ga kliknla predučerejšnim pa čist neki malga.in zdele je na msnju pa ga neupam kliknt nočm neki da si misle kok mu morim d ga usak dan klikam po drugi strani pa nemorm brez tega.zdej bo viknd in vem d bom komi čkala pondelk d ga vidm.itak pa pomoje nebo iz tega nč. sam k je tok jooooj hud ejj. :$ :$ prosim pomagite mi!!!!!!! • MissBarbi
10.10.2009 10:18
in kaj ma tuki veze če je tip od tebe 30 com večji in zato nebi mogla met nič?...
to sploh ni res • sky
10.10.2009 10:52
hvala MissBarbi.
ja to je res ampak,nevem če bi se spustu tok nizko da bi meu kej iz mano glede na to da sm tok mejhna.xD itak pa ja če mam možnost d se u sql pogovarjava pato nemorm iz sebe nč spraut.XD pol komi kej butastga rečm on je pa tut skos tih.tko da ja nevem..k na msnju se pa čist normaln pogovarjava &nakonc zmer mwamwa hug. kis. alpa kej tazga.&učer mi je reku č me pokliče prek skypa&sm pač rekla d loh. sam pol je men komp crknu. ampak okej sej pol sva se prek msnja še tipkala. drugač pa ja hvala bom.(; • binaaa
• Od: 13.5.2009
10.10.2009 15:56
sky pravi:hvala MissBarbi.
ja to je res ampak,nevem če bi se spustu tok nizko da bi meu kej iz mano glede na to da sm tok mejhna.xD itak pa ja če mam možnost d se u sql pogovarjava pato nemorm iz sebe nč spraut.XD pol komi kej butastga rečm on je pa tut skos tih.tko da ja nevem..k na msnju se pa čist normaln pogovarjava &nakonc zmer mwamwa hug. kis. alpa kej tazga.&učer mi je reku č me pokliče prek skypa&sm pač rekla d loh. sam pol je men komp crknu. ampak okej sej pol sva se prek msnja še tipkala. drugač pa ja hvala bom.(; tole me pa ful spominja na mene pa na enga tipa. sam pr men se je žalostn končal. in ja je vščji ud mene 25 cm sam to sploh nima veze • disketa
• Od: 26.7.2009
11.10.2009 12:12
sky pravi:itak pa pomoje nebo iz tega nč.
sam k je tok jooooj hud ejj. :$ :$ prosim pomagite mi!!!!!!! 30cm?! dej nehaj no XD jaz sem mela enega ki ma 192cm, jaz pa sem okoli 151cm • princessMJ
• Od: 7.7.2009
11.10.2009 18:44
ah... velikost pa res ni pomembna!
če use ustalo vama štima na to sploh gledou nebo.... i quess • sky
14.10.2009 15:50
punce hvala vam • MissBarbi
16.10.2009 15:48
no zej se bom pa js razpisala kako z unim tipom.
Pač ugotovila sn da gre to počas...in počas se nekam pride pač ugotovila sn da sn mu ušeč. sošolka je rekla da me pohotno gleda am.. ja in vsi pravjo da me vedn tko gleda, zadnič se mi je lepo nasmejal pa to. Sam ka nej pa js zej nardim. Začela ga bom pozdravlat to sn se odločla... ka pa pol? moja sošolka se je tkoj z njim zaštekala sta se menla pa use... sam js pa nwm..kako besedico :/ • Ribica
• Od: 4.11.2009
5.11.2009 13:38
loh tej sošolki rečš nej prprau kksn party al pa kksn filemski večer pa pač d nej tut njega povab pa to pol se pa čim bol k njemu used ne vem mogoč z njim del skledo s kokicami al pa kej taga. ja no čeprou loh pa tut če mu gre pr kksnm predmetu dobr mmu reč če ti lahko pomaga al pa kej taga ? no ja sporoč kako bo !!
• MissBarbi
5.11.2009 18:18
uglavnem, ko je zdej med nama full sn mu ušeč to sn že upazla... ker mi je pokazu vedn se postavi tko nasprot mene da me gleda, veden js njega gledam, nasmihama se en drugmu pa tko naprej. Ampak ja oba sva precej sramežliva... mal sva že govrila pa tko u živvo mislim, mal prek msna... zdej ga mam pa še 1× namen na msnu kliknat p aprobat eno fajno debato začet... če ma kdo kako idejo ka naj bol "užge" bi se priporočala.... tko da ja usi pravmo, ka še mi2 čakama, da zka še nisma skupi. Mislim da je ta sramežlivost mal kriva, tko da ja bom pač js probala nardit korak naprej, je pa res da pr nama use to zlo počas napreduje Ammm zadnič je blo tut tk da sma se srečala na prehhodu za pešle (bla je rdeča) in naenkrat njega na drugi strani vidim in sam tist: kajj omg sanjam tko da ja mal napreduje... sam še vend nwm ka bo to... • Ribica
5.11.2009 19:06
kok lepo • PiiiKaaa
• Od: 6.11.2009
POmaGajTE !!
6.11.2009 18:17
jas sem se februara preselila..in ko sem bila na sprehodu z pesom..sem ga zagledala..saj je tudi on bil na sprehodu z pesom..potem sta se pa kužka (moj in njegov) igrala..in mi je postal všeč..to se je zgodilo marca..no in potem smo se začeli družit.. ampak ker je on mel punco..je bila zello ljubosumna saj je mislila da je med nama kaj..čeprav ni blo..potem sma se pa skregala..oz. on je bil jezn na mene zaradi tega ker on hoče nekaj več od mene..jas pa še za to nisem pripravljena.. in čez čas sma se pobotala..potem pa sem bla sama doma celii vikend pa smo se zunaj dobili(jas+mojja frendica-ki je takrat spala pri meni..in on...v katerega sem zaljubljena) in čez čas je mojo frendico zazeblo.in je odšla gor..jas pa sem ostala veni z njim..potem pa je spet mel njegove napade(spolnosti) in čez čas me je "zaažvalo" in potem je postal spet jezn na mene.. :S :S trenutno se spet pogovarjama..ampak me zanima če še med nama bo kdaj koli kaj.. paj pravite ?! • Ribica
6.11.2009 19:53
ok zej sm pa mal zmedena on te je zažvalu in pol je bil jezen nate al kaj ? no nima veze . upraši ga kaj čut al pa kej tazga al mu pa ti povej kaj čutš. aja pa zakaj je bil pol jezen nate k te je zažvalil ?
• PiiiKaaa
• Od: 6.11.2009
7.11.2009 0:38
Ribica pravi:ok zej sm pa mal zmedena on te je zažvalu in pol je bil jezen nate al kaj ? no nima veze . upraši ga kaj čut al pa kej tazga al mu pa ti povej kaj čutš. aja pa zakaj je bil pol jezen nate k te je zažvalil ?
čez neki časa je on bil pol jezn na mene..ker me je neke razkuro..in potem sem jas nekaj naredla..da je to zvedlo dost ljudi..ampak mu nekako ni blo to všeč..in je bil jezn na mene... ampak..ok..sej vseen,,,hvala za nasvete..pozdravček |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.